FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

dino lj
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dino lj » 31 jul 2011, 14:41

Ma pustite ba vise Spartu i Makabi ljudi su jaci od nas i to je nasa realnost,za mene licno i Zeljo i Sarajevo su postigli puno i samim plasmanom u trece pretkolo bez obzira koliko pojedinci osporavali kvalitet Serifa i Orebra,u kakvim uslovima ljudi treniraju i igraju(mislim na nase klubove dobro je sto i postignu poneki go).Kada se uzme sve u obzir od stanja u drzavi losa finansijske situacija u klubovima,neuslovni stadioni i jos monogo toga dobra je svaka pobjeda.pa ljudi dragi nisu ovo sedamdesete godine proslog vijeka kada se fudbal igrao srcem sada je novac taj koji odlucuje o kvalitetu,pa i Uefi je draze da dalje idu bogatiji klubovi nego nasi kokuzi.Treba se okrenuti prvenstvu i ako Bog da uzeti titulu ili kup,a vremenom ce se zar stvoriti neki kvalitet da bi se bar doslo do cetvrtok pretkola lige sampiona ili lige Evrope.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 jul 2011, 14:47

mi smo za naše standarde jaki k'o beton. ove godine je ekipa bolja u odnosu na regularnu sezonu, što prošle u ova doba nikako nije bio slučaj. dobili smo dva PRAVA pojačanja (kvesić i smajić), bitno bolja od onih koji su dosad igrali i zasad dvije solidne prinove (adilović i selimović) koji mogu, a i ne moraju biti bolji, vrijeme će pokazati. ja mislim da hoće biti bolji od lazara, ali vidjećemo. radi se na pravi način, koliko god je moguće u ovakvim uslovima. očekujem da se za titulu borimo mi i borac, sarajevo zasad nema igrače niti organizaciju na tom nivou.

za veće domete nam treba golman i još jači špic. al' o tom potom. golman bi možda mogao biti bukvić. ja bi odmah sad krenuo forsirati bukvića i čolića na desnom beku pa šta bude. marković je solidan za naše lige, solidan je i karić, ali bukvić i čolić imaju potencijal da budu više od toga. probati pa šta bude. a koliko god da je hala ispao - bogam' bi i kerla došao k'o kec na desetku. pa onda nek' amar izradi njega, treća sreća :mrgreen:

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 31 jul 2011, 14:56

@VanBasten
Jarane nepisem ovo da bi se prepucavali ali stari kontradiktoran si ponekad,sam kazez da se netreba vracati u proslost a onda ti prvi to uradis.Kada ovdje neki nas navijac spomene Videoton i polufinale kupa Uefa ili neki drugi uspjeh Zelje iz proslosti navijaci Sarajeva odmah pocnu spominjati da je to istorija sto je i tacno ali valjda je i istorija i ta sedmica Litexa (kao i vasa sestica protiv Bazela) za koju kazez da niste nikad konzumrali seven up,nemam nista protiv sto spominjes taj rezultat(i Roma i Deportivo su znali primiti po osam komada pa i dalje normalno igraju) ali isto tako moras prihvatiti da nikad niste niti ce te ni konzumirati polufinale nekog Evropskog kupa,a obzirom na kvalitet nase lige i klubova mogucnost konzumiranja sedmice u buducnosti za nas i vas i svaki nas klub uvjek je otvorena.Budi mi pozdravljen i mnogo srece u prvenstvu i kupu,licno bi volio da mi i vi budemo prvi i drugi i da igramo finale(navijacki nama titula vama kup) jer barem ce nasi klubovi Bosnu predstavljati srcem.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 jul 2011, 15:07

