FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kiko Femenia je jedan od najboljih mladih igraca na svojoj poziciji.Inace igra centralnog veznog po potrebi i krilo.Momak je turbo talenat koji bi za koju godinu trebao stasati u velikog igraca.
U Ligi ima joj jedan Kiko na kjojeg je 90% vas poletilo , nisam siguran gdje igra ali znam da je po vokaciji lijevi bek i stariji je dosta od ovog momka.
Momka sam gledao u par navrata prosle sezone i pokazao je fantastican talenat !
U Ligi ima joj jedan Kiko na kjojeg je 90% vas poletilo , nisam siguran gdje igra ali znam da je po vokaciji lijevi bek i stariji je dosta od ovog momka.
Momka sam gledao u par navrata prosle sezone i pokazao je fantastican talenat !
Stranger in the night. SIDA in the morning!
- čUVAR GRADA
- Kontakt:
Baš iz razloga što Mascherano i Busquets povremeno igraju na mjesto stopera, ne treba kupiti Fabregasa, jer njegovom kupnjom Thiago Alcantara se može pozdraviti sa svojom karijerom. Treba Thiagu dati prostora za razvoj i sezonu-dvije da stekne iskustvo i nauči uz Xavi-ja i Iniestu i dostigne njigovu veličinu. Umjesto da iskrcaju lovu na Fabregasa bolje da kupe dobrog stopera, jer kapetan Puyol je napunio već 33 godine i konstantno ima problema s ozljedama, a još može max odigrati sezonu-dvije na ovoj razini. Fontas ima izgleda krhak, Abidal je takodjer zašao u tridesete, a Milita se uvijek može koristiti kao zamjena, zato bi po meni bilo bolje da dadnu 20 mil. za nekog stopera koji će moći igrati sljedećih 7-8 godina uz Piquea, a ne sada bacati novce na Cesca pa nakon što Puyol prekine s karijerom opet bacati novce na stopera. Gledam više na budućnost.ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma nek dodje Cesc, treba malo sirine u veznom redu..ne moze 6 igraca iznijeti citavu sezonu...
jos ako se uzme u obzir da Busquets i Mascherano cesto igraju stopera, Iniesta ponekad krilo...malo je malo...
treba vise prostora dati Thiagu, al i dovesti Cesca, jer ako se povrijedi neko dvojice majstora u sredini sta onda...
malo je 20 igraca za citavu sezonu...makar to bili sve vrhunski igraci...
Na današnji dan 1930. godine samoubistvo počinio Hans Joan Gamper, osnivač, igrač i u tri navrata predsjednik kluba. R.I.P
Don't hate what you don't understand.
- čUVAR GRADA
- Kontakt:
Prema neslužbenim podacima Jeffren Suarez bi trebao biti novi član lisabonskog Sportinga.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
znaci bice prostora za Femeniu...
koliko love za Jeffrena...
mislim da ovo uopste nije lose..Jeffren je imo dosta sanse, a da on ostane manje bi bilo mjesta za Kiku, a prema svemu sudeci Kiko je veci talenat od Jeffrena...bar po novinskim clancima..heh
mislim da ovo uopste nije lose..Jeffren je imo dosta sanse, a da on ostane manje bi bilo mjesta za Kiku, a prema svemu sudeci Kiko je veci talenat od Jeffrena...bar po novinskim clancima..heh
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
feminia nece vidit prvog tima ove sezone ,doveden je da pojaca b tim ,mozda sljedece tek sezone dobije prilikuZELJO DO GROBA je napisao/la:znaci bice prostora za Femeniu...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sporting sa Jeffrenom i Capelom na krilima i Bendtnerom kao centarforom bi mog'o biti hit prvenstva. Nebitno što je Porto i dalje jak, al' Sporting bi nakon sezone za zaborav mog'o opasno pomrsiti račune divovima poput Porta i Benfike.
O kojoj cifri je riječ? Bolton se spominj'o kao moguća destinacija, a odšteta bi bila 5 miliona funti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
uhar je sto god se para uzme za jeffrena, njegova cijena se krece izmedju 5 i 8 miliona mislim, tako se nesto spominjalo
kakvu golchinu dade nas dragulj deulofeu za spansku reprezentaciju, i on bi nakon godinu dana kaljenja u barci b zakucati na vrata prvog tima, veliki, veliki talenat
kakvu golchinu dade nas dragulj deulofeu za spansku reprezentaciju, i on bi nakon godinu dana kaljenja u barci b zakucati na vrata prvog tima, veliki, veliki talenat
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Sta je od tog dogovora sa Fabregasom,rekose bice valjda juce,pa danas ?????
btw: u koliko cveras sa Unitedom,po nasem vremenu
btw: u koliko cveras sa Unitedom,po nasem vremenu
Po nasem u 1Zabac je napisao/la:btw: u koliko cveras sa Unitedom,po nasem vremenu
Visca el Barça ! Mes que un club !
[youtube][/youtube]
Meni licno najgracijozniji i najelegantniji sto je igrao ovu igru.
Fudbalski genijalac i madzionicar...
Veliki Andres Iniesta Lujan 8'
A ima tek 27 godina,jos dugo ce vladati evropskim terenima..Zabac je napisao/la:[youtube][/youtube]
I zbog toga sto je dosta mladji od Xavia dosao do tog "vanzemaljskoga" nivoa,on je meni i bolji igrac,a i inace uz pridoslicu Sancheza najdrazi igrac Barce.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Najveća karikatura Messija
Španjolski karikaturist Joan Vizcarra napravio je najveću karikaturu Barceloninog nogometnog čarobnjaka Lionela Messija, tri metra visokog i dva metra širokog...
Argentinac se na karikaturi pojavljuje u Barcinom dresu, s krunom na glavi, zlatnom loptom u nogama, te kako pokazuje palac prema gore i namiguje.
- Želio sam napraviti simpatičan karakter, sa majicom Barcelone, ne Argentine, jer je Messi kralj Barcelone - rekao je Vizcarra.
Karikatura će biti prodana, a novac od prodaje ići će u dobrotvorne svrhe, ali će prije toga ovo remek-djelo obići cijelu Španjolsku.

Španjolski karikaturist Joan Vizcarra napravio je najveću karikaturu Barceloninog nogometnog čarobnjaka Lionela Messija, tri metra visokog i dva metra širokog...
Argentinac se na karikaturi pojavljuje u Barcinom dresu, s krunom na glavi, zlatnom loptom u nogama, te kako pokazuje palac prema gore i namiguje.
- Želio sam napraviti simpatičan karakter, sa majicom Barcelone, ne Argentine, jer je Messi kralj Barcelone - rekao je Vizcarra.
Karikatura će biti prodana, a novac od prodaje ići će u dobrotvorne svrhe, ali će prije toga ovo remek-djelo obići cijelu Španjolsku.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Pozz svima,novi sam ovdje nadam se da cemo se dobro druziti i zajedno radovati novim uspjesima nase Barce,pa hajde da pocnemo tako sto ce mi neko reci sastav za vecerasnju tekmu 
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
vozdra MIX, dobro ti nama dosao...
a ja se nadam veceras dobroj igri i i pobjedi Barce...
2-1 pretpostavljam za Barcu..he
mogla bi vecaras izaci malo jaca ekipa...
a ja se nadam veceras dobroj igri i i pobjedi Barce...
2-1 pretpostavljam za Barcu..he
mogla bi vecaras izaci malo jaca ekipa...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
DobrodosaoMIX je napisao/la:Pozz svima,novi sam ovdje nadam se da cemo se dobro druziti i zajedno radovati novim uspjesima nase Barce,pa hajde da pocnemo tako sto ce mi neko reci sastav za vecerasnju tekmu
Evo Prvih 11 za večeras: Valdes - DosSantos Busquets Fontas Abidal - Thiago Keita Iniesta - Pedro Villa Afellay
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
De Gea, Evra, Vidic, Evans, Rafael, Cleverley, Anderson, Young, Nani, Rooney, Welbeck
ovo je prvih 11 Uniteda...
mogla bi ovo biti dobra utakmica...
dosta jake postave sa obje strane, ne najjace narvno, al eto...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Manchester izveo malo jaci sastav,ocekujem dobru tekmu sa obje strane i nadam se pobjedi barce.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Dobar sastav,mada ce Pep vjerovatno dati sansu i ostalim igracima,a vidim i danas ce Dos Santos igrati desnog beka,kao i protiv Bayerna,zar on nije vezni igrac,otkud da ga Pep tu staviAd0 je napisao/la:DobrodosaoMIX je napisao/la:Pozz svima,novi sam ovdje nadam se da cemo se dobro druziti i zajedno radovati novim uspjesima nase Barce,pa hajde da pocnemo tako sto ce mi neko reci sastav za vecerasnju tekmu
Evo Prvih 11 za večeras: Valdes - DosSantos Busquets Fontas Abidal - Thiago Keita Iniesta - Pedro Villa Afellay
ZELJO DO GROBA je napisao/la:De Gea, Evra, Vidic, Evans, Rafael, Cleverley, Anderson, Young, Nani, Rooney, Welbeck
Oprt je MANU izveo mnogo jacu ekkipu! Barca je bez Xavija, Puyola,Piquea,Alvesa,Messija i Mascerana dok za ''crvene đavole'' osim Cleverlyja ne vidim da imaju neke bolje igrace, mozda jos Ferdinand umjesto Evansa i to je to... Ali u neku ruku neka je tako jer me interesuje sta moze ovaj kombinovan tim protiv neke super jake ekipe
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.