Jedna od najdrazih

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
T-MAC je napisao/la:svaki dan prevrnem net uzduz i poprijeko,da saznam o mogucem njihovom nastupu u zagrebu....
[youtube][/youtube]
ne ne..Tritolone je napisao/la:
Pisalo se nesto da bi trebali doci 2012 ali izgleda nista od toga
Moguce, znam da sam negdi vidio 10 misec ali nisam bio siguran jeli to ove godine ili sljedece, a cuj ja sam propustio Maidene, Metallicu, GunseT-MAC je napisao/la:ne ne..Tritolone je napisao/la:
Pisalo se nesto da bi trebali doci 2012 ali izgleda nista od toga
u pitanju je jesen,nezvanicna info je ta,da bi trebali u sklopu turneje svirati u oktobru u zagrebu..zato sam k'o na iglama..gunse sam propustio,to sebi necu nikad halalit,zato ovo ne smijem...
eh takva je kod mene situacija sa gunsima...to mi je skoro pa zakletva,taj bend...i nisam otisao,bio sam spreman dati zadnju marku al splet svakvih okolnosti me sprijecilo da vidim bend zivota..Tritolone je napisao/la:
Moguce, znam da sam negdi vidio 10 misec ali nisam bio siguran jeli to ove godine ili sljedece, a cuj ja sam propustio Maidene, Metallicu, Gunsei jos masu metal bendova sta su dolazili ovih zadnjih par godina u Zagreb. Maidene si nikad necu oprostiti jer doslovno znam svaku pjesmu napamet a pitanje je kad ce opet doci i oce li uopce doci u Hrvatsku.
zato neko vristi od muke i smjeha i kad cuje grand produkciju..Jimmy from the hood je napisao/la:A mene zivog zanima kako neko moze slusati ovako nesto.
Ja vristim od smijeha kada ovo cujem.
Ssafsafa$(!)&$!*$&!*($!^, saflfhalgos[dphidsophjdshopjdhps
Pa refren
SKAFUSAIOPFSUA(*)$&$!*(&$!(*$&!(*$! AGFFGASKJFGASKJF!![]()
![]()
![]()
Dobra.VanBasten je napisao/la:[youtube][/youtube]