FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zna li iko dokle se došlo sa Skorinim paprima . Ova sapunica oko njega fakat nervira a još čudi da se taj isti Skoro uopste ne oglašava u medijima ( kao i klub) . Bojim se da nije nešto drugo u pitanju npr. da nema dogovora izmedju njega i kluba a vamo plasiraju supljaci da nije dobio ispisnicu iz Mexica.
ma ja kontam da meksikanci nesta koče. ali fakat se oteglo previše pa neće se priključiti ekipi u 16. kolu tad nam i treba. jek ono do 1. 9. transfer rok? znaci ima jos metar dana da se sredi ali bice **** ako ne bude igrao privuh nekoliko tekmi nije dugo igrao utakmice
Ne smijemo zaboraviti Pehlica koji po svojo strani tutnja i proboj ko bager. Ni igranje u odbrani mu nije uopste loše a zna zabiti i to često. U najboljoj kombinaciji imali bi 3 napadaca... Skoro - Pehlic -Obuca i u svakoj tekmi naše lige Plisek bi imao alternativu u napadu. Naravno tu su i Haskic, Kojasevic a sto ne spomenuti Smigija
sve u svemu dobra ekipa koja će ubijedjen sam igrati značajnu ulogu u PL
sve u svemu dobra ekipa koja će ubijedjen sam igrati značajnu ulogu u PL
pozdrav svoj braci Bordo boje
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Priča se da oplimpic skori nudi troduplo vise nego nas klub ( koliko to god bilo) i da je oko toga zapelo. Kolika je cifra (plata) u pitanju ne znam ali znam pouzdano da kad se pričalo sa njim dogovorena je plata koju niko nema u FCS.
Meni ovo smrdi samo iz razloga sto se dosad niko iz kluba nije oglasio, a znamo da NG ima lovu i kupuje ono sto hoće i sto mu treba. Jednom je Skoro preko noći otišao iz našeg kluba (Marsej) kada mu je ispisnica iz kluba i neki papiri iz NSBiH izdati u nedelju, kad niko ziv ne radi. Ako je ovo istina ( a vjerujem da nije) onda fakat taj jadni i nadasve smiješni olimpic samo radi na tome da nekome pojebe koncepciju a znaju dobro da niti će biti šampioni i da je vrlo teško da će se plasirati u euro kupice. Kako drugačije objasniti taktiku NG ..jer isti zna da pored FCS, želje,Borca i listice ne može primirisati vrhu
Meni ovo smrdi samo iz razloga sto se dosad niko iz kluba nije oglasio, a znamo da NG ima lovu i kupuje ono sto hoće i sto mu treba. Jednom je Skoro preko noći otišao iz našeg kluba (Marsej) kada mu je ispisnica iz kluba i neki papiri iz NSBiH izdati u nedelju, kad niko ziv ne radi. Ako je ovo istina ( a vjerujem da nije) onda fakat taj jadni i nadasve smiješni olimpic samo radi na tome da nekome pojebe koncepciju a znaju dobro da niti će biti šampioni i da je vrlo teško da će se plasirati u euro kupice. Kako drugačije objasniti taktiku NG ..jer isti zna da pored FCS, želje,Borca i listice ne može primirisati vrhu
skoro nece nigdje mimo sarajeva to je sigurno a problem sa papirim je uvijek kod nasih igraca odu uzmu pare pa bi da raskidaju na stetu kluba e pa ne moze tako vrati koko sto si pozobala
Peiva info je bila da je Mexikancima halalio neke pare za čiste papire a sad ne može da dobije iste te papire. Ko koga ovdje zahebaje ili oni svi skup NAS
Dokle vise mislimo mahalati i preko jednog clana fksinfo koji je ovo objavio "provjereno" blatiti rad uprave i igrace u ovom slucaju SkoroFCS-FCS je napisao/la:Priča se da oplimpic skori nudi troduplo vise nego nas klub ( koliko to god bilo) i da je oko toga zapelo. Kolika je cifra (plata) u pitanju ne znam ali znam pouzdano da kad se pričalo sa njim dogovorena je plata koju niko nema u FCS.

Kad sve znate daj nam bar napisite koliko FKS nudi Skori, pa da znamo koliko je to "troduplo"

Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 31 jul 2011, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
@ dirk sve dok se ne bude placalo clanstvo na toj stranici bice ovakvih umjesto fino da se odredi clanarina pa onda fino plati pa budi informisan
- kupus army
- Kontakt:
Cisto sumnjam da je zapelo oko para sto se tice Skore,jer Skoro trenira sa Sarajevom,da je do para vjerovatno bi onda postavio uslove i cekao da mu odg to je bar moje misljenje.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
- Kontakt:
Koliko sam ja čuo zapelo je sa Meksikancima. Arbitraža ne ide glatko, pošto ljudi Škori nisu dužni ništa, oni bi prekinuli ugovor, ali na njegovu štetu, pošto mu je tamo sve uredno isplačeno. A on nebe da lovu vraća
. Znači problem na relaciji Škoro -Meksikanci.

