ajd za 3 minute global 1..jasko_juve..baksuzS-Y-L-A-R je napisao/la:Aj napravi,da isprobam Engleze,iako nisam dugo igrao
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
-
jasko_juve
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- KB-TM87
- Kontakt:
Pu J*** ti Seltik 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ebeni Rusi
Ništa od titule ni ove godine,ali biće bolje dogodine
Ništa od titule ni ove godine,ali biće bolje dogodine
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma sve je namješteno, svi su protiv tebe nedaju da osvojiš ligujasko_juve je napisao/la:ajd neko jednu da vidim ove havere!!!
i ne znam sto nisi mijesao kad si birao klubove..ebem te ja..jos ja govorim mijesaj mijesaj mala!!!![]()
ovo je meni sumnjivo..ti dobio sevillu a tvoj pajdo lazio..a ja benficu..uceram vam obojici!!!
![]()
Meni je drago, jer sam dobio Talijane, još Lulić sad igra kod njih odlično!
Uh dobar Everton jarane,beton ekipa.Hvala Goalgetter
Javi se da isplatim i drugu ratu 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Goalgetter
- Kontakt:
Znam ja sta valjaS-Y-L-A-R je napisao/la:Uh dobar Everton jarane,beton ekipa.Hvala GoalgetterJavi se da isplatim i drugu ratu
Imal neko za tekmu ???
-
jasko_juve
- Kontakt:
jesil siguran???Goalgetter je napisao/la:Znam ja sta valjaS-Y-L-A-R je napisao/la:Uh dobar Everton jarane,beton ekipa.Hvala GoalgetterJavi se da isplatim i drugu ratu
![]()
Imal neko za tekmu ???
cekam te u global 1..
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bi li se ja kao jedan od osnivaca ove lige mogao ponovo prikljuciti ? 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Barca u srcu
- Kontakt:
Muhoviću, izgleda da sam se ugledao na tebe, 2. put zaredom mi Zenit izvlači, pa da sam dao koju vaktiju Goalgetteru i juventusu, ne bi mi bolji klub izvukli. 
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Shvati jedan osnivac ne igra ,jedan u drugoj ligi,gdje ovo vodiSarajlijc@ je napisao/la:Bi li se ja kao jedan od osnivaca ove lige mogao ponovo prikljuciti ?
A trenutno sefovi u prvoj ligi
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
dobi ja PSV i sve k namjestio ekipicu fino i odem na transfere da vidim sta su doveli a sta je otislo ove sezone,,kad imam sta vidjeti otisli ponajbolji igraci ibas oni kako sam postavio sebi cccc
,,, a Jasko ne brigaj da su jos toliki nece osvojiti
) hahaha eto izazova
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jbg moracemo opet kontrolnu uzetEmir ZENICA je napisao/la:Shvati jedan osnivac ne igra ,jedan u drugoj ligi,gdje ovo vodiSarajlijc@ je napisao/la:Bi li se ja kao jedan od osnivaca ove lige mogao ponovo prikljuciti ?![]()
![]()
A trenutno sefovi u prvoj ligi
E sad se sa Evertonom vec mogu nadat dobrom rezultatu ove sezone(za razliku od prosle sezone sa onim invalidima
@Armine sretno ti
)
Imao sam dobre sanse onu prvu sezonu sa Fiorentinom al prekinuo sam na pola nazalost
Imao sam dobre sanse onu prvu sezonu sa Fiorentinom al prekinuo sam na pola nazalost
41.21.1.
-
jasko_juve
- Kontakt:
nije losa Benfica..evo sad sam igrao..ima tu dobrih igraca..al opet jedan od najlosijih klubova dodje meni..jbg..Cospy89 je napisao/la:dobi ja PSV i sve k namjestio ekipicu fino i odem na transfere da vidim sta su doveli a sta je otislo ove sezone,,kad imam sta vidjeti otisli ponajbolji igraci ibas oni kako sam postavio sebi cccc,,, a Jasko ne brigaj da su jos toliki nece osvojiti
) hahaha eto izazova
Jednom dobiješ slabiji tim i odmahjasko_juve je napisao/la:nije losa Benfica..evo sad sam igrao..ima tu dobrih igraca..al opet jedan od najlosijih klubova dodje meni..jbg..
- Goalgetter
- Kontakt:
Kasno se javljasSarajlijc@ je napisao/la:Bi li se ja kao jedan od osnivaca ove lige mogao ponovo prikljuciti ?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jel to valja tako Neda ?
Ne mozes me progurat ? 
- Goalgetter
- Kontakt:
'ebiga jarane, nemogu sada ni izbacit igraca iz lige .. Jedino sto mogu uciniti, je da te stavim prvog na listu cekanja, jer ionako si igrao prvu sezonu. Ko prvi odustane, preuzimasSarajlijc@ je napisao/la:Jel to valja tako Neda ?Ne mozes me progurat ?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma ok samo da mi neko sredi taj patch i sta je jos potrebnoGoalgetter je napisao/la:'ebiga jarane, nemogu sada ni izbacit igraca iz lige .. Jedino sto mogu uciniti, je da te stavim prvog na listu cekanja, jer ionako si igrao prvu sezonu. Ko prvi odustane, preuzimasSarajlijc@ je napisao/la:Jel to valja tako Neda ?Ne mozes me progurat ?
. Mislim da se neces nacekati .
- Donnie Darko
- Kontakt:
izvini, opet?jasko_juve je napisao/la:nije losa Benfica..evo sad sam igrao..ima tu dobrih igraca..al opet jedan od najlosijih klubova dodje meni..jbg..Cospy89 je napisao/la:dobi ja PSV i sve k namjestio ekipicu fino i odem na transfere da vidim sta su doveli a sta je otislo ove sezone,,kad imam sta vidjeti otisli ponajbolji igraci ibas oni kako sam postavio sebi cccc,,, a Jasko ne brigaj da su jos toliki nece osvojiti
) hahaha eto izazova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.