FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 19 jul 2009, 20:31

Sto se tice ovog desnog bocnog mislim da bi najbolje rjesenje bio Ilsinho iz Shaktara....

A sto se tice utakmice... Solidna, vidjelo se zalaganje, Gaal bi mogao ono sve sloziti i napraviti jednu ekipu koja ce sve razoriti.... Olic najbolji od svih pojacanja, a tek covjek prvu utakmicu igra... :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 19 jul 2009, 21:59

U utorak igramo protiv Kickersa, u subotu protiv neke all-star ekipe, krajem mjeseca AUDI KUP, koji ce ja mislim biti najjaca provjera prije pocetka prvenstva (ako ga shvate ozbiljno, a trebali bi). Nastupaju 4 ekipe: Manchester United, AC Milan, Boca Juniors i Bayern.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jul 2009, 22:10

ako Bog da za 14 dana kup, pa odmah 7 dana poslje toga prvenstvo počinje. Treba nam još jedno pojačanje i to je to. Nadam se da neće ostati na tom "tražimo", već da će se to ostvariti.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 jul 2009, 22:14

Samo da se svi oporave do pocetka prvenstvenih utakimca, i onda krecemo u pohod na titule...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bavarac
Kontakt:

Post Postao/la bavarac » 19 jul 2009, 22:24

Drago mi je da je Van Gaal poceo davati priliku mladim igracima koji su zeljni igre ...demischelis onu utakmicu protiv hamburga masi lopte ,katastrofa, a vec danas breno contento i ostali agilniji su trce vise itd... nadam se da cemo ove sezone biti konkurentniji u LP a da cemo BuLi osvojiti ko od sale... :D
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2009, 22:27

Meni je taj Breno ostao u sjećanju protiv Wolfsburga, nije imao šanse protiv Džeke i Graffitea. Mislim da u njemu nema nikakvog potencijala, ali eto, vidjet ćemo ga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 19 jul 2009, 23:01

Virtu4l je napisao/la:Meni je taj Breno ostao u sjećanju protiv Wolfsburga, nije imao šanse protiv Džeke i Graffitea. Mislim da u njemu nema nikakvog potencijala, ali eto, vidjet ćemo ga.
ma et onako robusno izgleda...i po meni nije neki talenat,ali ostaje da se vidi jbg :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jul 2009, 23:21

Nije neki talenta haha. 12mil plačen sa 18 godina. Očigledan primjer kako mržnja i zlo mogu vladati umom da se pišu gluposti. Sječas se šta je 31 godišnjak radio momku od 18 godina odnosno tada je imao 19 i tek 4 nastup. Nije mu onaj mazlum pružao prilike. Što niste bili toliko pametno pa gledali danas utakmicu , pa da vidite koliko se vidio Farfan i Kuranyi, ahh, taj Magath. Samo easy, vidit ćemo ako Bog da ove sezone ko uzima titulu.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 jul 2009, 23:23

Ma Breno sto se tice danasnje utakmice, perfektno, kako samo izblokira onaj sut Halila... a ovaj mladi Contento, ma bit ce nesto od njega..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2009, 23:30

De Rz88 ne kaki. Protiv Wolfsburga je bio direktni krivac za najmanje dva gola, a i u ostalim utakmicama koje je igrao je pravio dosta grešaka. Kakve veze ima to što ga je 'uzimao' 31. godišnjak? To je profesionalni fudbal, nema tu veze ko ima koliko godina, nije obdanište. "Nemoj mene, ja imam 18 godina, eto ti Lucia on je stariji", jel'?

Eto prijateljska utakmica je neko mjerilo. Mi dajemo komentare na osnovu onoga što smo vidjeli pred kraj prvenstva.
Voli te tvoje Sarajevo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jul 2009, 23:46

Hahahahah. Kažeš i u ostalim. Odigrao je 5 utakmica za Bayern, i ti na osnovi jedne pišeš te gluposti. Da to je profesionalni nogomet, isto kao što je Barca prošla Chelsea profesionalnim suđenjem.

I ja dajem komentare na osnovo viđenog ( U inat) ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2009, 23:52

Da li ti uopšte shvataš šta pišeš? Mislim, ono, zapitaš li se ponekad "da li sam ja pismen", "mogu li normalno diskutovati" ??

Čini mi se da imaš ozbiljne probleme sa komuniciranjem.
Voli te tvoje Sarajevo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jul 2009, 00:02

Wow, neodstatak argumenata i odmah pokušaj da se ispadne pametan. Okey, haj sada idi plači negdje drugo. Ti si očigledni poznavalac fudbala, pa na osnovu 5 utakmica od Brene odnosno 3 koje je počeo od 1 minute možeš zaključiti kakav je igrač. A zaboravi, mislim da su samo 2 ili 3 tekme bile direktne na FTV kada je on igrao u 1 sastavu.

Nemoj pisati nebuloze, to je isto kao da ja kažem da je Ashley Cole loš igrač jer mu je Messi radio šta je htio, isto da kažem Gattuso je loš igrač , šta mu je onda Ronaldinho radio. A isto tako da kažem da je Cech bezze golman jer je primio onaj gol od Aurelia. Nemoj zaključke vaditi iz 2-3 utakmice što si ga gledao. Momku je 19 godina, kako bi tebi bilo da s 19 godina dođeš iznenada do prilike i cijela ekipa odigra loše a sve se svodi na tebe jer si ti na nesreću u odbrani. Svi njega spominju a nisu Lucia, Demichelosa radi kojih je toliko Bayernova odbrana šuplja. Ironično jel tako.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 jul 2009, 00:07

Interesantno da je Bayern po zavrsetku minule sezone jasno rekao gdje se prvenstveno treba pojacati.
Golman, desni bek i desni vezni. Od toga zasad nista. Preokupirali se Riberyjem, doveli onoga sto su davno zeljeli bez obzira na cijenu (Gomez), pikirali Neuera kojeg nisu mogli dovesti, evo sad su i od Bosingwe odustali...

Ceka se kad ce poceti novi odlasci. Do sada su nam otisla dva Brazilca (Lucio i Ze), jedan je trazio ugovor na dvije godine a ovi nisu htjeli cuti, je li steta il' ne vidjecemo. Drugi se opet nije uklapao u koncepciju igre i taktike VG, sve ostalo sto izjavljuju su lazi. Stoper sa 31 godinom im prestar, ne daju mu duzi ugovor, kao neka pravila Bayerna...
Pa sto onda kupise Tymoschuka (30) i dobi ugovor na tri godine, ima tu kontradiktornosti.

Sta se ocekuje...da ode Borowski (Werder), Sosa (Koln)...valjda se nadje musterija za Lella i Ottla i....odlazak Tonija koji je stvarno prekobrojan.
Tek onda mozemo ocekivati jos neka pojacanja, kad ode ovih 4-5 igraca sa kojim VG ne racuna...u protivnom, imamo sto imamo. Sva trojica nasih glavesina imaju razlicitu spiku..UH kaze, to je to za ovu sezonu, Kalle opet..bice jos nesto, Keiser zali za Luciom...

P.S. To je samo moje misljenje ;) iznesite i vi svoja. :)
Vom Jäger zum Gejagten

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 20 jul 2009, 00:16

Rz88 je napisao/la: to je isto kao da ja kažem da je Ashley Cole loš igrač jer mu je Messi radio šta je htio,
Sta mu je bolan radio? Sta si ti gledao?

Ah, da... Breno je kar'na od igraca. 8-)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jul 2009, 00:21

Nisam to uopste ni htio komentarisati, da ne idemo od teme.

Mislim da Bayern nije puno jaci u odnosu na proslu sezonu, ali prelazni rok jos traje.
Voli te tvoje Sarajevo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jul 2009, 00:23

Heh, svašta, usput znaš ono kada je Ronaldo bacio Cola na pod , prostro se kao posteljina. Nemoj da džabe tražim taj video. Breno ima potencijal, mlad je, Cole sa ostalim Englezima ne može proći grupnu fazu nekog prvenstva odnosno ne mogu se ni plasirati, to je do te jake odbrane što Engleski mediji toliko pušu. Po njima oni su najjači u svemu samo se to ne vidi po repki. Po klubovima da, jer se ipak ulaže po 100 mil i u nekom bezze klubu tipa Tottenham, City.

Sada nećemo više kvariti ovu temu o jednom velikanu Europskog fudbala Bayernu. Vi iz Chelsea idite na Stamford Bridge i molite Romana da proda malo više nafte da vam dovedu nekoga igrača. Parama možeš kupiti igrače ali ne i uspjeh u Europi. Iza nas je 4 lp, iza vas 0. Upravo to je i Chelsea jedna velika 0 s kojom se ROman igra Football managera.

Liverpool, Bayern, Barcelona i mislim Milan su jedina 4 kluba koja su sve osvojila što se može osvojiti. Imamo legende koji su se potpisali zauvijek u historiju\istoriju\povijesti ovoga kluba. Nismo mi prodane duše kao neki na otoku, pa sada prodajemo kao Arsenal najbolje igrače da bi izdržali sve. Polako godine će ako Bog da pokazati svoje.

@ Virtu4l

Ovo samo bezze napisao sve, samo radi napomene. Ne može se pisati tek tako protiv Bayerna.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jul 2009, 00:27

Ti si se dečko skroz izgubio. Ko ovdje piše protiv Bayerna? Uostalom Bayern mi je veoma drag klub i znam jako puno o njemu, zbog Salihamidžića naravno.

Problemi, opasni problemi, djetinjstvo... šta li je...
Voli te tvoje Sarajevo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jul 2009, 00:33

Kakve veze ima moje djetinstvo s tim hahhahhahahhah. O ljudi moji, kako se lik gubi. Okej, ti i Hasan , drag ti je taj klub, otišao je Hasan davno , trebao bi i ti.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jul 2009, 00:42

Djetinjstvo ima veze sa tvojim frustracijama i kompleksima. Bez ikakvog razloga tučeš na prvu, ovdje ljudi iznose svoja mišljenja, ako nas 2-3 mislimo da Breno nema potencijal, treba nas odmah strijeljati? Jednostavno mislim da Breno nije rješenje, dečko ne ulijeva povjerenje.

Vrijeme će pokazati koliko smo u pravu. Obično gledam svaku utakmicu Bayerna i ne zavisim od FTV-a. Odbrana im je najslabiji dio tima, što su i pokazali prošle godine, mislim da samo u 2-3 utakmice doma nisu primili gol, svi ostali su im tresli mrežu na Allianz Areni i to veoma lako. Kada se sjetim nekih utakmica protiv Kolna, Moenchengladbacha, Werdera ili Bochuma, shvatam da sam u pravu.

Čak sam siguran da je moje znanje o Bayernu puno veće od tvog.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.