Kod vas ima par dobrih tipa (devetka (ne znam ime),top,i neki lik u napadu igra,krece se ko lud,ima dobar rad nogu
FK Rudar Kakanj
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: FK Rudar Kakanj
Nisam u toku.Gledao sam u subotu malo Rudara i iskreno dobri ste bili,samo malo poraditi na realizaciji.Evo procita Mladost vas pobjedila,a bgm i Mladost se raspada,svi igraci otisli
Kod vas ima par dobrih tipa (devetka (ne znam ime),top,i neki lik u napadu igra,krece se ko lud,ima dobar rad nogu
tehnika mu dobra,mal je) 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- L' Imperator
- Kontakt:
Ma Rudar je dosta jaci (uigraniji) nego prosle sezone. Sedam utakmica smo odigrali, samo jedan poraz (juce od Mladosti na penale). Travnika pobjedili, Olimpiku za 15 min uvalili tri komada i onda sudija pos'o zaj*bavat i 3:2 zavrsi, Viteza 7:0 ... Mislim da imamo najjacu ekipu u ovoj ligi i ako ih uprava finansijski mogne pratiti da cemo bez problema uci u Premijer ligu!Emir ZENICA je napisao/la:Nisam u toku.Gledao sam u subotu malo Rudara i iskreno dobri ste bili,samo malo poraditi na realizaciji.Evo procita Mladost vas pobjedila,a bgm i Mladost se raspada,svi igraci otisli![]()
Kod vas ima par dobrih tipa (devetka (ne znam ime),top,i neki lik u napadu igra,krece se ko lud,ima dobar rad nogutehnika mu dobra,mal je)
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
GusaR 1996 je napisao/la:Zanimljivo ih gledat dok slave pobjedu
#samoRudar #zauvijek
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Dobri ste,gledao sam vas u subotu malo.Al trebate poraditi malo na realizaciji.Jer ste imali 4-5 dobre prilike koje su promasene,cak jedna i nemoguca za promasiti,ali jbg.Imate dobre brze igrace,odbrana dobra sa jednim visokim (mislim da je prije za Mladost igrao) uglavnom za Prvu ligu 
Volim te Celik ! ! !
- L' Imperator
- Kontakt:
Ma da, treba dosta poraditi na realizaciji, al' ima jos vremena do pocetka prvenstva..,nek' vjezbajuEmir ZENICA je napisao/la:Dobri ste,gledao sam vas u subotu malo.Al trebate poraditi malo na realizaciji.Jer ste imali 4-5 dobre prilike koje su promasene,cak jedna i nemoguca za promasiti,ali jbg.Imate dobre brze igrace,odbrana dobra sa jednim visokim (mislim da je prije za Mladost igrao) uglavnom za Prvu ligu
#samoRudar #zauvijek
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma dobro je samo lagano
Valjda VISE udjete 
Volim te Celik ! ! !
- GusaR 1996
- Kontakt:
Slazem se da je ralizacija malo slaba.Emir ZENICA je napisao/la:Dobri ste,gledao sam vas u subotu malo.Al trebate poraditi malo na realizaciji.Jer ste imali 4-5 dobre prilike koje su promasene,cak jedna i nemoguca za promasiti,ali jbg.Imate dobre brze igrace,odbrana dobra sa jednim visokim (mislim da je prije za Mladost igrao) uglavnom za Prvu ligu
Mislim da Rudaru treba jos jedan dobar napadac, a da bi trenutno lijek bio gutnuti Gorana Kusljica (tu 9-ku) totalnu u vatru ispred gola, i da mu jedini zadatak bude davanje golova, jer to itekako zna.
FK Rudar Kakanj 1920
Gusari 1996
Gusari 1996
- Emir ZENICA
- Kontakt:
To je taj,i ima jedan napadac,desni mislim.Mal brz dobra tehnika,ali je ostario mislim da ima preko 30 godina.Ali dobar je uz devetku i Gafura
Samo lagano ba ,eto premijer lige
Volim te Celik ! ! !
- L' Imperator
- Kontakt:
U zimskom prelaznom roku Hadziju dovesti (tad' ce biti slobodan igrac) i prosetat se ligom drugi dio sezoneGusaR 1996 je napisao/la: Slazem se da je ralizacija malo slaba.
Mislim da Rudaru treba jos jedan dobar napadac, a da bi trenutno lijek bio gutnuti Gorana Kusljica (tu 9-ku) totalnu u vatru ispred gola, i da mu jedini zadatak bude davanje golova, jer to itekako zna.
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Eldin Rambo MuricEmir ZENICA je napisao/la:To je taj,i ima jedan napadac,desni mislim.Mal brz dobra tehnika,ali je ostario mislim da ima preko 30 godina.Ali dobar je uz devetku i GafuraSamo lagano ba ,eto premijer lige
#samoRudar #zauvijek
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Rambo,znao samL' Imperator je napisao/la: Eldin Rambo Muricnema on preko 30 godina..ja mislim da ima 28..nisam siguran, uglavnom nema ni 30
on nam je najbolji strijelac zadnjih godina..
Ma dobro to je 30 znam da je stariji,ali je dobar.Samo njega zadrzite mi vam dajemo Hadzica i eto lige
Volim te Celik ! ! !
- GusaR 1996
- Kontakt:
Slaviša Božičić
Bit ćemo u vrhu

