BiH Talenti u Evropi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH Talenti u Evropi
Sad je u drugom timu 1.FC Kaiserslauterna,ko zna ovako je poceo i Vedo
http://www.wwmt.com/video/?videoId=6055 ... 8&play=now" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wwmt.com/video/?videoId=6055 ... 8&play=now" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest samo ni kod fergusona a vala ni kod zabara iz zenita vise od jednog golmana u igru ne moze staviti a mozda i moze.Od viskija i votke se udupla pa im ne stvara problem.Cartman je napisao/la:Ako Susic kaze da je Krstanovic najbolji, onda je najbolji.Dylan Dog je napisao/la:Pa i Susic je htio Krstanovica,iako imamo boljihharishp je napisao/la:Ima Srbija vecih talenata ali kao zvat ce ovog,hm.
Ovo i ne lici na prepucavanje vec totalno nelogicne ili neke inside stvarcice.
Ako imas boljeg tog i zoves,tako bi trebalo da ide.
Sto se nas tice ma koliko kukali mi fakat sa golmanima nemamo problema.
Jedino sa onim sto probleme pravi bez problema.Taj kad se pomiri sam sa sobom bude branio u repci,ovako duplo golo.
Dok napadaca mozes natrpati i pijan i trijezan, koliko ti dusa hoce.Kad mi protiv Spanaca mozemo sa tri spic igraca onda nije problem.
@Dilan Dog cuce te tvoji Staljinovci pa si nayebo.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
E moj Harise, ti si stvarno fenomen. Sta sve ti ubacis u jedan post. Od Stalina do viskija. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nije to nikakvo prepucavanje,ja sam uvek za opciju,pozovi igraca od viska glava ne boli,e sada ako je toliki talenat iako ja sam vec rekao sumnjam u to na dobitku si,a ako nije i ne pokaze kvalitet ti nemas sta izgubiti.Nije ovo tema pa da pocnem nabrajati golmane iz Srbije koji su bar za mene talentovani ali su i mladji od njega tako da na njih treba cekati jos 3-4 godine.Arnelinho je napisao/la:Devil je napisao/la:Pa koliko je igraca odbilo poziv neke reprezentacije pre nego je dobilo pasos,jednostavno prvo moras imati poziv,pa pristanak,pa tek onda treca je stvar da vadis drzavljanstvo,koje u ovome slucaju ide mnogo teze Sandzak-BIH,negoli RS-Srbija.
Nasi planiraju da mu salju poziv,meni potpuno svejedno,sto ti rece on je vec u 21.godini i da je toliki talenat vec bi branio negde bar na pozajmici ovako jos uvek nista,ima Srbija i vecih talenata od njega na toj poziciji i u svome dvoristu.Znaš na šta me ovo podsjeća?
![]()
Na prepucavanje.![]()
Braniće za kog se odluči,BiH ga trenutno ne treba, al' ako postane prvotimac u BvB što da ne, a ako pak želi braniti za reprezentaciju Srbije, široko mu polje i sretan mu put.
Opet,realno, za Deutschland neće nikad zaigrat, to je sigurno.
Ista je stvar i sa BIH,u ovome trenutku i Hasagic i Begovic,vrlo verovatno i Sehic su kvalitetniji golmani,a nesumnjam da tamo po onim skandinavskim zabitima ima jos neki kao i mnogo prethodnih puta.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Viski je za fergu ili u prevodu za tebe,a Staljin za @Dillana staru komunjaru.Cartman je napisao/la:E moj Harise, ti si stvarno fenomen. Sta sve ti ubacis u jedan post. Od Stalina do viskija.

Fenomeni ste vi,kad vas tudja **** mogu zanimati.Nego ziku rad traktorista kako se ofiraju.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Haha, ma skuzio sam ja sve to, ipak smo mi godinama imali duele na ovom forumu, znam ti sve fore.harishp je napisao/la:Viski je za fergu ili u prevodu za tebe,a Staljin za @Dillana staru komunjaru.Cartman je napisao/la:E moj Harise, ti si stvarno fenomen. Sta sve ti ubacis u jedan post. Od Stalina do viskija.![]()
Fenomeni ste vi,kad vas tudja **** mogu zanimati.Nego ziku rad traktorista kako se ofiraju.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Sve kontam da si je popravio 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evo ovaj Vuckic dao gol za Njukastl..
Evo Mahir Karić, Željino dijete,onaj koji je prelazio u Fulham, završio u Warti iz Poznana.
Sportin.ba prenosi da su ga menaĐeri zayebali, jer su gledali svoje interese-pouzdano 100%.Inače, ti isti novinari su rekli da je on novi Štilić,za kog znamo kako i koliko igra, te da nema sumnje da će jednog dana preći u klub iz liga 5.
Varta je veliki klub.

Sportin.ba prenosi da su ga menaĐeri zayebali, jer su gledali svoje interese-pouzdano 100%.Inače, ti isti novinari su rekli da je on novi Štilić,za kog znamo kako i koliko igra, te da nema sumnje da će jednog dana preći u klub iz liga 5.

Varta je veliki klub.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
ja sam za njega, nuhica, mujica i d.pandzu cuo da su solidni ali i nista vise. nisu nazalost toliki talenti koliko se o njima po netu i novinama pise...
njega sve da su htijeli nisu mogli zajebati. relano momak bi bio mrtvi prosjek u nasoj ligi. ovako je obisao nesta svijeta, trenirao po tim kampovima, furo se da je neki igrac i na kraju ce zavrsiti u slobodi, travniku i sl. lijepo se proveo i lijepu ce karijeru imati s obzirom na talenat koji posjeduje. boli ga..Arnelinho je napisao/la:Evo Mahir Karić, Željino dijete,onaj koji je prelazio u Fulham, završio u Warti iz Poznana.
**** prenosi da su ga menaĐeri zayebali, jer su gledali svoje interese-pouzdano 100%.Inače, ti isti novinari su rekli da je on novi Štilić,za kog znamo kako i koliko igra, te da nema sumnje da će jednog dana preći u klub iz liga 5.
Varta je veliki klub.![]()
Nek' se udera u gu.zicu od sreće.Strauss je napisao/la:njega sve da su htijeli nisu mogli zajebati. relano momak bi bio mrtvi prosjek u nasoj ligi. ovako je obisao nesta svijeta, trenirao po tim kampovima, furo se da je neki igrac i na kraju ce zavrsiti u slobodi, travniku i sl. lijepo se proveo i lijepu ce karijeru imati s obzirom na talenat koji posjeduje. boli ga..Arnelinho je napisao/la:Evo Mahir Karić, Željino dijete,onaj koji je prelazio u Fulham, završio u Warti iz Poznana.
**** prenosi da su ga menaĐeri zayebali, jer su gledali svoje interese-pouzdano 100%.Inače, ti isti novinari su rekli da je on novi Štilić,za kog znamo kako i koliko igra, te da nema sumnje da će jednog dana preći u klub iz liga 5.
Varta je veliki klub.![]()

