ma bogda vam je falilababilonTM je napisao/la:Ma možemo drobit 5 sati kako je Makabi bolji, da imaju veći budžet i skuplje igrače...Al' mi smo njih imali! Morali smo imati 2:0 u 1.poluvremenu, povuć se i izvuć pozitivan rezultat. Sve ove priče su tješenje, a svi znamo koliko smo ustvari bili blizu da ih razmontiramo!
Ponoviti riječi Osima, i objasniti šta želim reći u konačnici!
"Falila je samo iskra da sve zapali" !!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Eh to mi možeš pričat koliko hoćeš, al da su ušle dvije Smajićeve glavom mi bi sad pisali o taktici u revanšu!ChWilla je napisao/la:**** drug, kvalitet se najviše vidi kad fali "malo". zamisli da su oni nas tako držali, koliko bi bio krajnji rezultat?
mikimaus- ako si gledao utakmicu, znaš o čemu pričam...ako nisi (a tako djeluje tvoj komentar) onda fakat nemamo o čemu pričat!P.S. Od nekog sinoć registrovanog, sa tri posta na forumu i ne očekuje se puno više!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
to sto ti imas 560 postova neznaci da si nesto pametniji , a gledao sam tekmu i niste imali suta u okvir gola i ti se nadas nekom rezultatu od 2-0babilonTM je napisao/la:Eh to mi možeš pričat koliko hoćeš, al da su ušle dvije Smajićeve glavom mi bi sad pisali o taktici u revanšu!ChWilla je napisao/la:**** drug, kvalitet se najviše vidi kad fali "malo". zamisli da su oni nas tako držali, koliko bi bio krajnji rezultat?
mikimaus- ako si gledao utakmicu, znaš o čemu pričam...ako nisi (a tako djeluje tvoj komentar) onda fakat nemamo o čemu pričat!P.S. Od nekog sinoć registrovanog, sa tri posta na forumu i ne očekuje se puno više!
Pa jadan sta si ti gledao kad mi nismo imali sut o okvir gola ?mikimaus je napisao/la: to sto ti imas 560 postova neznaci da si nesto pametniji , a gledao sam tekmu i niste imali suta u okvir gola i ti se nadas nekom rezultatu od 2-0
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
da nije gledao slucajno snimak Hapoel TA Zeljo prosle godine ?Elegant je napisao/la:Pa jadan sta si ti gledao kad mi nismo imali sut o okvir gola ?mikimaus je napisao/la: to sto ti imas 560 postova neznaci da si nesto pametniji , a gledao sam tekmu i niste imali suta u okvir gola i ti se nadas nekom rezultatu od 2-0
osim viscinog suta u drugom poluvremenu niste sutali u okvir , imao smajic u prvom al sve pored gola jel tako ?Elegant je napisao/la:Pa jadan sta si ti gledao kad mi nismo imali sut o okvir gola ?mikimaus je napisao/la: to sto ti imas 560 postova neznaci da si nesto pametniji , a gledao sam tekmu i niste imali suta u okvir gola i ti se nadas nekom rezultatu od 2-0
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
De nam reci ko vodi u uspjesimaŠvabo je napisao/la:Zato znas kakav je osjećaj popiti 6 komada,ne bas velika razlika.![]()
Vodite u blamažama 3-2.Postavljate standarde![]()
I nek se završi na ovoj temi o Sparti i komšinicama,kojeficijentima...vrijeme je.
****, to najčešće tako biva. veća ekipa odigra ispod svog nivoa, odigra lošije 2/3 utakmice i pobijedi dva razlike u gostima. a mi da odigramo ispod svog nivoa tamo - izgubićemo 4,5 razlike. realno.babilonTM je napisao/la:Eh to mi možeš pričat koliko hoćeš, al da su ušle dvije Smajićeve glavom mi bi sad pisali o taktici u revanšu!ChWilla je napisao/la:**** drug, kvalitet se najviše vidi kad fali "malo". zamisli da su oni nas tako držali, koliko bi bio krajnji rezultat?
više je to do nedostatka ovakvih utakmica u nogama nego bilo čega drugog. ali glavno je da napredujemo i da dobro igramo. ostalo će doći.
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
polufinale UEFA kupa... reci ti namaHZ_ilidzaa je napisao/la:De nam reci ko vodi u uspjesimaŠvabo je napisao/la:Zato znas kakav je osjećaj popiti 6 komada,ne bas velika razlika.![]()
Vodite u blamažama 3-2.Postavljate standarde![]()
I nek se završi na ovoj temi o Sparti i komšinicama,kojeficijentima...vrijeme je.
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Svasta sam citao na ovoj temi , al' ovo je definitivno najjaci postmikimaus je napisao/la: to sto ti imas 560 postova neznaci da si nesto pametniji , a gledao sam tekmu i niste imali suta u okvir gola i ti se nadas nekom rezultatu od 2-0
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ma prolazimo Makabija, sad ce plavo ljeto 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Sta si ti gledo,mikimaus je napisao/la: to sto ti imas 560 postova neznaci da si nesto pametniji , a gledao sam tekmu i niste imali suta u okvir gola i ti se nadas nekom rezultatu od 2-0
FKŽ !
Treba mi lik "Grbavica moj zivot" ako je jos uvijek na forumu nek mi se javi na pp.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Evo sad sa utakmice u famosu, rezultat 1:1, vodili smo golom Stanica, prvo poluvrijeme dobro drugo salbije jer su igrali ovi sa klupe, Najboolji na utakmici mali Zola ubjedljivo ! Inace su igrali Bukvic, Vasilic, Alic, Colic, Stanic,Jamak, Zola, Ramic, Selimovic, Visca, Baljic i jos neki ...
Željine rezerve remizirale
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... remizirale" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... remizirale" onclick="window.open(this.href);return false;
Joint Union
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
- SarajlijaTM
Za Željezničar su nastupali: Bukvić - Čolić B, Stanić (Prutina), Vasilić (Baljić), Alić - Stančeski, Zolotić, Jamak (Čolić E.), Višća, Selimović - Ramić.lopta je napisao/la:Evo sad sa utakmice u famosu, rezultat 1:1, vodili smo golom Stanica, prvo poluvrijeme dobro drugo salbije jer su igrali ovi sa klupe, Najboolji na utakmici mali Zola ubjedljivo ! Inace su igrali Bukvic, Vasilic, Alic, Colic, Stanic,Jamak, Zola, Ramic, Selimovic, Visca, Baljic i jos neki ...
Treba reći da je Željezničar imao više od igre, a susret je obilježio povratak Elvira Čolića nakon višemjesečne pauze uvjetovane operacijom prepona.
sta bi brki pa ubaci pericu da igra?
A sto ne bi ubacivao Pericu da igra? Igrace vjerovatno i sada u izraelu...SarajlijaTM je napisao/la:Za Željezničar su nastupali: Bukvić - Čolić B, Stanić (Prutina), Vasilić (Baljić), Alić - Stančeski, Zolotić, Jamak (Čolić E.), Višća, Selimović - Ramić.lopta je napisao/la:Evo sad sa utakmice u famosu, rezultat 1:1, vodili smo golom Stanica, prvo poluvrijeme dobro drugo salbije jer su igrali ovi sa klupe, Najboolji na utakmici mali Zola ubjedljivo ! Inace su igrali Bukvic, Vasilic, Alic, Colic, Stanic,Jamak, Zola, Ramic, Selimovic, Visca, Baljic i jos neki ...
Treba reći da je Željezničar imao više od igre, a susret je obilježio povratak Elvira Čolića nakon višemjesečne pauze uvjetovane operacijom prepona.
sta bi brki pa ubaci pericu da igra?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Lafo on ironičan @ Pile
Maccabi vodi 2-1 protiv Hapoela 40. min
Cohen i Colautti strijelci
Maccabi vodi 2-1 protiv Hapoela 40. min
Cohen i Colautti strijelci
Joint Union
ma joj ako Bog da imam osjecaj da Brko nesto sprema za one neandertalce od ****
previse je on olako rekao da idemo na izlet nije to njegov stil
jer vidilo se prvo poluvrijeme da mozemo
ako Bog da po iznenadjenje u cetvrtak!!!!!!! 
Jel ulazio Drakul?aleksandar_veliki je napisao/la:Sad s tekme, pa da kazem koju onima koji nisu gledali. Sramotna igra, bez obzira sto se radi o prijateljskoj tekmi. Ugled Zeljeznicara se ne smije tako lako prodavati. Niti jedan igrac, izuzmem li Zolu nije pokazao nista. Sir je poludio, cujem da je u svlacionici ocitao lekciju "nezadovoljnim", a ne bi me iznenadilo da oni koji su do danas bili sigurni za Iet u Izrael ostanu na Grbavici.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!