nedjelja na ponedjeljak 00:00 direktno iz Salzburga, prijenos otkupio BHT1majestic24 je napisao/la:Kad ce se ono znati ko je koji tim dobio???

Moderator/ica: Padovan
nedjelja na ponedjeljak 00:00 direktno iz Salzburga, prijenos otkupio BHT1majestic24 je napisao/la:Kad ce se ono znati ko je koji tim dobio???
evo jadr.van nostrand je napisao/la:hajd ako ima neko raspolozen da razbacimo malo...
daj izbaci koji njemacki a ubaci engleski ili spanskiGoalgetter je napisao/la:Desice se mala promjena, PSG i Palermo ce zamjeniti mjesta, tj. Palermo ce u drugu, a PSG u prvu, ipak je transfer Pastore-a bila kap koja je prelila casu. Inace, PSG se dobro pojacao, i sigurno su bolji nego Palermo.
Samo se ceka jos sluzbena potvrda Pastore-ovog transfera.
Jednom sam ih slučajno uzeo, upravu si.. ekstra bi bili za 2. ligeFunjai je napisao/la:meni ne radi ni eu1 ni eu2 ni eu3, ne mogu uci.. zasto, ne znam..
i ja imam jedan prijedlog (iako pretpostavljam da je proslo vrijeme za davanje prijedloga) da se ubaci Bari, barem u drugu ligu, meni je to predobar klub, cesto igram sa njima i bas su mi ok
muhovic je napisao/la:I gotta feeling that tonight's gonna be a good night.![]()
![]()
![]()
![]()
U taboru Porta veoma nestrpljivo !
Velika euforija i nestrpljivost vlada pred vecerasnji Live Zrijeb iz Salzburga,gdje ce prije svega dosadasnji trener Porta muhovic saznati,da li ce biti jedini trener u historiji PES6 Online Lige koji ce voditi jedan tim 3 sezone uzastopno.Muhovic je na press konferenciji rekao: Veceras nesto malo iza ponoci bi se trebala rijesiti ta dilema.Volio bih da ostanem na kormilu Porta,jer ovdje me ljudi zaista vole i postuju i atmosfera je stvarno sjajna,medjutim to nije na meni,tako da cemo vidjeti. Takodjer se osvrnuo i na "moguci transfer": Pa sta da kazem,ako vec ne ostanem na kormilu Porta,ne znam,volio bih mozda dobiti Engleze,jer inace volim Engleski nogomet i nadam se da bih se sjajno snasao.
1.Sezona: ..prikljucio se u 4.Kolu,dobro se sjecamSenaid L.F.C je napisao/la:daj postavite vise taj spisak igraca 2 lige
@muhovic koji si rezultate imo sa portom
..pravi,da odigramo jednu tog bilijarajasko_juve je napisao/la:hoćel ko SKVOŠA??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.