RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 31 jul 2011, 19:30

NERETVA HLADNA STARI MOSTE VELEZ I RAJA!!!!

EVO I SLIKE
http://****/web/photo.aspx?m=8e ... 00c5a3f654" onclick="window.open(this.href);return false;

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 31 jul 2011, 19:38

Devil je napisao/la:Pa i on je napisao "nacuo",sta odmah napadate coveka,forum i sluzi da se vidi sta je tacno a sta netacno,nije napisao lik da je Velez dobio reflektore,nego da je nacuo da bi mozda mogli dobiti. ;)

p.s.
Moze lista svih odlazaka i dolazaka u Velez nisam uspeo naci nigde sve zajedno,a mrzi me traziti transfer po transfer.
hadzidjulbic otiso, zaimovic je zavrsio karijeru to znam a dosli su: hasanovic,bobic,merzic,ceric,spahic,coric,lakicevic

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 31 jul 2011, 19:39

Neka meni Amel oprosti, nije u redu od njega pravit primjer ostalima, ali ću vam iskreno tvrditi 3-4 slučaja da je upravo ovakva, naizgled mala, stvar stvorila ogroman problem. Primjer: utakmica Željo - Velež 3:2 na Grbavici, kad su pojedinci "načuli" sa se nekoliko igrača zadržalo na poluvremenu pa pustili Želji. Eto Velež pustio Želji na Grbavici. To bi isto bilo ko nama Željo pustio u Vrapčićima.

Dalje, bila je jedna o plastičnoj travi što je neko donirao. A nidže veze priča. Šupljak žešči. Možda je neko imo tu ideju i možda je neko i pričo s nekim o tome, ali daleko da je uprava Veleža i čula o toj temi a ne raspravljala otvoreno. A ispade neko nešto zataško, ukro, itd.

Ovakve "načule" informacije nisu nimalo naivne.

Sve zvanične informacije su ILI: samo sa fkvelež zvaničnog sajta ili ako si donator, nazovi ili pošalji email i neko će odgovorit ili sad uskoro će rodjeni-mostar biti prerađen pa će donatori i članovi FK Velež za sezonu 2011/2012 imat pristup direktnom kontaktu sa ljudima u upravi. To počinje sutra ili prekosutra nekad.

A sve ostale info zanemarite.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 31 jul 2011, 20:00

MostaracVelezovac je napisao/la:Neka meni Amel oprosti, nije u redu od njega pravit primjer ostalima, ali ću vam iskreno tvrditi 3-4 slučaja da je upravo ovakva, naizgled mala, stvar stvorila ogroman problem. Primjer: utakmica Željo - Velež 3:2 na Grbavici, kad su pojedinci "načuli" sa se nekoliko igrača zadržalo na poluvremenu pa pustili Želji. Eto Velež pustio Želji na Grbavici. To bi isto bilo ko nama Željo pustio u Vrapčićima.

Dalje, bila je jedna o plastičnoj travi što je neko donirao. A nidže veze priča. Šupljak žešči. Možda je neko imo tu ideju i možda je neko i pričo s nekim o tome, ali daleko da je uprava Veleža i čula o toj temi a ne raspravljala otvoreno. A ispade neko nešto zataško, ukro, itd.

Ovakve "načule" informacije nisu nimalo naivne.

Sve zvanične informacije su ILI: samo sa fkvelež zvaničnog sajta ili ako si donator, nazovi ili pošalji email i neko će odgovorit ili sad uskoro će rodjeni-mostar biti prerađen pa će donatori i članovi FK Velež za sezonu 2011/2012 imat pristup direktnom kontaktu sa ljudima u upravi. To počinje sutra ili prekosutra nekad.

A sve ostale info zanemarite.
Poznat si mi pravo sa rodjeni foruma :lol: :lol: ;)
Slazemo se, ali Alem je dobar momak nije od onih koji ser.u po forumu, sve je u dure :mrgreen:
NERETVA HLADNA, STARI MOST, VELEŽ I RAJA
slika
slika
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 31 jul 2011, 20:52

Ali na kraju ipak čitam i vjerujm zvaničnoj stranici kluba, ako sam pogriješio, ok i ispravite me, mada iako se nešto načuje, to ne ispada ili skoro nikada nije tačno, ali eto, mada ne ljutim se to me upozoravate a pogotovo se neljutim na Mostarac vELEZOVAC. POZDRAVLJAM TE.

