Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 jul 2011, 15:25

Ali Bendtner je i budala " onclick="window.open(this.href);return false; :lol: :lol: :lol: :lol:
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Celik!3,2,2.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 31 jul 2011, 17:14

Price o Arsenalu i njegovoj istoriji pre pocetka utakmice

http://www.veetle.com/index.php/channel ... 1e72fe3862" onclick="window.open(this.href);return false;
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 31 jul 2011, 17:15

Nadam se da ćete pobijedit Amere jer samo vas čekam na kladionici
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 31 jul 2011, 17:31

Ted Mosby je napisao/la:Nadam se da ćete pobijedit Amere jer samo vas čekam na kladionici
E ako navijaš samo zbog toga nadam se da nećemo pobijediti. :lol:

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 31 jul 2011, 18:08

RvP BABO !

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 31 jul 2011, 18:23

Da li je ozbiljna ona povreda Wilshera,inace Afobe nije odigr'o lose.Gervinho moze bolje od ovoga sto je pruzio.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 31 jul 2011, 18:55

Sta je s Myacijem,licenca?
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 31 jul 2011, 19:03

John Rooney, a man of his own, with his own reputation, with his own hair...
lol
Ako ovako bude arsenal igrao sljedece tj. ove sezone mozemo komotno halalit jos jednu godinu
A moje licno misljenje je da bi arsenala trebalo biti stid sto nemoze uzeti vlastiti Emirates Cup i Wenger mora nesto uraditi prije pocetka sezone
Zadnja izmjena: cala, dana/u 31 jul 2011, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jul 2011, 19:18

Mnogo smiješan Arsenal, komplikovanje, petljanje, ništa konkretno... teška sezona je pred njima...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 jul 2011, 19:25

Virtu4l je napisao/la:Mnogo smiješan Arsenal, komplikovanje, petljanje, ništa konkretno... teška sezona je pred njima...
ja prebacio nisam vise mogao ono da gledam. odavno neozbiljnije utakmice nisam vidio al sam siguran da arsenal nece ovako igrati u ligi...
btw bosco ja kad sam rekao za fabregasa prije par mjeseci ovo sto si ti danas napisao mene svi ovdje napali :D
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 31 jul 2011, 19:29

Pa oduvjek se znalo da je Fabregas pola ekipe Arsenalu.Jok oni govore da je nakav Wikiliks bolji od njega a momak tek prohodo , surovo !
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 31 jul 2011, 19:33

Kako smijesna utakmica a jos mijesniji pristup pojedinih igraca.Dok je Babo bio u igri on je nekako imala glavu i rep,napustenjem terena od strane njega gube se svi konci igre.

Rosicky ocit'o zalut'o proefesiju zajedno sa Chamakom.Gibbs ne zna ubaciti kako treba.Clichy je barem im'o centarsut. :(
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Buki
Kontakt:

Post Postao/la Buki » 31 jul 2011, 19:38

Boring, boring Arsenal... pogotovo kad su otisli RvP i Gervinho iz igre. Sve vise i vise me frustrira Chamakh, pa bolji je kloc Bendy od njega jbt.
Go Gunners!

Buki
Kontakt:

Post Postao/la Buki » 31 jul 2011, 19:41

Megamon je napisao/la:Kako smijesna utakmica a jos mijesniji pristup pojedinih igraca.Dok je Babo bio u igri on je nekako imala glavu i rep,napustenjem terena od strane njega gube se svi konci igre.

Rosicky ocit'o zalut'o proefesiju zajedno sa Chamakom.Gibbs ne zna ubaciti kako treba.Clichy je barem im'o centarsut. :(
Po meni je Rosicky solidnu odigro utakmicu. Ni Gibbs nije bio katastrofa, a imao je i nekoliko dobrih prodora... Za Chamaka djelimo isto misljenje...
Go Gunners!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 31 jul 2011, 19:48

Megamon je napisao/la:

Vama uvijek isti igraci krivi za losu igru...Rosicky,Chamakh,Diaby,Denilson,Squilaci...nebitno kako se igralo. :?