kao prvo ne blatim nikoga kako ti to samouvjereno tvrdis..samo odakle ti tolika samouvjerenoxt..to niko ne kontaDirk je napisao/la:Dokle vise mislimo mahalati i preko jednog clana fksinfo koji je ovo objavio "provjereno" blatiti rad uprave i igrace u ovom slucaju SkoroFCS-FCS je napisao/la:Priča se da oplimpic skori nudi troduplo vise nego nas klub ( koliko to god bilo) i da je oko toga zapelo. Kolika je cifra (plata) u pitanju ne znam ali znam pouzdano da kad se pričalo sa njim dogovorena je plata koju niko nema u FCS.
Kad sve znate daj nam bar napisite koliko FKS nudi Skori, pa da znamo koliko je to "troduplo"
kao drugo , malo sam se vise borio protiv familije , nego sto ti mozes zamisliti..pa ti tako pada i ta teorija zavjere u vodu (cuj ja protiv ove uprave i cuj ja blatim skoru)
za skoru sam uvijek i samo imao rijeci hvale (ako ne vjerujes premotaj par stranica unazad)..i njega prizeljkujem i pisem o njegovom dolasku od kada se culo da ce se vratiti (opet , blatim skoru)
niko ne zna koliko nas klub nudi skori osim toga da bi to bila najjaca plata u timu a to sam napisao i nisam licitirao nikavim ciframa...pa ti izracunaj koliko je to troduplo od "najjace plate"
napravis sebi portal pa naplacujhordas'87 je napisao/la:@ dirk sve dok se ne bude placalo clanstvo na toj stranici bice ovakvih umjesto fino da se odredi clanarina pa onda fino plati pa budi informisan

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
zbog takvih kao ti sve su sanse da ce se uvesti izabrani forum !FCS-FCS je napisao/la:napravis sebi portal pa naplacujhordas'87 je napisao/la:@ dirk sve dok se ne bude placalo clanstvo na toj stranici bice ovakvih umjesto fino da se odredi clanarina pa onda fino plati pa budi informisan
-
- Kontakt:
vec ima takavHZ_ilidzaa je napisao/la:zbog takvih kao ti sve su sanse da ce se uvesti izabrani forum !FCS-FCS je napisao/la:napravis sebi portal pa naplacujhordas'87 je napisao/la:@ dirk sve dok se ne bude placalo clanstvo na toj stranici bice ovakvih umjesto fino da se odredi clanarina pa onda fino plati pa budi informisan

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Vidim da vam dobro smeta "izabrani forum" pa se logično nameće pitanje...sto ga uopste čitate i diskutujete o info sa izabranih foruma...
Logicno je da se okanis mahale, i da ne izmisljas o Alenu ima nas u okruzenju koji svakodnevno sjedimo sa njim i zato nam je glupa, smjesna, mahlska ova prica "sjedio sa Nijazom". Borio se ti protiv uprave,pa valjda bi onda trebao znati da je mahala jedno od najveceg zla FKS a ti ga pokrecesFCS-FCS je napisao/la:Vidim da vam dobro smeta "izabrani forum" pa se logično nameće pitanje...sto ga uopste čitate i diskutujete o info sa izabranih foruma...

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
ako potpiše hvala mu, ako ode negdje sretno mu, Škoro je to zaslužio i ne znam šta se raspravljate, ko je veći navijač, ko više zna, i nije ok da ovdje prenosite info sa fksinfo ..
Kako ti Dirk olahko dijelis etikete. Ispado po tebi nakav Advokat familije koji zakuhava a ja samo postiro info koju sam dobio. Eto kad ti sjedis sa alenom sto se nijednom ne oglasi po tom pitanju..ako sjedia kako kažeš garant si ga pitao a on odgovorio..garant ste toliko bliski pa svaki dan sjedite i samo ti znaš šta je prava istina !!!
Uglavnom za mene je ova diskusija završena i ako hoće nwk potpiše a ako neće, njegova stvar Bilo bi extra sa njim ali i bez njega će mo biti u vrhu tabele
Uglavnom za mene je ova diskusija završena i ako hoće nwk potpiše a ako neće, njegova stvar Bilo bi extra sa njim ali i bez njega će mo biti u vrhu tabele
Nisi ti dobio informaciju pa je prenio nama, vec si istu procitao na forumu tom i tom i prenio ovdje, a zna se da je mahalska i da se takve bacaju svakodnevno.FCS-FCS je napisao/la:Kako ti Dirk olahko dijelis etikete. Ispado po tebi nakav Advokat familije koji zakuhava a ja samo postiro info koju sam dobio. Eto kad ti sjedis sa alenom sto se nijednom ne oglasi po tom pitanju..ako sjedia kako kažeš garant si ga pitao a on odgovorio..garant ste toliko bliski pa svaki dan sjedite i samo ti znaš šta je prava istina !!!
Prava istina je ta da nema papira, bit ce ali treba da se poklope neke stvari.
Nebitno

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Amidzaa, AuroraBorealis, bhfanatic14, bosnas_, brojjedan, fks74, galia95, Hajdeee, Haksss, Kaunas, kogmagie46, Kyle88, martineli, NeSamSafetee, Pantelija, Pena, Pitar6785, sekac, TETRAPAK, tutankamon1905, Velaxsa, ŠTA_JE i 238 gostiju.