Pozdrav iz Amsterdama od BIHfana,Adnana24 i Papilona,odnosno gladnih lavova.

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
evo ja bi volio igrati, pa vi razmatrajte, samo nemojte predugoRz88 je napisao/la:Ekipa Spam traži novoga igrača, Tm 87 2 je izašao iz ekipe. Ozljedio se tako da mu je i u pitanju karijera. Svi zainteresirani mogu ovdje napisati poruku tako da ćemo ja i Big_Amko razmatriti kanidate.
Hvala, vaš Rz88
pozz~
ili zednih ribicaBIHfan je napisao/la:FK Delfin ima pripreme u Holandiji i radimo punom parom,zelimo da dokazemo da nismo dzabe prosle sezone bili prvaci pa zelimo opet,zadovoljan sam svojim saigracima,kapiten je malo popio neki dan pa malo galamim na svog suigraca,ipak treba biti primjer nasim mladim talentima tako da cemo to sredit....
adnan_nanda je napisao/la:ili zednih ribicaBIHfan je napisao/la:FK Delfin ima pripreme u Holandiji i radimo punom parom,zelimo da dokazemo da nismo dzabe prosle sezone bili prvaci pa zelimo opet,zadovoljan sam svojim saigracima,kapiten je malo popio neki dan pa malo galamim na svog suigraca,ipak treba biti primjer nasim mladim talentima tako da cemo to sredit....
ja sam tm 87 2 jesam ti poslao pm banovali su mi taj account pa sam napravio ovajRz88 je napisao/la:Ekipa Spam traži novoga igrača, Tm 87 2 je izašao iz ekipe. Ozljedio se tako da mu je i u pitanju karijera. Svi zainteresirani mogu ovdje napisati poruku tako da ćemo ja i Big_Amko razmatriti kanidate.
Hvala, vaš Rz88
pozz~
Naš obraz je čišći od vaše guziceRz88 je napisao/la:Danas u savezu, sutra u kavezu
Jos samo da nemate vise primljenih golva bili bi sad u prvoj ligiRz88 je napisao/la: Imamo isto bodova kao i 8, dali smo više golova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.