dino lj je napisao/la:@VanBasten
Jarane nepisem ovo da bi se prepucavali ali stari kontradiktoran si ponekad,sam kazez da se netreba vracati u proslost a onda ti prvi to uradis.Kada ovdje neki nas navijac spomene Videoton i polufinale kupa Uefa ili neki drugi uspjeh Zelje iz proslosti navijaci Sarajeva odmah pocnu spominjati da je to istorija sto je i tacno ali valjda je i istorija i ta sedmica Litexa (kao i vasa sestica protiv Bazela) za koju kazez da niste nikad konzumrali seven up,nemam nista protiv sto spominjes taj rezultat(i Roma i Deportivo su znali primiti po osam komada pa i dalje normalno igraju) ali isto tako moras prihvatiti da nikad niste niti ce te ni konzumirati polufinale nekog Evropskog kupa,a obzirom na kvalitet nase lige i klubova mogucnost konzumiranja sedmice u buducnosti za nas i vas i svaki nas klub uvjek je otvorena.Budi mi pozdravljen i mnogo srece u prvenstvu i kupu,licno bi volio da mi i vi budemo prvi i drugi i da igramo finale(navijacki nama titula vama kup) jer barem ce nasi klubovi Bosnu predstavljati srcem.
Ma, ne prepucavamo se. Diskutujemo.
Ja sam u zavšetku drugog posta iznio suštinu koja je bitna. Petarda je petarda, isti klinac primili je od Hapoela, ili Sparte. Reaogovao sam samo na pretjeranu glorifikaciju Hapoela na uštrb Sparte. I to Boga mi ne zbog naše petarde od Sparte. U smislu da na neki način opravdam tu katastrofu. Nego čisto zbog potcjenjivanja kluba kakav je praška Sparta. Uz Newcastle i Dynamo K, to je sigurno najveće klupsko fudbalsko ime s kojim se susreo neki naš prdstavnik u Evropi polsije rata.

A za Litex, pošto je @ Virtu moj stari virtuelni drug s foruma morao sam mu uzvratiti malo. To je između nas dvojice :)
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 jul 2011, 16:19

Ispadanje od makabia nista strasno, u klubu izlazak u evropu smatraju relativno uspjesnim s cim bi se i slozio.S tim da uz pomoc jednog-dvojice pojacanja u iducoj sezoni zele napraviti i korak dalje.I to je ono sto mene posebno raduje planira se sto se tice ekipe i ako Bog da iduci nastup u evropi Zeljo ce izgledati jos jaci.A do tada se treba okrenuti nasoj ligi i utakmicama a mi smo tu da pomognemo sa tribina da taj put bude sto laksi, sto se tice igrackog kadra ovo sto imamo trebalo bi biti dovoljno za mjesto koje vodi u evropska takmicanja.Znci utakmica protiv izraelaca cisto rekreativno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 31 jul 2011, 16:41

Ma možemo drobit 5 sati kako je Makabi bolji, da imaju veći budžet i skuplje igrače...Al' mi smo njih imali! Morali smo imati 2:0 u 1.poluvremenu, povuć se i izvuć pozitivan rezultat. Sve ove priče su tješenje, a svi znamo koliko smo ustvari bili blizu da ih razmontiramo!

Ponoviti riječi Osima, i objasniti šta želim reći u konačnici!
"Falila je samo iskra da sve zapali" !!! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 jul 2011, 16:44

**** drug, kvalitet se najviše vidi kad fali "malo". zamisli da su oni nas tako držali, koliko bi bio krajnji rezultat? :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 jul 2011, 16:45

Maccabi je zavrsena prica nazalost, sada u nedjelju 7-og aBd da otvorimo sezonu pobjedom.
Ocigledno je da je Zeljo sad dosta uigraniji od Sirokog i cak dosta kvalitetnija ekipa - sada to treba iskoristiti. :mrgreen: :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 31 jul 2011, 16:46

babilonTM je napisao/la:Ma možemo drobit 5 sati kako je Makabi bolji, da imaju veći budžet i skuplje igrače...Al' mi smo njih imali! Morali smo imati 2:0 u 1.poluvremenu, povuć se i izvuć pozitivan rezultat. Sve ove priče su tješenje, a svi znamo koliko smo ustvari bili blizu da ih razmontiramo!

