Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Jimmy from the hood
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Jimmy from the hood » 31 jul 2011, 12:59

E sutra
Reina, Glen, Carragher, Agger, Insua, Adam, Meireles, Aquilani, Kuyt, Downing i Carroll ! :D
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 31 jul 2011, 13:21

Ja sam odavno govorio da ovoj temi treba moderator a pogotovo nam treba pomoć administracije, da se eliminišu dupli accounti.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 31 jul 2011, 13:41

Rizah je napisao/la:Ja sam odavno govorio da ovoj temi treba moderator a pogotovo nam treba pomoć administracije, da se eliminišu dupli accounti.
Jeli ti nedavno jedan od moderatora potvrdio da ovdje nema dupli accounta, i da svi one koje prozivate ne pisu sa istog racunara i slicno...Vama ko god ima slicno misljenje sa bilo kim ko vam ne odgovara ima dupli account.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 jul 2011, 13:44

@Dirk,

Izgleda da taj post nije ni pročitan, tako da...Ispade da svako ko ima "lfc" u nicku je dupli profil. :mrgreen: Činjenica je da Liverpool ima najviše simpatizera na ovom forumu, te da su neki došli otprilike u isto vrijeme, al' NEMA PREKLAPANJA kada su ip adrese u pitanju, tako da je ovo što @Rizah govori = smaku svijeta koje su predvidjele Maje. Možeš, a i ne moraš vjerovati u to. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 31 jul 2011, 14:12

Malo u off, ali posto ste se dotakli teme, da kazem i ja da sve rjedje pisem, mada redovno citam.
Iskreno da Vam kazem, svako malo se pojavi neko novi u stilu: "cao, ja sam novi, navijam za LFC, odsada cu redovno pisati"...
Mi mu pozelimo dobrodoslicu, a onda nas pocne zatrpavati informacijama koje smo i samo procitali...
Mislim da sam u zadnjih mjesec dana napisao svega 5 - 6 postova, a to je zato sto sam frustriran nekim postovima na nasoj temi... :(
Osim toga, stari i novi clanovi, ostavite Kennya na miru :!: :!: :!:
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 31 jul 2011, 14:15

Nevjerovatno je sta vama sve smeta, ovo je javni forum i ima pravo pisati ko sta zeli, jos vam je moderator potvrdio da nisu dupli accounti tako da vam je sve to pucanje u prazno.Svi koji vam smetaju stavite ih na listu ignore i tema vam je cista kakvu i zelite :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 31 jul 2011, 14:22

Inace izgleda da ce Park biti zamena Carrollu i Suarezu ;)

http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... eds-desire" onclick="window.open(this.href);return false;
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 31 jul 2011, 15:07

Meni je vise dosadilo da se na ovom forumu vazda vrte teme koje su prezvakane 100X. Da je meni onaj Lucas drag igrac, do sada bi mi dozlogrdio, koliko se puta raspravljalo o njemu. Nek neko napise da je odigrao dobro ili lose, odmah krene rasprava. E, pa, eto vam i teme i Lucasa i sviju, zvijeli moji zivci, vi krivu Drinu ispravljajte dokle vam je volja. Ne zelim se svadjati, ima super forumasa, al ne mogu da svakih nekoliko dana citam jedne te iste stvari.

Pozdrav svima :!:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 jul 2011, 15:27

Ovdje je problem jedino taj sto se ne postuje tudje misljenje.
Ne znam zasto ali na svaki post vezano za Lucasa, Beniteza ( spominjem njih jer su glavni uzrocnici ) uzvracate na najmanje pogrdan nacin i onda nastaju bezvezne svadje. A mi svi trebamo da se drzimo kao jedna familija, da komentarisemo igrace nakon svake utakmice, da komentarisemo poteza ljudi iz uprave kako smo to prije radili. Bilo bi dobro kada bi se manje pisalo o spekulacijama sa lijevih stranica, a vise o tome koga bi vi voljeli u klubu, ima li naznaka da dodju i slicno.

Park je odlicna zamjena za Carrolla i Suareza, momak koji moze jos dosta, dosta napredovati. Misljenja sam da bi puno vise odradio od N`goga kada bi usao u igru. A poznavajuci mentalitet Koreanaca koji su strasni borci, imam osjecaj da bi se fantasticno uklopio u zamisli Kennya. Nekako mi je Sung iz Uniteda mjerilo, momak koji uvijek iznenadi svojim partijama, daje 200% svojih mogucnosti kada igra...

steven_gerrard
Kontakt:

Post Postao/la steven_gerrard » 31 jul 2011, 16:47

volio bih da dodje park,mislim da je on idealna zamjena za carrolla i suareza a uz to moze jos i napredovat tako da se iskreno nadam da ce doci

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 31 jul 2011, 17:22

Kad igrate protiv Valencije ?
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 31 jul 2011, 17:24

Da, ovdje nema duplih accountova a Drinin Vuk ih ima 147 :lol:
A znam da je Monolog rekao da je onaj momak što je navijao za sve živo i neživo u svijetu klubova, napravio još jedan novi account i da se pojavio kod nas na temi.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 31 jul 2011, 17:52

Rizah je napisao/la:Da, ovdje nema duplih accountova a Drinin Vuk ih ima 147 :lol:
A znam da je Monolog rekao da je onaj momak što je navijao za sve živo i neživo u svijetu klubova, napravio još jedan novi account i da se pojavio kod nas na temi.
Covjek nije rekao da na cijelom forumu nema dupli accounta ali na ovoj temi nema, prije svega misli na tipove koje ste vi prozivali i koji imaju drugacije misljenje, odmah ste ih proglasili duplim accountima sto nije istina, sto je sam moderator potvrdio.

