Ma iskreno meni bi bilo vatra da smo primili i od Barce petaka. Nikakva mi to utjeha ne bi bila. U citiranom postu sam iznio svoj stav, i razlog za prvu repliku.SarajlijaTM je napisao/la:koeficijent ti sve govori ko je bio kakav u zadnjih 5 gVanBasten je napisao/la: evo ja ću nastaviti...
Najveći uspjeh četvrtfinale kupa Uefa prije 2 godine, rezultat koji je Sparta ponovila prije samo po' godine. S gotovo identičnom ekipom koja je igrala u četvrtak. Hapoel je prvi i jedini put vidio grupe Lige prvaka prošle godine. Koliko je Sparta puta bila u završnici LP u prošloj dekadi (?), da ne idemo u devedesete gdje su bili i polufinalisti iste. Haopel i Sparta ne mogu u istu rečenicu, i to je činjenica.
Mislim, ne pije to mnogo vode na kraju konca, primiti petaka od bilo koga je katastrofa i teško se zaboravlja.
Ali potezat priču o Hapoelu kao haman Barceloni u poređenju sa Spartom, je neozbiljno u najmanju ruku.
ali na stranu sve to,mislim da je prije svega debilno raspravljati ciji rezultat od 5:0 ili petarda popularna je poztivniji.znam da tesko pada,i nama je prosle godine.al treba izvuci pouku,a ne tjesiti se ciji je protivnik bio jaci
tu bruku ne treba spominjati jednostavno!!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Po toj tvojoj logici onda se ovi Moldavci mogu tjesiti da je zeljo prije 25 godina igrao polufinale kupa UEFA, jbg izbacila ih je ekipa sa historijom nije sramota, nema veze sto ovi imaju budzet jedno 20 puta veci.VanBasten je napisao/la:Ma iskreno meni bi bilo vatra da smo primili i od Barce petaka. Nikakva mi to utjeha ne bi bila. U citiranom postu sam iznio svoj stav, i razlog za prvu repliku.SarajlijaTM je napisao/la:koeficijent ti sve govori ko je bio kakav u zadnjih 5 gVanBasten je napisao/la: evo ja ću nastaviti...
Najveći uspjeh četvrtfinale kupa Uefa prije 2 godine, rezultat koji je Sparta ponovila prije samo po' godine. S gotovo identičnom ekipom koja je igrala u četvrtak. Hapoel je prvi i jedini put vidio grupe Lige prvaka prošle godine. Koliko je Sparta puta bila u završnici LP u prošloj dekadi (?), da ne idemo u devedesete gdje su bili i polufinalisti iste. Haopel i Sparta ne mogu u istu rečenicu, i to je činjenica.
Mislim, ne pije to mnogo vode na kraju konca, primiti petaka od bilo koga je katastrofa i teško se zaboravlja.
Ali potezat priču o Hapoelu kao haman Barceloni u poređenju sa Spartom, je neozbiljno u najmanju ruku.
ali na stranu sve to,mislim da je prije svega debilno raspravljati ciji rezultat od 5:0 ili petarda popularna je poztivniji.znam da tesko pada,i nama je prosle godine.al treba izvuci pouku,a ne tjesiti se ciji je protivnik bio jaci
tu bruku ne treba spominjati jednostavno!!!
Historija je jedno a sadasnjost drugo, ne mozes porediti Hapoel i Spartu prije 10-15 godina ali zato u zadnjih 5 mozes jer je to realnost a ne nesto od prije 10 godina. I nas i vas poraz je katastorfalan i moglo se puno bolje, ali evo mi se ove godine nismo obrukali cak sta vise pokazali smo se izvanredno u evropi, sljedece sezone cete i vi aBd pokazati vise u Evropa ligi i to je to
Mes Que Un Club
-
samosarajvo
- Kontakt:
U zadnjih 5 godina u Europi su i jedni i drugi tu i tamo sto pokazuje koeficijent koji je malo na strani Hapoela. 24 Sparta i 26 Hapoel.ALi poredit Spartu od prije 6-7 godina kad su redovno prolazili grupne faze svih takmicenja i Hapoel koji je prvu grupnu fazu vidio 2006/2007 je smjesnoVanBasten je napisao/la: evo ja ću nastaviti...
kako god, necemo se raspravljat ba
@amertiger
procitaj prvu recenicu i skontaces da i u posljednjih 5 godina razlika minimalna
Haloooo ba zaboli nas za saprtu i za hapoel otvorite njihove teme , dokle vise!!! kad god udjem na ovaj forum da nesto procitam, na svim temema ubise glupostima
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
A vi ste igrali neki dan sa Spartom onom od prije 10 godina? Zajebali ste Einsteina i putovali ste kroz vrijeme iako je on rekao da za to nema nikakvih sansi

Popili nam prije godinu dana krv na slamku eh sad je vrijeme da mi malo srcemo
Popili nam prije godinu dana krv na slamku eh sad je vrijeme da mi malo srcemo
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Maccabi danas igra protiv Hapoela.Valjda će ih ovi malo izmoriti
.Koliko sam skonto neki Toto kup je u pitanju.Igr'o sam keca na Hapoel. 
Zadnja izmjena: Švabo, dana/u 31 jul 2011, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
Joint Union
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Znali iko ocel raditi udruzenje radnim danima iduce sedmice, i imali jos ovih majica "Srcu draga boja plava" ?
