Ko vam je najdrazi igrac

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

Melo15
Kontakt:

Re: Ko vam je najdrazi igrac

Post Postao/la Melo15 » 09 jul 2009, 19:14

LeBronJamesKing je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:
znas sto zbog takvih kao sto si ti i adnan, to si dobro rekao kada james prekuca trojicu cetvoricu , to nije bitno ali ako je neko prekucao KINGa to je odmah nesto za vas sto morate podijeliti sa rajom...

I Melo15 je napisao a evo i ja cu...sta mene briga sto je neki lik zakucao preko James-a i to ne smatram nikakvim podvigom...nije ga pobjedio u igri jedan na jedan pa da je to vazno ali stavrno ne vidim zasto se to ne bi prikazalo na netu...

i zato ste i ti melo morali postaviti po jedan link i na bosanskom i na engleskom da ljudi vide zapravo na cuju da je neko prekucao KINGa je li?
neznam zasto je on postavio....al ja sam postavio zato sto ste se vi(navijaci lbj-a) previse hvalili njegovim kucanjima preko igraca ;) ;) ;)
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 09 jul 2009, 19:14

i zato ste i ti melo morali postaviti po jedan link i na bosanskom i na engleskom da ljudi vide zapravo na cuju da je neko prekucao KINGa je li?

Eto ja i Melo15 se dogovorili da postavimo jedan na bosanskom a jedan na engleskom...LOL!

Ovu pricu su objavili svi moguci sportski sajtovi pa ne vidim razlog zasto ne bi i ja stavio to na ovaj forum...to tebi crnjak sto ce ljudi vidjeti ovo?-uspio je LeBron uzeti snimke ali nije uspio zaustaviti medije da napisu nesto o tome...

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 09 jul 2009, 19:17

ma puti Mela,covjek je ljubomoran zato sto njegov Anthony nikad nece biti ni blizu Jamesa po igrackim mogucnostima :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 09 jul 2009, 19:19

adnan24 je napisao/la:

Eto ja i Melo15 se dogovorili da postavimo jedan na bosanskom a jedan na engleskom...LOL!

Ovu pricu su objavili svi moguci sportski sajtovi pa ne vidim razlog zasto ne bi i ja stavio to na ovaj forum...to tebi crnjak sto ce ljudi vidjeti ovo?-uspio je LeBron uzeti snimke ali nije uspio zaustaviti medije da napisu nesto o tome...

ma ja mislim da bi to bilo fino pogledati, i ja bih bas volio da to vidim,i ne znam sta je tu toliko vazno prekucao covjek KINGa prekuca ce i njega KING i jedan za jedan!

@james
ma svi to oni pisu iz ljubomore! ne asmo da melo nece nikada biti ko KING vec niko drugi na svijetu!
U ime Gospodara...

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 09 jul 2009, 19:23

adnan24 je napisao/la:

ma ja mislim da bi to bilo fino pogledati, i ja bih bas volio da to vidim,i ne znam sta je tu toliko vazno prekucao covjek KINGa prekuca ce i njega KING i jedan za jedan!

@james
ma svi to oni pisu iz ljubomore! ne asmo da melo nece nikada biti ko KING vec niko drugi na svijetu!
e zbog ovih komentara bi ja volio da smo vidjeli taj klip ;) ;)
i ne zab. da je taj jordan bek ;) ;)
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 09 jul 2009, 19:27

A čovječe jesi ti uporan...i ja sam rekao da nije važno,eto i ti kažeš da nije važno...reci mi onda koji je razlog zašto James nije dozvolio prikazivanje ove snimke...jedini odgovor koji je meni logičan je taj da je on kukavica velika koja ne moze podnijeti poraz...to je uostalom pokazao i poslije meca sa Orlandom i to je osobina koja mu nikako ne ide u prilog...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 jul 2009, 19:50

Najdrazi igrac, pa naravno ko bi drugi nego Bilal
slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 09 jul 2009, 20:49

otkad on igra u NBA????

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 09 jul 2009, 23:15

Dirk Nowitzki, da nije njega ni dallasa ni svabske reprezentacije ne bi nigdje bilo

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 09 jul 2009, 23:28

jedna jedina Crna Mamba= Kobe Brayant
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 10 jul 2009, 11:40

Kobe,Ariza(jbg otisao iz LA),Rudy Gay

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 19 jul 2009, 11:39

adnan24 je napisao/la:LeBron James je defintivno los gubitnik...

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/tex ... est=140298
SRAMOTA,mogu samo reci,extra igrac ali ovdje se pravo obruko,pa sta ima veze ako je zakuco zar se to ostali mladi igraci neznaju zakucati :roll: ali on hoce izgleda da bude savrsen,sledece godine,ako neko preko njega zakuca,ce prekidati NBA-Live utakmice u slucaj da se neko usudi da zakuca preko LBJ-a :mrgreen:
Tracy McGrady!!!

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 19 jul 2009, 14:01

opet se re te po covjeku...samo vam je to u glavi...jmb vas opterecene :mrgreen:

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 19 jul 2009, 14:30

JameS je napisao/la:opet se re te po covjeku...samo vam je to u glavi...jmb vas opterecene :mrgreen:
Ko sere,meni je on sila igrac samo mu ovo netreba,moras priznati ;)
Tracy McGrady!!!

kenank7
Kontakt:

Post Postao/la kenank7 » 19 jul 2009, 14:49

Koliko postoji igrača koji nakon briljantnog kucanja mogu da ponovo podignu publiku riječima :"This is my home!(prev.:Ovo je moja kuća)" . Mislim da je Dwayne Wade unikatan i neponovljiv,a lik još ima tri puta slabije saigrače neko LeBron i Kobe. . .Mislim da je ako ne bolji od njih dvojice onda u apsolutno istom rangu. . .
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name! :)

unLz
Kontakt:

Post Postao/la unLz » 29 avg 2009, 16:52

Joao Ming! sta rec vise
FsV Mainz '05

tarikz
Kontakt:

Post Postao/la tarikz » 01 sep 2009, 15:59

Meni je Dwight Howard apsolutno najdrazi, a onda LBJ, Bryanta ne podnosim, ali ne znam zasto! :D
Someone's mouth said paint them all red.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 sep 2009, 22:07

tarikz je napisao/la:Meni je Dwight Howard apsolutno najdrazi, a onda LBJ, Bryanta ne podnosim, ali ne znam zasto! :D

pa zato što je najbolji :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 01 sep 2009, 23:44

Mirza_Hordas je napisao/la:
tarikz je napisao/la:Meni je Dwight Howard apsolutno najdrazi, a onda LBJ, Bryanta ne podnosim, ali ne znam zasto! :D

pa zato što je najbolji :mrgreen: :mrgreen:
bio,sad je KING :mrgreen:

tarikz
Kontakt:

Post Postao/la tarikz » 02 sep 2009, 11:58

Vidi, ne volim Bryanta, super je igrac ali ne bih bas mislio da je najbolji. Rekao bih da su on i LBJ na istom mjestu, Bryant ima iskustvo i daleko bolje saigrace, 4 NBA prstena ako se ne varam dok LBJ mora sam i on drzi svoju ekipu, plus sto njegov atleticizam i statistiku ne bih zelio komentarisati, covjek je u svojoj karijeri skoro na triple-double prosjeku. Daleko od njih nije ni Dwayne Wade.
Someone's mouth said paint them all red.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.