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 31 jul 2011, 22:50

Evo i ja rijetko pisem, jer Sasha L.F.C ima skoro iste stavove kao i ja, tako da nema potrebe da i ja pisem isto kao i on. 8-)
Ovim putem mu zahvaljujem, jer se ja ubacujem samo kad bih nesto dodao.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 31 jul 2011, 22:58

Takodjer, citam postove i onda ono sto imam da kazem neko vec napise tako da nema smisla samo bezveze ponavljat :lol:
I kakvi ba dupli accounti, treba da ste sretni sto nas ima ovoliko a ne odma prozivat ljude :roll:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 31 jul 2011, 23:15

Ovaj formu(bar meni)više nije interesantan.Jednostavno kvalitetnih forumaša je sve manje,samim tim i broj dobrih komentara.

Nema više "zdrave" fudbalske teme na kojoj bi baš mogli normalno diskutovati.Nekada bih možda nešto napisao na nekoj od tema drugih klubova(većinom Premiershipa) ali znam da će odmah uslijediti neki negativni komentari(tipa:idi brini za svoj klub itd...). :roll:
reds_forever je napisao/la:Meni je vise dosadilo da se na ovom forumu vazda vrte teme koje su prezvakane 100X. Da je meni onaj Lucas drag igrac, do sada bi mi dozlogrdio, koliko se puta raspravljalo o njemu. Nek neko napise da je odigrao dobro ili lose, odmah krene rasprava. E, pa, eto vam i teme i Lucasa i sviju, zvijeli moji zivci, vi krivu Drinu ispravljajte dokle vam je volja. Ne zelim se svadjati, ima super forumasa, al ne mogu da svakih nekoliko dana citam jedne te iste stvari.

Pozdrav svima :!:
Svaka čast,odlično napisano.

Više mi je dosta da čitam o Lucasu,Benitezu i ostalim "polovnjacima".Ukoliko neko spomene prvenstveno Lucasa ili Rafu (bilo u negativnom ili pozitivnom smislu) odmah krenu standardna prepucavanja i rasprave.

Što se tiče tekme,očekujem pobjedu od 1:2.

Pozdrav ! 8-)
FK Pjetlovi

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 31 jul 2011, 23:36

Liverpool8 je napisao/la:Evo i ja rijetko pisem, jer Sasha L.F.C ima skoro iste stavove kao i ja, tako da nema potrebe da i ja pisem isto kao i on. 8-)
Ovim putem mu zahvaljujem, jer se ja ubacujem samo kad bih nesto dodao.
Moram ti priznati da si ti jedan od retkih koji realno sagledava situaciju ima tu jos njih par kao sto su Admir_sa,Stivi_dzi,Dirk itd sa takvim forumasima nikad nece izbiti svadja ne zato sto slicno mislimo vec zato sto se ne bojimo reci da nesto ne valja a mnogo njih zivi u svetu lazi, a pazi ovo ako kazes da ce Lpool tesko izboriti LP zato sto trenutno ima boljih timova doce par njih i reci ti nisi navijac Lpoola ti si provokator :lol: izvinite sto mi nisu oci zamazane kao kod drugih i sto realno sagledavam situaciju, i nadam se da ce sto vise biti forumasa sa ovakvim stavom 8-)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 31 jul 2011, 23:43

A hajd mi reci zasto to nemamo sanse da osvojim trofej? Evo ja sam npr. prvi zadovoljan cetvrtim mjestom ali mislim kako imamo izgleda za trofej.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 31 jul 2011, 23:47

Normalno njima je svima smetalo sto sam ja prosle sezone rekao da ce biti velika patnja i da necu da lazem sebe da ce biti dobro i na kraju sam bio upravu. Ove sezone takodjer sam svjestan da jos nismo tim za trofej jer imamo par konkurenata koji su ispred nas htjeli to priznati ili ne. LFC sada nije nista bolji tim od onog koji je imao celavi kloc , sa Mascheranom, Alonsom, Torresom, ali je sada Kenny na klupi i on mi je jedina nada da ce biti nesto bolje iako smo jos daleko od toga.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 31 jul 2011, 23:49

Dirk je napisao/la:Normalno njima je svima smetalo sto sam ja prosle sezone rekao da ce biti velika patnja i da necu da lazem sebe da ce biti dobro i na kraju sam bio upravu. Ove sezone takodjer sam svjestan da jos nismo tim za trofej jer imamo par konkurenata koji su ispred nas htjeli to priznati ili ne. LFC sada nije nista bolji tim od onog koji je imao celavi kloc , sa Mascheranom, Alonsom, Torresom, ali je sada Kenny na klupi i on mi je jedina nada da ce biti nesto bolje iako smo jos daleko od toga.
Evo, baš zbog ovoga izraza ova tema sve više propada. Zašto jednostavno nisi mogao napisati '.. je imao Benitez', ili '..je imao Rafa'. Ne, ti si morao po milioniti put vrijeđati čovjeka koji je donio petu LPa na Anfield.

Ništa, ti i još trojica-četvorica, vama ostaje tema. Svi ostali, pridružite se našem forumu.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.