Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Devil » 17 jul 2009, 23:27

Rodrigo Palasio u Đenovi
Dosadašnji fudbaler Boke Juniors Rodrigo Palasio napustio je tu ekipu pošto će potpisati ugovor sa italijanskim prvoligašem Đenovom. Argentinski mediji naveli su da će italijanski klub platiti Boki 4,5 miliona evra za taj transfer.

Palasio je propustio veći deo sezone zbog povreda. On je 2005. godine iz Banfilda prešao u Boku, za koju je postigao ukupno 82 gola.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 19 jul 2009, 23:07

Fiorentina želi dovesti Fernanda Morientesa
slika
Toskanski nogometni klub Fiorentina prilično je mirna tijekom ovoljetnog prijelaznog roka, te se ništa spektakularno nije dogodilo u klubu osim odlaska brazilskog veznjaka Felipe Mela u Juventus.
Po navodima španjolskog goal.coma, kao i nekih drugih tamošnjih medija, izgleda da je Fiorentina zainteresirana za dovođenje 33-godišnjeg napadača Fernanda Morientesa, napadača kojem je krajem prošle sezone istekao ugovor s Valencijom.

No, cijele prošle sezone je Morientes prilično malo igrao u klubu s Mestalle, u 20 odigranih utakmica je postigao tek jedan pogodak.

Sasvim je izvjesno da Valencia nema posebne namjere produljiti ugovor s ovim, nekada, sjajnim napadačem koji je kroz karijeru igrao u Zaragozi, Real Madridu, Monacu i Liverpoolu.

Fiorentina, pak, u njemu vidi dobrog partnera Albertu Gilardinu u napadu, a igrač sa ogromnim iskustvom igranja u Ligi prvaka bi bio od velike koristi Fiorentini baš u takvim utakmicama. Naime, toskanska momčad je prošle sezone bila četvrta u Seriji A, te će igrati u Ligi prvaka nadolazeće sezone.

Nadam se da ce se ovo ostvarit i da ce Morientes nastaviti u jednom dobrom klubu i igrat jos nekoliko godina.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Otac
Kontakt:

Post Postao/la Otac » 20 jul 2009, 14:03

There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!

I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 20 jul 2009, 19:20

garay da pređe u lazio :roll: :roll: ma nema šanse
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

fanatikos
Kontakt:

Post Postao/la fanatikos » 20 jul 2009, 19:42

U Italiji propadne šest klubova godišnje

Talijanski calcio, godinama hvaljen i slavljen, zna biti kao kora stabla, izvana blistava, ispod koje, kada ju se skine, bude svega i svačega. Klubovi upadaju u krize, proglašava se bankrot, mnogi se oporave, ali neki budu i izbrisani.

Tako je i ove godine osam klubova poslano iz »Lege Pro« među amatere, nema ih među 132 talijanska nogometna profesionalna društva. Reći će netko da u ovim tužnim mjesecima recesije, u razdoblju koje izaziva veliku zabrinutost, to nije ništa čudno. Točno, ali samo djelomično i to stoga što rijeka propalih nogometnih klubova ne teče samo godinama, nego čak desetljećima. Goli podaci tako kazuju da je u protekle 23 godine financijski propalo ili je čak nestalo 142 kluba, u prosjeku njih šest godišnje. Ove godine je došao red na osam društava, od kojih je većina od njih pet, bila nekada u Serie A.

Financijske provjere

Sada nisu prošli »rentgen« financijske provjere, pa će iduće sezone iz Serie C igrati s amaterima. Od njih osam »Avellino« ima deset sezona u Serie A, »Treviso« jednu. »Pisa«, kojoj je jednom »Rijeka« pod vodstvom trenera Josipa Skoblara otišla na završni turnir Srednjeeuropskog kupa, ima sedam prvoligaških sezona, »Venezia«, za koju su igrali Urugvajac Recoba i Brazilac Mancini, Riječanin Igor Budan i Osječanin Tomislav Rukavina, ima 13 sezona u Serie A. »Pistoiese« je pak odigrao jednu sezonu u elitnom razredu, od preostalog društva »Biellese« je u Serie B bio tri, »Sambenedettese« čak 21 sezonu, a cijeli ovak krug financijskih nevoljnika zatvara »Ivrea«, iza koje je inače tek njezinih prvih šest godina profesionalnog statusa. Očito, nije dugo izdržala na terenu koji postaje sve skliskiji i sve većom temom za raznorazna propitkivanja.

