Ligue 1
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Olympique de Marseille
Marsej završio takmičenje u Liga kupu
U utakmicama 2. kola Liga kupa Francuske koje su odigrane u sredu postignuti su sledeći rezultati:
Monako - PSŽ 0:1 (0:0)
Monpelje - Lil 4:2 (penalima) (2:2, 1:1)
Mec - Troa 3:1 (1:1)
Sošo - Marsej 1:0 (0:0)
Lorijen - Lans 0:3 (0:0)
Ren - Le Man 4:3 (penalima) (2:2, 1:1, 0:0)
Grenobl - Nansi 2:3 (produžeci) (2:2, 1:1)
Gengan - Sent Etjen 4:1 (1:0)
Avr - Kaen 3:1 (produžeci) (0:0)
U utakmicama 2. kola Liga kupa Francuske koje su odigrane u sredu postignuti su sledeći rezultati:
Monako - PSŽ 0:1 (0:0)
Monpelje - Lil 4:2 (penalima) (2:2, 1:1)
Mec - Troa 3:1 (1:1)
Sošo - Marsej 1:0 (0:0)
Lorijen - Lans 0:3 (0:0)
Ren - Le Man 4:3 (penalima) (2:2, 1:1, 0:0)
Grenobl - Nansi 2:3 (produžeci) (2:2, 1:1)
Gengan - Sent Etjen 4:1 (1:0)
Avr - Kaen 3:1 (produžeci) (0:0)
- " $...
- alan_kardec
- Kontakt:
Socheaux -Marseille 1:0 (Mevlut Erding 74`)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nesto te ne sluzi ovaj osjecaj zadnjih danaCom_ultras_MARSEILLE je napisao/la:danas ce biti nasa pobjeda od dva gola razlike takav imam osjecaj

ma kako da ne, vi ste vrh svijeta!!! pa bolan, i Lyon i Girondins su bolji od vas, samo sto si ti slijep i ne mozes to da skontas...a l neka, doci ce vrijemekad ces se spustit na zemlju!!!!!!!!!Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:pa dobro gtoov je nemoguce pogodit tacan rezultat , ali stavrno kako cujem sad na forumima haman je oept sudija nesto pogresno dosudi na ruku lyona a na stetu nancya veceras u pobjedi lyona od 2:1 nad nancyem ,
prije dva kola kad im je dusija u 94 minuti dao penal koji nije postojo i za koji je kasnije priznao da je pogrijesio kad ga je dosudio , nisam htjeo stavrno da ista kazem , mislio sam hajd e moze se jednom pogrijesiti , ali ako je veceras opet nesto slicno se desilo "neka slucajna greska sudija" u korist lyona onda mogu slobodno pocet sumnjati u namjestanje utakmica lyonu , dok nama veceras ponisti cist gol u 85 minuti citav stadion vidio da je lopta prelsa liniju samo sudije nisu , kaka neserca da se to nama desi ali
bez obzira na sve jos smo u igri i bit ce mo dugo jer smo prosli vec neka najteza gostovanja u cijeloj sezoni,
a na kraju ce bolji osvojiti a to ce mo biti mi
MARSEILLE UNIQUE
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Da da,kao Lyon mora da kupuje utakmice a protiv jadnog Marseillea se svi urotili....Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:pa dobro gtoov je nemoguce pogodit tacan rezultat , ali stavrno kako cujem sad na forumima haman je oept sudija nesto pogresno dosudi na ruku lyona a na stetu nancya veceras u pobjedi lyona od 2:1 nad nancyem ,
prije dva kola kad im je dusija u 94 minuti dao penal koji nije postojo i za koji je kasnije priznao da je pogrijesio kad ga je dosudio , nisam htjeo stavrno da ista kazem , mislio sam hajd e moze se jednom pogrijesiti , ali ako je veceras opet nesto slicno se desilo "neka slucajna greska sudija" u korist lyona onda mogu slobodno pocet sumnjati u namjestanje utakmica lyonu , dok nama veceras ponisti cist gol u 85 minuti citav stadion vidio da je lopta prelsa liniju samo sudije nisu , kaka neserca da se to nama desi ali
bez obzira na sve jos smo u igri i bit ce mo dugo jer smo prosli vec neka najteza gostovanja u cijeloj sezoni,
MARSEILLE UNIQUE

bas tako jarane!!!!!! ma hajd, opametit ce se valjda, kad mu marseille do 20. kola bude na 5. ili 6. poziciji, pa prestabne sanjat i vrati se u surovu realnost!GoRaN je napisao/la:Da da,kao Lyon mora da kupuje utakmice a protiv jadnog Marseillea se svi urotili....Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:pa dobro gtoov je nemoguce pogodit tacan rezultat , ali stavrno kako cujem sad na forumima haman je oept sudija nesto pogresno dosudi na ruku lyona a na stetu nancya veceras u pobjedi lyona od 2:1 nad nancyem ,
MARSEILLE UNIQUE![]()
![]()
AMUNT VALENCIA!
Jarane osjecaj te pravo je*e zadnjih dana. 

- alan_kardec
- Kontakt:
Njega osjećaj zeza oduvjek. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- eliminator
- Kontakt:
jos kad ih psv pobjedi hahahahaGerrard je napisao/la:Atletico se malo poigrao sa osrednjim francuskim klubom , iako je njegov fan najavljivao prolaz dalje sada je i Kup Uefa upitan
statistika Atl.Madrid - Marseille
Atlético de Madrid Team Statistics Marseille
2 Goals 1
2 1st Half Goals 1
7 Shots on Target 2
8 Shots off Target 7
1 Blocked Shots 2
6 Corners 5
16 Fouls 19
3 Offsides 3
1 Yellow Cards 3
0 Red Cards 0
76.1 Passing Success 78.9
22 Tackles 24
72.7 Tackles Success 66.7
47.6 Possession 52.4
51.4 Territorial Advantage 48.6
Atlético de Madrid Team Statistics Marseille
2 Goals 1
2 1st Half Goals 1
7 Shots on Target 2
8 Shots off Target 7
1 Blocked Shots 2
6 Corners 5
16 Fouls 19
3 Offsides 3
1 Yellow Cards 3
0 Red Cards 0
76.1 Passing Success 78.9
22 Tackles 24
72.7 Tackles Success 66.7
47.6 Possession 52.4
51.4 Territorial Advantage 48.6
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- alan_kardec
- Kontakt:
Marsej je odigrao solidno sinoć,ali jednostavno ne mogu proći shvati to.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Tek je početak,a vi već imate dva poraza.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
i ja vjerujem u prolaz marseilla,nista nije izgubljeno imaju jos 4 utakmice da se odigraju...pokazali su sinoc da Atl.MAdrid nista nije jaci protivnik...najmanje im trebaju 4 boda protiv psv-a,mozda da se na anfieldu iznenadi i onda odlucujuca protiv Atl.madrida gdje ce dobiti 100% pred punim trebinama veledroma...
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
(****A.C.A.B.****)
evo znaci sto posto sam upucen i sve sto je covjek rekao je tacno!spanska policija je uvjek bila sranje to svi koji prate znaju,koja god grupa je dosla u spaniju imala je problema,i upucen sam u ovo sve i znam da je istina,iako me boli **** navijam za arsenal al sve sto je reko ovaj marsejovac je istina!svaka ti cast brate citam tvoje postove mislio sam da si balavac al sad znam da znas sta pricas!:D
Thierry Daniel The King14 Henry Forever!
ja mislim da te znam s jos jednog foruma al si banovan zbog vecine psg_ovih navijaca al nebitno!znaci ja cjenim marsejovce zbog toga sto nisu nacionalno orijentisani,i samo to i imaju jako finu tribinu!i to sto volis svoj kluvb je extra,nemogu to shvatit navijaci reala i mancestera i liverpoola,to je filozofija!**** ja klub kojeg su kupili tajkuni!
Iako navijam za Leverkusen...heh...Ma ovaj ultras je okey co'ek...Ja jako cijenim takve ljude koji navijaju za klubove ciji vlasnik nije Abramovic ili njemu neko slican...Sto se tice Marseillea mislim da i nemaju bash prevelike sanse...Mislim da ce se oni borit za kup uefa... 

to je srpski forum tribina al nemas tamo sta trazit ako nisi srbin koji navija za pariz,tamo ima lik ludaja koji je cetnik i izvjestva o srbima i zastavma u francuskoj,a ak spomenes muslimansku zemlju banovan si,tako da **** to!cuj srbin koji odlucuje smije crnac il marokanac bit na tribini?koji lik!**** skroz!jbes to gunning for life!respect marseju idu dalje!
Imaju fenomenalne navijače a i lijep stadion 

...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.