Za očekivati je da njihove zamjene budu Višća i Stančeski ili Jamak
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
U revanšu neće moći igrati Smajić i Svraka zbog parnih kartona...

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Teško možemo nadoknaditi dva gola razlike ali eto ljudski se nadati, odigrati hrabro i čvrsto ne primiti gol u prvih petnaestak minuta i probati im zabiti preko kontri i preko prekida.Sve u svemu več napravili smo veliki uspjeh izbacivši Šerifa i dalje se trebamo okrenuti domaćem prvenstvu.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Zar i Svraka ima žute?
Joint Union
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Bolje nek Zolotić igra umjesto Jamaka, ako će već Jamak umjesto Stančeskog. Očekujem tri bobe s PecareBianconeri1988 je napisao/la:U revanšu neće moći igrati Smajić i Svraka zbog parnih kartona...
Za očekivati je da njihove zamjene budu Višća i Stančeski ili Jamak![]()
Mislim da se nece desiti kao prosle godine kad bi i sa 2 timom otisli.Oni su obezbijedili prolaz ,nece ni oni rizikovati sa povredama pa se forsirati.A vala nisu toliko bolji da nam 5 uvale.... Zeljo siroki 0-2FCS-FCS je napisao/la:Lud figurativno a ne bukvalno a konto sam da se ne desi rezultatska katastrofa ko prošle god protiv hapoela. Pa nisam valjda konto da će te proći one zidove....
nakon godinu dana posjetih ponovo utakmicu zelje, napokon...
ono sto sam vidio u prvom poluvremenu je nesto zaista fantasticno... rezultat je potpuno nerealan, ali pokazuje surovost fudbalskog svijeta... jedni igraju stvaraju sanse fulaju nemoguce itd, a drugi iz dvije sanse dva gola daju... sto hocu reci, kod nas jos nije stigao potpuni profesionalizam u fudbal...
kako god, ponosan sam na zelju i mislim da bi trebali bez problema biti prvaci u ovoj ligi... mozda borac napravi malo problema, ali ostali nista...
bitno je sad da amar odmori igrace u revansu jer nemamo nikakve sanse protiv maccabija, dok je za nas bitnija utakmica protiv sirokog i tu trebamo imati sve bitne igrace...
ono sto sam vidio u prvom poluvremenu je nesto zaista fantasticno... rezultat je potpuno nerealan, ali pokazuje surovost fudbalskog svijeta... jedni igraju stvaraju sanse fulaju nemoguce itd, a drugi iz dvije sanse dva gola daju... sto hocu reci, kod nas jos nije stigao potpuni profesionalizam u fudbal...
kako god, ponosan sam na zelju i mislim da bi trebali bez problema biti prvaci u ovoj ligi... mozda borac napravi malo problema, ali ostali nista...
bitno je sad da amar odmori igrace u revansu jer nemamo nikakve sanse protiv maccabija, dok je za nas bitnija utakmica protiv sirokog i tu trebamo imati sve bitne igrace...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Pazi, ovo je Evropska tekma, treba krenut svim silama sa najjacom ekipom pa makar primili 5 komada od Sirokog!tm84 je napisao/la:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Upravu si nedo Bog da i mi primimo peticu protiv Maccabija pa to bi bila stvarno sramota ovako odigrat sa najjacim sastavom obraz sacuvat a onda se okrenut sirokom brijeguEdin TM87 je napisao/la:Pazi, ovo je Evropska tekma, treba krenut svim silama sa najjacom ekipom pa makar primili 5 komada od Sirokog!tm84 je napisao/la:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
sta nama vrijedi ginuti protiv maccabija i izgubiti recimo 0-1 pa onda doci sav umoran na siroki i tamo zijaniti i onda ganjati cijelo prvenstvo 3 izgubljena boda...Edin TM87 je napisao/la:Pazi, ovo je Evropska tekma, treba krenut svim silama sa najjacom ekipom pa makar primili 5 komada od Sirokog!tm84 je napisao/la:
bolje zijaniti 0-5 tamo u tel avivu a onda ovde uzeti siroki sa najjacim sastavom i odma dati drugima ovde do znanja ko je gazda u bh fudbalu...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Ma nećemo tamo zijaniti, ima igrača koji će tamo zapeti, a koji nisu u prvoj postavi. Višća, Ramić, Zolotić, a još su pri tome izuzetno kvalitetni
Čuj bolje zijaniti tamo 5-0 pa uzeti Široki
.Jes al u qurcu.