Ponoviti riječi Osima, i objasniti šta želim reći u konačnici!
"Falila je samo iskra da sve zapali" !!! ;)
ma bogda vam je falila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 31 jul 2011, 16:48

ChWilla je napisao/la:**** drug, kvalitet se najviše vidi kad fali "malo". zamisli da su oni nas tako držali, koliko bi bio krajnji rezultat? :mrgreen:
Eh to mi možeš pričat koliko hoćeš, al da su ušle dvije Smajićeve glavom mi bi sad pisali o taktici u revanšu! ;)

mikimaus- ako si gledao utakmicu, znaš o čemu pričam...ako nisi (a tako djeluje tvoj komentar) onda fakat nemamo o čemu pričat!P.S. Od nekog sinoć registrovanog, sa tri posta na forumu i ne očekuje se puno više!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 31 jul 2011, 16:55

babilonTM je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:**** drug, kvalitet se najviše vidi kad fali "malo". zamisli da su oni nas tako držali, koliko bi bio krajnji rezultat? :mrgreen:
Eh to mi možeš pričat koliko hoćeš, al da su ušle dvije Smajićeve glavom mi bi sad pisali o taktici u revanšu! ;)

mikimaus- ako si gledao utakmicu, znaš o čemu pričam...ako nisi (a tako djeluje tvoj komentar) onda fakat nemamo o čemu pričat!P.S. Od nekog sinoć registrovanog, sa tri posta na forumu i ne očekuje se puno više!
to sto ti imas 560 postova neznaci da si nesto pametniji , a gledao sam tekmu i niste imali suta u okvir gola i ti se nadas nekom rezultatu od 2-0 :oops:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 jul 2011, 16:56

mikimaus je napisao/la: to sto ti imas 560 postova neznaci da si nesto pametniji , a gledao sam tekmu i niste imali suta u okvir gola i ti se nadas nekom rezultatu od 2-0 :oops:
Pa jadan sta si ti gledao kad mi nismo imali sut o okvir gola ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 31 jul 2011, 16:59

Elegant je napisao/la:
mikimaus je napisao/la: to sto ti imas 560 postova neznaci da si nesto pametniji , a gledao sam tekmu i niste imali suta u okvir gola i ti se nadas nekom rezultatu od 2-0 :oops:
da nije gledao slucajno snimak Hapoel TA Zeljo prosle godine ? :lol: :lol: :lol: zezno se decko opraštamo mu ipak je newbie :D

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 31 jul 2011, 17:02

Elegant je napisao/la:
osim viscinog suta u drugom poluvremenu niste sutali u okvir , imao smajic u prvom al sve pored gola jel tako ?

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 31 jul 2011, 17:03

Švabo je napisao/la:Zato znas kakav je osjećaj popiti 6 komada,ne bas velika razlika. :mrgreen:

Vodite u blamažama 3-2.Postavljate standarde 8-)
I nek se završi na ovoj temi o Sparti i komšinicama,kojeficijentima...vrijeme je.
De nam reci ko vodi u uspjesima :lol:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 jul 2011, 17:07

babilonTM je napisao/la:

****, to najčešće tako biva. veća ekipa odigra ispod svog nivoa, odigra lošije 2/3 utakmice i pobijedi dva razlike u gostima. a mi da odigramo ispod svog nivoa tamo - izgubićemo 4,5 razlike. realno.

više je to do nedostatka ovakvih utakmica u nogama nego bilo čega drugog. ali glavno je da napredujemo i da dobro igramo. ostalo će doći.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 31 jul 2011, 17:09

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Švabo je napisao/la:Zato znas kakav je osjećaj popiti 6 komada,ne bas velika razlika. :mrgreen:

Vodite u blamažama 3-2.Postavljate standarde 8-)
I nek se završi na ovoj temi o Sparti i komšinicama,kojeficijentima...vrijeme je.
De nam reci ko vodi u uspjesima :lol:
polufinale UEFA kupa... reci ti nama :?:
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 31 jul 2011, 18:36

Svasta sam citao na ovoj temi , al' ovo je definitivno najjaci post :mrgreen:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 31 jul 2011, 19:12

Ma prolazimo Makabija, sad ce plavo ljeto :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 31 jul 2011, 19:18

Sta si ti gledo, :lol: :lol: :lol:
FKŽ !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []