Reina, Glen, Carragher, Agger, Insua, Adam, Meireles, Aquilani, Kuyt, Downing i Carroll !

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Jeli ti nedavno jedan od moderatora potvrdio da ovdje nema dupli accounta, i da svi one koje prozivate ne pisu sa istog racunara i slicno...Vama ko god ima slicno misljenje sa bilo kim ko vam ne odgovara ima dupli account.Rizah je napisao/la:Ja sam odavno govorio da ovoj temi treba moderator a pogotovo nam treba pomoć administracije, da se eliminišu dupli accounti.
Covjek nije rekao da na cijelom forumu nema dupli accounta ali na ovoj temi nema, prije svega misli na tipove koje ste vi prozivali i koji imaju drugacije misljenje, odmah ste ih proglasili duplim accountima sto nije istina, sto je sam moderator potvrdio.Rizah je napisao/la:Da, ovdje nema duplih accountova a Drinin Vuk ih ima 147![]()
A znam da je Monolog rekao da je onaj momak što je navijao za sve živo i neživo u svijetu klubova, napravio još jedan novi account i da se pojavio kod nas na temi.
Svaka čast,odlično napisano.reds_forever je napisao/la:Meni je vise dosadilo da se na ovom forumu vazda vrte teme koje su prezvakane 100X. Da je meni onaj Lucas drag igrac, do sada bi mi dozlogrdio, koliko se puta raspravljalo o njemu. Nek neko napise da je odigrao dobro ili lose, odmah krene rasprava. E, pa, eto vam i teme i Lucasa i sviju, zvijeli moji zivci, vi krivu Drinu ispravljajte dokle vam je volja. Ne zelim se svadjati, ima super forumasa, al ne mogu da svakih nekoliko dana citam jedne te iste stvari.
Pozdrav svima
Moram ti priznati da si ti jedan od retkih koji realno sagledava situaciju ima tu jos njih par kao sto su Admir_sa,Stivi_dzi,Dirk itd sa takvim forumasima nikad nece izbiti svadja ne zato sto slicno mislimo vec zato sto se ne bojimo reci da nesto ne valja a mnogo njih zivi u svetu lazi, a pazi ovo ako kazes da ce Lpool tesko izboriti LP zato sto trenutno ima boljih timova doce par njih i reci ti nisi navijac Lpoola ti si provokatorLiverpool8 je napisao/la:Evo i ja rijetko pisem, jer Sasha L.F.C ima skoro iste stavove kao i ja, tako da nema potrebe da i ja pisem isto kao i on.![]()
Ovim putem mu zahvaljujem, jer se ja ubacujem samo kad bih nesto dodao.
Evo, baš zbog ovoga izraza ova tema sve više propada. Zašto jednostavno nisi mogao napisati '.. je imao Benitez', ili '..je imao Rafa'. Ne, ti si morao po milioniti put vrijeđati čovjeka koji je donio petu LPa na Anfield.Dirk je napisao/la:Normalno njima je svima smetalo sto sam ja prosle sezone rekao da ce biti velika patnja i da necu da lazem sebe da ce biti dobro i na kraju sam bio upravu. Ove sezone takodjer sam svjestan da jos nismo tim za trofej jer imamo par konkurenata koji su ispred nas htjeli to priznati ili ne. LFC sada nije nista bolji tim od onog koji je imao celavi kloc , sa Mascheranom, Alonsom, Torresom, ali je sada Kenny na klupi i on mi je jedina nada da ce biti nesto bolje iako smo jos daleko od toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.