Tamo zijanili ili ne imamo ekipu za premijer ligu,bilo da se radi o Širokom ili nekom drugom.
Tamo zijanili ili ne imamo ekipu za premijer ligu,bilo da se radi o Širokom ili nekom drugom.
Joint Union
Ja, ali utakmica protiv Širokog je odma 3 dana poslije one u Maccabiju. Logično je da se odmore neki igrači, jer bi bilo fantastično uzeti Širokog u gostima, jer je to jedno od težih gostovanja.Švabo je napisao/la:Čuj bolje zijaniti tamo 5-0 pa uzeti Široki.Jes al u qurcu.
Ja,ali mi imamo svakako po dva gotovo ista igrača na svim pozicijama.I pričati priče da je bolje primiti petak u Evropi je smiješno.Ostavlja to duboke ožiljke.Najbolje se vidjelo prošle sezone.
Joint Union
i ja se slažem da treba odmoriti neke igraće,svejedno izgubio 4-0 ili 1-0 možda će ovi što nisu igrali odigrati bolje na svježinu,mada nema tu neke velike razlike vasilić-bogičević,stanćeski-savić,selimović-adilović,ćolić-marković,bešlija-višća,svraka-zoletić.Možda i makabi odmori neke igrače jer tri dana poslije želje igraju derbi za hapoelom.damirfile je napisao/la:Prvo amar nije lud ,zna on da nemamo sanse da smo od leotara kuci izgubili 0-2 ne bi mogli pobiejditi sa 3 razlike a kamoli u izraelu.Bitnija je utakmica u sirokom za 3 dana... Amare smao naprijedFCS-FCS je napisao/la:Uhavizajte onog ludog Amara i neka povede u Izrael onu ekipu koja je na AFH fakat dobro odigrala jer ako bude expermentisao sa nakim ostavljanjem tj odmaranjem igrača najebacete isto ko prošle god.
Ma idemo tamo ba da dobijemo 0:2 pa na penale k'o sto rece legenda ba sta vam je, pa bolja smo ekipa od njih, vrlo lahko je moglo bit 2:0 za nas, al' nesreca je takva i eto, jes' da je gore 40 stepeni, al' moze zalutat sta...
Roger Federer the greatest of all time!
Naravno, može se, dok god postoji nada, treba probati i igrati. Što da ne, pa da su Barcelona opet se treba nadatiEdin TM87 je napisao/la:Ma idemo tamo ba da dobijemo 0:2 pa na penale k'o sto rece legenda ba sta vam je, pa bolja smo ekipa od njih, vrlo lahko je moglo bit 2:0 za nas, al' nesreca je takva i eto, jes' da je gore 40 stepeni, al' moze zalutat sta...
Što neko reče, mi protiv Leotara ne bi nadoknadili 0:2 u Trebinju, a ne protiv Makabija!
Samo jako, i probat izbjeć katastrofu koja god postava igrala!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
treba dogovoriti sa trenerom makabija da nas dobiju 1-0 onako lagano ko na prijateljskoj.mada bi najbolje bilo da se može da ne igramo nikako uštedili bi pare od puta ,odmorili igrače.Ne razumijem što željo ni tražio da se tekma sa širokim odgodi za utorak -srijedu ko što je nama široki odgodio kad smo igrali na grbavici.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Tražit će se odgoda utakmice protiv Širokog za ponedjeljak ili utorak...
Ž '21!
pa Barsa ne bi protiv Leotara kuci nadoknadila ...babilonTM je napisao/la:Što neko reče, mi protiv Leotara ne bi nadoknadili 0:2 u Trebinju, a ne protiv Makabija!![]()
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.