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Da imamo imalo dostojnosti, trebali bi raditi kao drugi. Grabiti sve sto je moguce. Ja bi uputio poziv Vuckicu, sudeci prema njegovom pisanju po FB, lik je veliki Bosanac, mozda bi se i odazvao za BIH.
S tim potezom bi legalno uzeli Vuckica, a zagurali ga Slovencima koji su nam itekakoooooooooo duzni zbog slucaja Preldzic, kojeg godinu dana nisu htjeli da puste nama, a kad su Turci podplatili onda su ga njima pustili.
Slovence treba karati, to ti je najgora rasa.
S tim potezom bi legalno uzeli Vuckica, a zagurali ga Slovencima koji su nam itekakoooooooooo duzni zbog slucaja Preldzic, kojeg godinu dana nisu htjeli da puste nama, a kad su Turci podplatili onda su ga njima pustili.
Mislim da je Vuckic zreo da zaigra za BiH. Samo mu treba uputiti poziv. Covjek neki dan zabio GOLCINU za Newcastle. Steta bi bilo da igra za Janeze...Edo_77 je napisao/la:Da imamo imalo dostojnosti, trebali bi raditi kao drugi. Grabiti sve sto je moguce. Ja bi uputio poziv Vuckicu, sudeci prema njegovom pisanju po FB, lik je veliki Bosanac, mozda bi se i odazvao za BIH.
Go Gunners!
Ako mi cekali, Slovenci sigurno nece. Mislim da su ga i pozvali jednom za prijatejsku, ali nije ulazio u igru...Sada kad je u uzem kadru za prvih 11, pozvace ga sigurno i za kvale.
Jos jedna prica s poznatim krajem. Pape je blecak, koji ne prati nase igrace vani, a Jagodar nastavlja stopama Tuljana. Seferovic, Vuckic, onda onaj Mujo iz Svedske ...sve su tu igraci koje treba ovjerit u A timu, pa ih se onda moze poslat na cekanje i pratit kako ce se razvijati u svojim klubovima...
No, posto se radi o kratkovidnim idiotima, treba ocekivat jos jedno šukanje, pa onda kmecanje kao za Preldzicem.
Jos jedna prica s poznatim krajem. Pape je blecak, koji ne prati nase igrace vani, a Jagodar nastavlja stopama Tuljana. Seferovic, Vuckic, onda onaj Mujo iz Svedske ...sve su tu igraci koje treba ovjerit u A timu, pa ih se onda moze poslat na cekanje i pratit kako ce se razvijati u svojim klubovima...
No, posto se radi o kratkovidnim idiotima, treba ocekivat jos jedno šukanje, pa onda kmecanje kao za Preldzicem.
neznam je li ovo stara vjiest za vas ali je presao Dino Arslanagic u standard liege. bolje je dobice brze playing time.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/standard-li" onclick="window.open(this.href);return false;ège/startseite/verein_3057.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/standard-li" onclick="window.open(this.href);return false;ège/startseite/verein_3057.html
- BH Patriot
- Kontakt:
On igra za repku Slovenije, ako se ne varam.L_blancos je napisao/la:Evo ovaj Vuckic dao gol za Njukastl..

Livin' La Vida Loca ;)
-
- Kontakt:
nastupa za u21 a za seniore jos nije dobio poziv, sto ne znaci da nece vec od sledece utakmice... a i čini mi se da i on ne bi htio za nas igrati, sve je postigo' u sloveniji, tamo se između ostalog i rodio, otišo' u newcastle i postaje veliki igrač... a sve dok sušić ovako pušta talente tek tako, neće ni biti bolja situacija al eto, ja bi svako mjesec dana organizovo prijateljske s katarom kuvajtom i slicnima samo da ovjerim sve igrace koje imaju veze sa bih... al selektorova je zadnjaBH Patriot je napisao/la:On igra za repku Slovenije, ako se ne varam.L_blancos je napisao/la:Evo ovaj Vuckic dao gol za Njukastl..

je li ravno ovo? je li ravno?
-
- Kontakt:
Haris Hodzic iz Watforda dolazi na okupljanje u 19 reprezentacije BiH 

http://sportin.ba/vijesti.aspx?id=27568" onclick="window.open(this.href);return false;
- Do sada sam poslao dva naknadna poziva, i to nešto mlađem lijevom bočnom Hodžiću (Watford), te napadaču Atajiću (Celtic). Igraju u renomiranim klubovima, a pozitivne kritike su pale na njihov račun. Ako mogu pomoći selekciji da postigne što bolje rezultate, dobrodošli su.
- Do sada sam poslao dva naknadna poziva, i to nešto mlađem lijevom bočnom Hodžiću (Watford), te napadaču Atajiću (Celtic). Igraju u renomiranim klubovima, a pozitivne kritike su pale na njihov račun. Ako mogu pomoći selekciji da postigne što bolje rezultate, dobrodošli su.