Stezanje remena

Tako jedna špekulacija govori o »smanjenju ribe«, pitaju se neki, nije li vrijeme »stiskanja špine« i smanjenja ogromnog raspona talijanskog profesionalizma, u kojem su sada čak 132 kluba. Talijani vole zabavu, nisu niti škrti niti štedljivi, kada oni počinju pričati o »stezanju remena«, to je znak da su došla neka nova vremena.

Vremena nisu povoljna, ali financijska kriza se znala manifestirati i ranije, tako je u svim ovim navedenim godinama bilo čak 24 kluba, nekadašnja člana Serie A, koji su detronizirani među amatere. Među njima je i pet velikana, današnjih članova elitnog razreda. To su »Fiorentina«, sudionik Lige prvaka, koja je kao i »Napoli« osvajala »scudetto«. U »petorci« su još »Palermo«, »Catania« i »Livorno«, svi oni su redom potonuli, ali su se znali srediti i izroniti na površinu. Talijanski Savez FIGC ima o čemu misliti, financijsko »zdravlje« klubova nije im jedina briga. Ustanovljene su i dvije istražne komisije, jedna koja brine o čuvanju mladih, naročito onih izvan EU, druga o prijevarama na kladionicama.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 20 jul 2009, 19:44

Da oće Vučinić u Milan preći, i onda ćemo biti najjači. Thiago Silva pogodio protiv LA Galaxya u svom debiju, odličan iodbrambeni igrač. Šteta, napad nam je sada tanak skroz. Pato, Borriello i Pipo su tu, treba jedan kvalitetan ubojit centafor.

I pod hitno naći golmana, Kalač i Storari su slabi golmani, ali i u godinama.

Forza Milan!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jul 2009, 19:55

Vucinic je nedavno produzio ugovor sa Romom i vec je rekao da ne zeli nigdje da ide,da je imao priliku prije nego sto je produzio ali je odlucio da ostane
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jul 2009, 00:23

Kako pišu italijanski mediji, agent fudbalera Korintijansa Andrea Santosa otputovao je u Italiju kako bi ugovorio transfer svog klijenta.
Levi bek brazilske reprezetacije je u poslednje vreme povezivan sa Milanom i Juventusom.
"Stara dama" je odustala od Fabija Grosa i Andree Dosene pa je Andre Santos iskočio u prvi plan, a ukoliko Brazilac stigne u Torino, Paolo de Ćelje će najverovatnije promeniti sredinu pošto je već obećan Napoliju.
Međutim i Milan pažljivo osluškuje dešavanja vezana za Andrea Santosa baš kao i Inter kome je ostalo upražnjeno mesto kraj leve aut linije nakon prodaje Maksvela Barseloni.
Predsednik Korintijansa Andres Sančez je naglasio da se vrednost brazilskog reprezentativca učetvorostručila i da će zainteresovani klubovi za njega morati da izdvoje oko 20 milliona funti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 21 jul 2009, 18:06

steta sto vucinica ne vidimo u nekome jacem klubu nego sto je roma. neki igraci su poput ptica selica, dok on i toti ne miču sa mjesta poput kočki na jajima

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 21 jul 2009, 20:10

Gdje je onaj sto simpatizira Chievo :D :D

Određena numeracija brojeva za novu sezonu igračima Chieva

Jutros je Chievo odredio numeraciju brojeva koje će igrači nositi u sezoni 2009./10.
Od noviteta u odnosu na prošlu sezonu Giampiero Pinzi je ostavio broj 66 da bi uzeo 6, a Marco Malago umjesto broja na leđima 6, uzeo je broj 8. Evo kompletnog spiska igrača Chieva sa brojem koji će nositi na leđima:

1 Miskiewicz
2 Morero
3 Scardina
4 Mantovani
5 Mandelli
6 Pinzi
7 Marcolini
8 Malagň
9 Bentivoglio
10 Luciano
11 Granoche
16 Rigoni
18 Squizzi
19 Ariatti
20 Antonazzo
21 Frey
22 Rickler
23 Bogdani
27 Moro
28 Sorrentino
31 Pellissier
33 Yepes
37 Girardi
40 De Falco
46 Iunco
47 Marchese
83 De Paula
88 Grippo
90 Hanine
99 Gasparetto