Samo ako se sjećate sezone 2003/04 kada smo se borili za ulazak u PL sa budućnosti, 15 dana prije duela Jedinstvo - Budućnost u Bihaću, jedan od komšja mi je u oči rekao, da nećemo ući u PL jer je tekma prodata tj. jedinstvo će pustiti Budućnosti, a ja mu odgovorio ma ne vjerujem ulaze rođeni, ali nije se desilo i meni je još jedan čovjek rekao tačnu sumu novca koliko je budućnost dala jedinstvu za ulazak u PL, neću da klevetam, ali mi je čovjek ovako rekao, i kasnije se ispostavilo da nismo ušli upravo zato to nismo platili. Ovo sam sve čuo svojim ušima, ako mi ne vjerujete bit ću u 3 kolu na Koševu, pa ako upoznam neke od vas ispričat ću vam sve što mi je rečeno. još jednom pozdrav i nisam želio da uzbuđuejm strasti....

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 31 jul 2011, 21:29

DOBRE VIJESTI STIZU NAM IZ OSLA
NA
NORWEY CUPU 2011 NASA DJECA SU VECERA U PRVOJ UTAKMICI POBIJEDILA Sunndal2 SA VISOKIH 7-0

BRAVO MOMCI!!!!
JOS JEDAN DOKAZ DA U VELEZU IMA TALENATA

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 31 jul 2011, 21:45

Tvoj dres i moja krv, ista je boja to :P

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 31 jul 2011, 22:55

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 35:vijesti" onclick="window.open(this.href);return false;

jos jedna lijepa vijest iz naseg veleza

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 31 jul 2011, 22:57

Jos malo ! SVI IZA GOLA !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 31 jul 2011, 23:07

Jel može da mi stavite slike vasih najnovijih dresova Gostujuci/Domaci/Golman *?

BEZZA
Kontakt:

Post Postao/la BEZZA » 01 avg 2011, 11:49

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110801003" onclick="window.open(this.href);return false;

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 avg 2011, 14:45

Može li mi neko reći ali samo ako je pouzdana info, šta je sa Merzićem i njegovim statusom u klubu ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 avg 2011, 14:46

Sjajne partije Rođenih u Francuskoj
VAREŠANOVIĆ: KOLEKTIV JE NAŠ
KVALITET

U okviru priprema za narednu sezonu fudbaleri Veleža su u Francuskoj odigrali dva susreta.

Rođeni su iznenađujuće remizirali sa renomiranim francuskim prvoligašima Brestom i Sochauxom, a trener Mirza Varešanović prezadovoljan je sa onim što su njegovi izabranici pokazali u ovim susretima.

"Pripreme u Francuskoj smo iskoristili na najblji mogući način. Uslovi su bili dosta dobri, a i odigrali smo dva susreta sa renomiranim francuskim klubovima", govori Varešanović za SportSport.ba i dodaje:

"Rezultati u istim su za nas fenomenalni i malo ko je očekivao da ečmo u duelima sa francuskim klubovima ostati neporaženi. Pokazali smo kvalitet, no ono što je najvažnije igrači su vidjeli da se mogu nositi sa ekipa iz Liga petice. Ne želim u prvi plan isticati niti jedno ime jer doista su svi radili fenomenalno. Mislim da ima još prostora za napredak, a to će se vidjeti i u premijerligaškim susretima."

Na samom otvatanju sezone Velkež će na svom terenu dočekati Čelik.

"Do subote ćemo se pripremati za Čelik. Uigravat ćemo se i mislim da ćemo prvenstvo otvoriti pobjedom. Imamo kvalitetnu momčad, no to moramo pokazati na premijerligaškim terenima", zaključio je Varešanović.

ss.ba

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 01 avg 2011, 14:46

Titova-Juga je napisao/la:Može li mi neko reći ali samo ako je pouzdana info, šta je sa Merzićem i njegovim statusom u klubu ?
Nista i on je tu za kratko vrijeme i da odleprša kao i svaki... LOVA....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 01 avg 2011, 16:22

Titova-Juga je napisao/la:Može li mi neko reći ali samo ako je pouzdana info, šta je sa Merzićem i njegovim statusom u klubu ?
Nije jos potpisao ugovor jer nema ciste papire od Amkara , nadaju se da ce to rijesiti do Čelika , jer i Ceric nema ciste papire izgleda , je.beno pravo.
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 01 avg 2011, 17:29

Adin_BiH je napisao/la:
Nije jos potpisao ugovor jer nema ciste papire od Amkara , nadaju se da ce to rijesiti do Čelika , jer i Ceric nema ciste papire izgleda , je.beno pravo.
Ma...Imamo Stokica, Kazazica, Kajtaza i Ivetica u odbrani, to nam je i najjaci dio ekipe...A rijesice se to i za Merzica brzo ja se nadam!
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 avg 2011, 18:23

Hvala na info Adine.

Imamo, imamo, ali s Merzicem i Cericem je to jos duplo bolje !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 01 avg 2011, 18:48

Odricem se Cerica samo da nam je srediti ovo sa Merzicem !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 01 avg 2011, 21:47

nadam se da ce sredit to sa merzicem do celika !

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 01 avg 2011, 23:38

Samo da pitam jel RA prekinula bojkot ? Hvala :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.