e o toj provokaciji pricamSimpatizer je napisao/la: Djecace, ako zelis na ovoj temi sve da procitas jedino ti preostaje da naucis cirilicu!O kakvoj provokaciji lupetas?!
Mene bi bilo sramota da ne znam jedno od dva sluzbena pisma. Od narednog posta i ja cu poceti da pisem cirilicom i to namjerno!
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Tracy McGrady!!!
nisam htio vise da pisem o ovome al moraam priznat na realnosti i iskrenosti "Schlager" jer kao sto kaze(boldirano),i drugo kako vam nije jasno da u savezu ne moze samo jedan sudija il delegat sam da kuha kako on hoce nego radi po naredjenu "jacih" ljudi,kad je sve to povezano ti mene ovde poguraj ja cu tebi kasnije vratiti(mislim na odnose u savezu ,iljo munib i ceko company) i stvarno "Simpatizer" smijesan si u 2 posta se sam demantujes al kao sto sam kazes boli me neka stvar za borac, samo ne mogu tih prica ono kriv vam neko drugi a ne zelis da pogledas malo u svoje dvoristeSchlager je napisao/la:Ne znam...ja sam nekako vise ljut na nasu upravu,nego na tog sudiju iz Sarajeva,jer i to malo para sto dodje u Borac oni gledaju da ukradu a ne da uloze u infrastrukturu (podsjetio bih da na stadionu nemamo nikakav sat a kamoli semafor!!), ili vracanje dugova...
Koliko ta prica o kuhinji iz Sarajeva slabo drzi vodu,najbolje svjedoci podatak da smo mi bili peti a ne igramo Evropu a Siroki sesti a igra protiv Sturma...znaci braco,zlo je kod nas,u nasem dvoristu...
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- Simpatizer
- Kontakt:
Не ? " ". " " ? ? ' твоја $ ? па ' $ $ " ?.Edo_Majka je napisao/la:e o toj provokaciji pricamsta vam fali da pisete latinicu majke ti,ako vec hocete da pisemo skupa i bez svadje,ali izgleda da se nemoze,nista samo ti nastavi a ja cutrzaiti informacije na drugom forumu
@$
$ ? " % $ % ' " па % $ " $ се " $ $! То % " не % ? % $ " оно % је " " ' ?.
HAJ FAJV
Pa dobro je bilo ovo u Vojvodini!!!
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
$ & ? су се са "-турнеје по $, $ су $ $ ". У ' ' у " ? су с $ у $ & ? (0:0), $ су у $ сусрету у & ? ? $ $ & (1:0). Тренер ? " " је $ " % је $ у $ ? сусрета.
- ? су то $ "-", " по ", ", права &, % нас ? & " у првенству. " ? % ' ? у $. " % ? ' & & " у $, поготово на ? ?, ? у ? ' " " него $. Прву " ? ' " ?, а $ " " $ $ ? $ ? " &. ", то је ' важно у ' &. ¥ постава ? је 60 ", а & ? ? сата - " је ", " " $ сусрет " $ $ &.
- $ " ? је % ? за $, у & ' " поново $. $ " & %, % "-" пута $ се спасавао " ? с ?-? - $ је ", уз ' $ ? $ " & " " ? у $ сусрету & ? $ ($ у "), ? $ су $ " " " $ су у ' ' процесу.
Ове $ ? & ? провјера, а прва је у $ " $ са ? $.
- " " " са " " ? " 90 ", а у " " $ " састава ¥ " " на " у $ " ". У &, 25. ?, у ' $ нас & ? са $, а $ " " састав - $ $ $ " " - " је ? ", ? &.
- ? су то $ "-", " по ", ", права &, % нас ? & " у првенству. " ? % ' ? у $. " % ? ' & & " у $, поготово на ? ?, ? у ? ' " " него $. Прву " ? ' " ?, а $ " " $ $ ? $ ? " &. ", то је ' важно у ' &. ¥ постава ? је 60 ", а & ? ? сата - " је ", " " $ сусрет " $ $ &.
- $ " ? је % ? за $, у & ' " поново $. $ " & %, % "-" пута $ се спасавао " ? с ?-? - $ је ", уз ' $ ? $ " & " " ? у $ сусрету & ? $ ($ у "), ? $ су $ " " " $ су у ' ' процесу.
Ове $ ? & ? провјера, а прва је у $ " $ са ? $.
- " " " са " " ? " 90 ", а у " " $ " састава ¥ " " на " у $ " ". У &, 25. ?, у ' $ нас & ? са $, а $ " " састав - $ $ $ " " - " је ? ", ? &.
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...
Е ' '...
Е ' '...
Zna li neko gdje se igra ova protiv slobode i u koliklo sati???
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Вјероватно - се " у ?,% је % $ заузет " пар $.
Е ' '...
Е ' '...
Nisam ovih dana u B.L. pa neznam jesu li počeli montirati binu za taj koncert, ali koliko znam i na stadionu "Tušanj" trenutno traju nekakvi radovi pa je pitanje jeli tamo moguće odigrati utakmicu?!
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
na Tusnju je moguce igrati utakmice,radovi ne uticu na teren,odvijaju se tamo na onom mjestu gdje je bio kavez za gostujuce navijace i gdje je onaj prolaz od kaveza do tribina,relativno daleko od stadiona tako da to nebi trebalo predstavljati problem.mada nesto ne zmam da ce igrat u Tuzli,usutili su se oko toga,ja prvi put od vas cujem za ovu utakmicu,mozda na nekom neutralnom terenu.VB 1987 je napisao/la:Nisam ovih dana u B.L. pa neznam jesu li počeli montirati binu za taj koncert, ali koliko znam i na stadionu "Tušanj" trenutno traju nekakvi radovi pa je pitanje jeli tamo moguće odigrati utakmicu?!
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pokušaj nešto saznati pa javi.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Sve mi se cini da je i ova utakmica protiv Slobode jos jedan idiotizam nase uprave,koja je zadnjih 7 dana najavljivala utakmice protiv Rijeke,Vojvodine,Spartaka itd od kojih naravno nije odigrana nijedna,a generalka nam je u Novom Gradu protiv Slobode koja se raspada,ne trenira i nema ni vodu na stadionu....
Izgleda da je ova danas u Brodu!?
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Управо &," $ " ? се " у $ на $ ?,а " " у 17 ".
Е ' '...
Е ' '...
Hoće li putovati navijači tamo organizovano?
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Svaka cast, samo jako, najjaci smo!!!
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
$ & ? су на $ $ у $ у " ' ? $ ? 2:0. ? & & за ? " " је $ % &. Поново су " тренера ? " ? $ су " на ? ? пун $, % су & ? " ? & ", " & " ? те су ? $ - " у $ " "црвено-?" " запажену ? у ? $ ".
- % ? провјера с ? ?. ' " $ " % су ? " " % ' ? " ? $ $, & је % " ? " ' " $ - & је % & & ? ".
- на ' отварању ", " у $ ", & је $ % по $ ", % у % $ " " $ $ " ? угао " ?. На 2:0 " " је " у 69. ", $ је с 25 ' " $ затресао ' резервног ? $. То је $ " " " & ".
/ ? ? су ? у 43. ", $ је " " " " " ?, а ? $ ? $ & на најстрожу &, ", ¥ ' & $ " $ је $ ? " & ¥ своју '.
- % ? провјера с ? ?. ' " $ " % су ? " " % ' ? " ? $ $, & је % " ? " ' " $ - & је % & & ? ".
- на ' отварању ", " у $ ", & је $ % по $ ", % у % $ " " $ $ " ? угао " ?. На 2:0 " " је " у 69. ", $ је с 25 ' " $ затресао ' резервног ? $. То је $ " " " & ".
/ ? ? су ? у 43. ", $ је " " " " " ?, а ? $ ? $ & на најстрожу &, ", ¥ ' & $ " $ је $ ? " & ¥ своју '.
Е ' '...
Е ' '...
$ $ " & сезоне ? ? ¥ је своје $ са " $ " " " ", " & стварање & ", " ", & $ " стоје, ? $ " ? " у ?. " је о ? ", " Црњцу, " " " " ".
- " је " $ терена, $ " " " ", 1991. $ " % је $ ? $ ". Црњац $ " " ", " на " ? & " & је " " ". " " " & $, 1990. $ " " је " ", а $ " ' је $ терена. $ $ " је " ", " $ " &, " је " ? ", " " " " " на " %. & " $ Граховца, ", %, ?, не & пуно " " & $ " овај " &. Важно је " $ " у ' & " ", а ? " $ $ на " ' ' $ - & ? ", ? &.
/ ? са $ у ' $ & је, а " $ ? ? за то.
- Процјена је $ ' $ $ ". " " ? су $ ", - се ' $ $, & " ? ' & " & ' " ". " $ не ' " у ' $ ", па " " $ $ $, а то ' у ' & не &. " " - у $ у " $ ? " с $ $ " то је то, $ старта с ? - " је ? ", % ¥ % "црвено-?".
- " је " $ терена, $ " " " ", 1991. $ " % је $ ? $ ". Црњац $ " " ", " на " ? & " & је " " ". " " " & $, 1990. $ " " је " ", а $ " ' је $ терена. $ $ " је " ", " $ " &, " је " ? ", " " " " " на " %. & " $ Граховца, ", %, ?, не & пуно " " & $ " овај " &. Важно је " $ " у ' & " ", а ? " $ $ на " ' ' $ - & ? ", ? &.
/ ? са $ у ' $ & је, а " $ ? ? за то.
- Процјена је $ ' $ $ ". " " ? су $ ", - се ' $ $, & " ? ' & " & ' " ". " $ не ' " у ' $ ", па " " $ $ $, а то ' у ' & не &. " " - у $ у " $ ? " с $ $ " то је то, $ старта с ? - " је ? ", % ¥ % "црвено-?".
Zadnja izmjena: Dragan-BL, dana/u 25 jul 2009, 14:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Е ' '...
Е ' '...
Znaci opet kretenska uprava ne placa igrace....jako "motivirajuce" 7 dana prije pocetka prvenstva!
Ček Dragane,piše u tekstu da dolaze 4 rep. BiH i Srbije...i onda u opisu piše da svi igraju za BiH..nesporazum ili ? 
it's football day
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.