:lol: :lol:
Support Velez, It's logical! ★

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 jul 2009, 20:16

Mont0 je napisao/la:Gdje je onaj sto simpatizira Chievo :D :D

Određena numeracija brojeva za novu sezonu igračima Chieva

Jutros je Chievo odredio numeraciju brojeva koje će igrači nositi u sezoni 2009./10.
Od noviteta u odnosu na prošlu sezonu Giampiero Pinzi je ostavio broj 66 da bi uzeo 6, a Marco Malago umjesto broja na leđima 6, uzeo je broj 8. Evo kompletnog spiska igrača Chieva sa brojem koji će nositi na leđima:

1 Miskiewicz
2 Morero
3 Scardina
4 Mantovani
5 Mandelli
6 Pinzi
7 Marcolini
8 Malagň
9 Bentivoglio
10 Luciano
11 Granoche
16 Rigoni
18 Squizzi
19 Ariatti
20 Antonazzo
21 Frey
22 Rickler
23 Bogdani
27 Moro
28 Sorrentino
31 Pellissier
33 Yepes
37 Girardi
40 De Falco
46 Iunco
47 Marchese
83 De Paula
88 Grippo
90 Hanine
99 Gasparetto

:lol: :lol:
Evo mene 8-)
Moram priznati da sam se malo razocarao mislio sam da ce zbog ekonomske krize biti u stanju pokupiti nekog igraca iz jacih klubova ali za sad nista,sve u svemu haman ista ekipa ocekujem sredinu tabele,mislim da to Yepes,Pinzi i Pellisier koji su kostur tima mogu iznijeti...

Avanti Chievo 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 jul 2009, 16:52

milanu propao i luis fabiano cccccc ne mogu nikoga dovesti iako im je real madrid napunio kasu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 22 jul 2009, 22:02

Mirza_Hordas je napisao/la:milanu propao i luis fabiano cccccc ne mogu nikoga dovesti iako im je real madrid napunio kasu
ma ja mislim da su oni u nekim strasnim dugovima i da im je Realov novac samo posluzio da se bar malo izvuku iz dugova ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 jul 2009, 22:08

JameS je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:milanu propao i luis fabiano cccccc ne mogu nikoga dovesti iako im je real madrid napunio kasu
ma ja mislim da su oni u nekim strasnim dugovima i da im je Realov novac samo posluzio da se bar malo izvuku iz dugova ;)

znači uskoro možemo očekivati njihov bankrot :mrgreen: šalim se :D :D

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 22 jul 2009, 22:30

Mirza_Hordas je napisao/la:
JameS je napisao/la:

znači uskoro možemo očekivati njihov bankrot :mrgreen: šalim se :D :D
jbt ko da im je Munib Usanovic presjednik a ne Silvio Berlusconni :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 jul 2009, 00:03

JameS je napisao/la:
Bingo :)
Vom Jäger zum Gejagten

hulle
Kontakt:

Post Postao/la hulle » 26 jul 2009, 13:33

ma milan nema love ni za igraca ih BH lige

bit ce o5 inter vs juve

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 26 jul 2009, 23:27

hulle je napisao/la:ma milan nema love ni za igraca ih BH lige

bit ce o5 inter vs juve

Koje gluposti, vidjet ćemo, polako. Za Milan mi nije briga igrački kadar, već ovaj stručni stožer. Leonardo nema nikakvog iskustva, nije mu lako, mislim da se neće odmah snaći...

Evo gubi/mo od Intera 0:1, Milito dao pogodak za ovaj manji milanski tim. ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 26 jul 2009, 23:29

[quote

Evo gubi/mo od Intera 0:1, Milito dao pogodak za ovaj manji milanski tim. ;)[/quote]
trenutno manji ali za par godina kako je krenulo biće svega
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

hulle
Kontakt:

Post Postao/la hulle » 28 jul 2009, 18:49

ma ajdbe ba placi tata berluskoniju da ti kupi jednu tekmu haha

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: galia95, obagol i 5 gostiju.