Rosicky danas nista posebno,ali sigurno dosta bolje od Ramseya i Songa.Chamakh je usao kasno,i do tog trenutka Arsenal veoma los.

Na stranu i njih dvojica,oni vjerovatno nisu u prvih 11,mene bi vise brinula igra ovih udarnih igraca.Gervinho katastrofa danas,Van Persie solidan ali daleko od nekog posebnog nastupa,cak je onu odlicnu priliku upropastio nekim pokusajem asistencije za Gervinha.

Bekovi dosta losi,malo zbog njih samih a malo i zbog same igre,nije bilo onog viska na strani koje Arsenal inace veoma cesto koristi.

Ja licno odavno nisam gledao slabiji Arsenal...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 31 jul 2011, 20:07

Jao jao katastrofa nisu osvojili Emirates kup i malo lezerno igrali i sad treba panicariti, Vodja je sa osmijehom napustio teren, pripreme za sezonu dobro se odradjuju i vec u prvom kolu cemo svjedociti demostraciji sile najbolje svjetske ekipe a i ako se u nekim drugim galaksijama igra fudbal ne vjerujem da ima ekipa koja moze nama da parira tako da vjerujem da smo mi najbolji u cijelom univerzumu. Gibbs je bio odlican, bice to prvi pick na lijevom beku ocekujem jos veci nivo igre kad krene sezona, drago mi je da se King Henry vratio uvijek je lijepo vidjeti najboljeg napadaca svih vremena na nasem prekrasnom stadionu.
Dio Arsenala

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 31 jul 2011, 20:59

Ted Mosby je napisao/la:Nadam se da ćete pobijedit Amere jer samo vas čekam na kladionici
E ako navijaš samo zbog toga nadam se da nećemo pobijediti. :lol:

:lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 jul 2011, 21:18

Pa ne mozete valjda porediti prijateljske utakmice i utakmice u sezoni... Sta ce to onda Liverpool ispasti jer su izgubili ... Taj odavno slabiji Arsenal jos nije izgubio utakmice, a prosle godine sve utakmice osim jedne dobili pa na kraju sezone opet nista... I sam Arshavin je rekao da ce rado mijenjati EC za nesto drugo..
edit: @zaba Wilshere je vec zamjenio Cesca, za sve vas sto ne pratite Arsenal, i ne znate da je Cesc bio odustan pola prosle sezone, i tek kad je se vratio Arsenal je poispadao iz svih kupova i ispao iz utrke za prvaka..
Celik!3,2,2.

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 31 jul 2011, 21:23

AllGunsBlazing je napisao/la:Pa ne mozete valjda porediti prijateljske utakmice i utakmice u sezoni... Sta ce to onda Liverpool ispasti jer su izgubili ... Taj odavno slabiji Arsenal jos nije izgubio utakmice, a prosle godine sve utakmice osim jedne dobili pa na kraju sezone opet nista... I sam Arshavin je rekao da ce rado mijenjati EC za nesto drugo..
edit: @zaba Wilshere je vec zamjenio Cesca, za sve vas sto ne pratite Arsenal, i ne znate da je Cesc bio odustan pola prosle sezone, i tek kad je se vratio Arsenal je poispadao iz svih kupova i ispao iz utrke za prvaka..
jel to po tvome tumacenju , znaci da je Wikiliks bolji igrac od Cesca ???
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 31 jul 2011, 21:27

Al' sto mori ovaj Zabac,covjek dolazi sa nekim teorijama.Cas je navijac Arsenala,cas nije.Postavlja neke teze i teorije rek'o bi covjek da je pobr'o svu pamet svijeta a kad mu vidis nick dodjes do zakljucka da se jos igra u blatu,Hutovom.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []