Idemo u Švicu.
Forza Rođeni!!!!!!!!
Velež se definitivno okrenuo zapadnom tržištu, što je trebalo odavno, ali očigledno nije nikad kasno...VELEZDOGROBA je napisao/la:Velež iz dana u dan postaje institucija.
1.tim je u francuskoj odnosno svicarskoj dok su nasi pioniri danas otputovvali na Norwey CUP
sretno mladim rodjenim!!!!!
AlemC85 je napisao/la:viđa li iko Zaimovića, odkad je okačio kopačke o klin, pošto se nigdje ne pojavljuje, i da li će biti uključen u rad kluba?
Ja sam ga neki dan vidio na jednom malonogometnom turniru , igrao je za jednu ekipuAlemC85 je napisao/la:viđa li iko Zaimovića, odkad je okačio kopačke o klin, pošto se nigdje ne pojavljuje, i da li će biti uključen u rad kluba?
Da ti iskreno kažem nisam ni primjetio niti znam kako je ispravno a kako ne.Volim ovu državu najviše ali me i J**+ pomalo ova zastava i grb koje je smislio tamo neki stranac i koje nemaju nikakvu simboliku ni značenje.Da su ljiljani pa hajde, a za ovu me kita zaboli.hercegovina je napisao/la:je li iko skonto da su nam prisili naopak drzavni grb na dresove? da ta smecarska firma nije iz srbije nego iz zimbabvea pomislio bih da je to greska
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.