Hitno :$
Hitno :$
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...
Ne kontam zasto repliciras prosloscu kada si rekao da samo pogledamo koeficijent...pogledali, nisi u pravu i ta tema je zavrsena.VanBasten je napisao/la: evo ja ću nastaviti...
Gdje je N.Forrest, a gdje na primjer Hapoel...proslost nije tema danasnje emisije.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Joj teme smarajuće, promjenite temu
Ovo ne vrijedi čitati
Ovo ne vrijedi čitati
Kada će biti u prodaji majce što naša gospoda(igrači) nose 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
zar nisu već u prodaji po cijeni od 35 KM, dresovi imaju 90 KM neki govore da imaju i polo maice drugi govore samo dresovi (bijeli i plavi)Hamo je napisao/la:Kada će biti u prodaji majce što naša gospoda(igrači) nose
- Zaista se ne opterećujem, meni je u Želji super, kod kuće sam, igram u svom klubu. Već sam bio u inozemstvu, nije mi imperativ da tražim angažman vani. Kako god klubu odgovara, spreman sam se dogovoriti - govori Zeba u razgovoru za Dnevni Avaz.
O ovome sam ja govorio kad se pokrenula priča o Zebi. Mislim da je njemu ovdje fakat OK, solidna plata, njegovi ljudi, igrao vani... Čovjek svoj na svom!
O ovome sam ja govorio kad se pokrenula priča o Zebi. Mislim da je njemu ovdje fakat OK, solidna plata, njegovi ljudi, igrao vani... Čovjek svoj na svom!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
ne, neozbiljno je teatralno reći "pogledajte samo koeficijent", a on više od 6.000 na strani hapoela.VanBasten je napisao/la: evo ja ću nastaviti...
ime i tradicija se ne mogu porediti, ali rezultati u zadnjih nekoliko godina itekako mogu i nešto malo su na strani hapoela. prije dvije godine je sparta ispala u zadnjem pretkolu od dinama zagreb, a prošle godine u šesnaestini finala. pisati takve stvari u eri ADSL-a kad se sve to može provjeriti za sekundu, e to je također neozbiljno.
-
samosarajvo
- Kontakt:
vise od 6 ?ChWilla je napisao/la:ne, neozbiljno je teatralno reći "pogledajte samo koeficijent", a on više od 6.000 na strani hapoela.VanBasten je napisao/la: evo ja ću nastaviti...
ime i tradicija se ne mogu porediti, ali rezultati u zadnjih nekoliko godina itekako mogu i nešto malo su na strani hapoela. prije dvije godine je sparta ispala u zadnjem pretkolu od dinama zagreb, a prošle godine u šesnaestini finala. pisati takve stvari u eri ADSL-a kad se sve to može provjeriti za sekundu, e to je također neozbiljno.
Koef. je vise od 2, Hapoel ima 26,625 a Sparta 24,320 zakljucno sa ovom sezonom
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2012.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo je zaključno sa prošlom, ova nije ni blizu gotova ni za hapoel ni za spartu. al' poenta ostaje, da se vrli moderator provalio.
-
samosarajvo
- Kontakt:
jest zakljucno sa proslom ali samo iz razloga sto je prije 5 sezona tj 2006/2007 Sparta preskocila Europu a Hapoel se po prvi put plasirao u grupnu fazu.ChWilla je napisao/la:ovo je zaključno sa prošlom, ova nije ni blizu gotova ni za hapoel ni za spartu. al' poenta ostaje, da se vrli moderator provalio.
Iskreno, mislio sam da koeficjent teče od 2000. godine.Seyo_TM je napisao/la:Ne kontam zasto repliciras prosloscu kada si rekao da samo pogledamo koeficijent...pogledali, nisi u pravu i ta tema je zavrsena.VanBasten je napisao/la: evo ja ću nastaviti...
Gdje je N.Forrest, a gdje na primjer Hapoel...proslost nije tema danasnje emisije.
No i na osnovu današnjeg stanja dalo bi se polemisati. Ali vidim da već negoduju.
Stoga....
Slažem se.Petarda je petarda...
Mada još ne znamo kakav je osjećaj eksirati 7up.
glupost za hrabre je sebičan lijek
sjetite se Bazela, i etoVanBasten je napisao/la:Iskreno, mislio sam da koeficjent teče od 2000. godine.Seyo_TM je napisao/la:Ne kontam zasto repliciras prosloscu kada si rekao da samo pogledamo koeficijent...pogledali, nisi u pravu i ta tema je zavrsena.VanBasten je napisao/la: evo ja ću nastaviti...
No i na osnovu današnjeg stanja dalo bi se polemisati. Ali vidim da već negoduju.
Stoga....
Slažem se.Petarda je petarda...
Mada još ne znamo kakav je osjećaj eksirati 7up.
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI
THC U KRVI
Zato znas kakav je osjećaj popiti 6 komada,ne bas velika razlika.
Vodite u blamažama 3-2.Postavljate standarde
I nek se završi na ovoj temi o Sparti i komšinicama,kojeficijentima...vrijeme je.
Vodite u blamažama 3-2.Postavljate standarde
I nek se završi na ovoj temi o Sparti i komšinicama,kojeficijentima...vrijeme je.
Joint Union
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 12 gostiju.