Hoće li jesenja žetva biti plodnija od proljetne ?
-Ja se nadam da hoće. Momčad je za jednu polusezonu zrelija, sigurnija i uigranija i nema razloga da ne nastavimo uzlaznim trendom. Ako zadržimo kontinuitet dobrih igara, a nema razloga da tako ne bude, možemo računati na jesenju titulu. Lično bih bio zadovoljan i sa 28 bodova jer čisto sumnjam da će neko drugi osvojiti više.
Koga ubrajate u glavne favorite ?
-Pravog favorita nema. Za prvo mjesto će se boriti 3-4 ekipe. Uz nas i Iskru, treba računati na donedavne premijerligaše Orašje i Budućnost, koji imaju odlične uvjete, ali i solidne sastave. Sumnjam da će neka druga ekipa "uskočiti" u prvi plan i pomrsiti račune ovom kvartetu, mišljenje je ovog etabliranog stručnjaka, koji zrači optimizmom i unosi pozitivnu atmosferu u redove kakanjskog prvoligaša, koji je do njegovog dolaska bio u najtežoj poziciji u posljednjih deset godina.
Bit ćemo u vrhu
Hoće li jesenja žetva biti plodnija od proljetne ?
-Ja se nadam da hoće. Momčad je za jednu polusezonu zrelija, sigurnija i uigranija i nema razloga da ne nastavimo uzlaznim trendom. Ako zadržimo kontinuitet dobrih igara, a nema razloga da tako ne bude, možemo računati na jesenju titulu. Lično bih bio zadovoljan i sa 28 bodova jer čisto sumnjam da će neko drugi osvojiti više.
Koga ubrajate u glavne favorite ?
-Pravog favorita nema. Za prvo mjesto će se boriti 3-4 ekipe. Uz nas i Iskru, treba računati na donedavne premijerligaše Orašje i Budućnost, koji imaju odlične uvjete, ali i solidne sastave. Sumnjam da će neka druga ekipa "uskočiti" u prvi plan i pomrsiti račune ovom kvartetu, mišljenje je ovog etabliranog stručnjaka, koji zrači optimizmom i unosi pozitivnu atmosferu u redove kakanjskog prvoligaša, koji je do njegovog dolaska bio u najtežoj poziciji u posljednjih deset godina.
FK Rudar Kakanj 1920
Gusari 1996
Gusari 1996
- L' Imperator
- Kontakt:
Vazno je jesenji dio prvenstva dobro odigrati, jer u zimskom prelaznom roku dolaze PRAVA pojacanja i onda rutinski nastaviti u pohodu ka Premijer ligi.
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
- Free_shooteR
- Kontakt:
idemo aBD u PL 
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
- GusaR 1996
- Kontakt:
Trenutni izgled tribine u izgradnji (danas, 6.8.2011.)

Izgled koji tribina treba da dobije

FK Rudar Kakanj 1920
Gusari 1996
Gusari 1996
- Free_shooteR
- Kontakt:
GusaR 1996 je napisao/la:Trenutni izgled tribine u izgradnji (danas, 6.8.2011.)
vec pocela da lici na ovu maketu
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
- neutralan__
- Kontakt:
Koliki kapacitet bi trebala imati ova tribina ?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- L' Imperator
- Kontakt:
Oko 2k sjedecih mjesta ja mislim..neutralan__ je napisao/la:Koliki kapacitet bi trebala imati ova tribina ?
#samoRudar #zauvijek
- neutralan__
- Kontakt:
A tačno ?L' Imperator je napisao/la:Oko 2k sjedecih mjesta ja mislim..neutralan__ je napisao/la:Koliki kapacitet bi trebala imati ova tribina ?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.