i izgleda bas da bi mogla biti zamjena milanom Amauri-Cassano..
I da Zenit nudi 7-8 milj e za Bonuccia al Juve trazi 15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Meni je bolji tandem Pazzini i Vucinic. Juve je mogao dovesti i ovog prvog, ali okolnosti su bile takve da ga nisu ugrabili prije Intera.spielführer_21 je napisao/la:quaglia i mirko su najbolji tandem u serie a.. ako oba budu ok sa zdravljem.. btw. šta je sa quagliom trenutno?
hehehe moguce je sve..
ma izgleda i on ceka da vidi sta ce se desiti s Fenerbacom.. Uglavnom ako i izbaci iz lige onda ce nam vjerovatno doci, a ovako inace neznam..ultrasstyle_tz je napisao/la:ev sad saltam kanale na kablovskoj i onaj turski TRT obicno preskocim al sad mi bi zanimljivo nesto o Luganu pricaju, on im u prvom planu, al jbg ne razumijem turski pa sam se nadao da cu negdje cuti Juventus Turin, al nisam cuo, jbg on nam ne bi smio pobjec, jeftin a dobar stoper. Ako on dodje imat cemo najvece mesare na svijetu u odbrani haha gore i od vremena kad smo imali Montera, Juliana,Feraru i Toricelija(dobro nije gore, s tim se nista ne moze mjerit
)
Eto "ospielführer_21 je napisao/la:quaglia i mirko su najbolji tandem u serie a.. ako oba budu ok sa zdravljem.. btw. šta je sa quagliom trenutno?
Statisticki podaci su pokazatelj koji je tandem bio bolji za sezonu 2010/11...warden je napisao/la:Eto "ospielführer_21 je napisao/la:quaglia i mirko su najbolji tandem u serie a.. ako oba budu ok sa zdravljem.. btw. šta je sa quagliom trenutno?![]()
gdje je
pa bolji su tandem Eto"o i MIlito ,i Pato i IBrahimovic ,,omg koja glupost
![]()
![]()
Pa da oba proigrajuJuveSissoko je napisao/la:znam ja sto smo mi kupili Vucinica, jedan razlog je sto nam treba napadac a nismo imali para za boljeg, a drugi isto tako bitan je uloga prevodioca Krasicu, da malo taktiku skonta, da ne lunja po terenu ko kokos bez glave, dvije muhe jednim udarcem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.