Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

BigBen
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la BigBen » 01 avg 2011, 18:29

warden je napisao/la:
warden je napisao/la:
Oxygen je napisao/la:Kvantitet će iznjedriti kvalitet :D
Što se tiče Quagliarelle,spominje se razmjena sa Vargasom što mi se ne dopada.
Vezano za formaciju mislim da je Matri jedini siguran u prvih 11 jer je jedina ozbiljna klasična prva špica u ekipi.
Ma i kvantitet je na nasoj strani ,vise ima Interista al da ne idemo u off topice , i dobro dosao na forum :)
BB @ necu to komentarisat ramazan je :mrgreen: ,a znaju ovi tvoji gdje bi rasprava zavrsila ..
Slazem se, posteno od tebe :)
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 avg 2011, 18:33

Ma i kvantitet je na nasoj strani ,vise ima Interista al da ne idemo u off topice , i dobro dosao na forum
Nema ba, nego mnogi nasi nisu toliko aktivni (dzenan, ultrasstyle_tz, jasko_juve,arogantni, juventino i ostala ekipa, ima ih dosta) ...mozda vas vise ima aktivnih, ali mislim da je sad i to na nasoj strani, sa ovom dvojicom, trojicom, novih clanova...

Generalno, tema dominira posljednjih dana :mrgreen: :lol:

Vidjeces, ako Juve, pocne bolje igrati, ove sezone, koliko ce ih doc ...nisu svi pravi navijaci :mrgreen:

@adinjo

Jesi vidio ovo :lol: @daffya nema...vec duze vrijeme, ali nije zaboravljen. :mrgreen:

@Oxygen

pa da...u pravu si, mislim da su ovo samo spekulacije za Quagliarellu.

EDit:

Novajlije, samo dodajte ovo u potpis..

8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 01 avg 2011, 18:40

Editovo sam ti post:

radi preglednosti, ne citira se post iznad, ako repliciras osobi iznad sebe...

a imas ovo quote, ukoliko zelis neki dio citirati i apostrofirati...
;)
Srce si :o, greska u quot .. nakupilo se postova ...
Zadnja izmjena: warden, dana/u 01 avg 2011, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 avg 2011, 18:44

Šta sad zato što je Juve stariji 10 godina to je razlog što je uspješniji, tj. imao je deset godina fore... :lol:

Svega u Božijoj bašći :mrgreen:

Nema mi @JuveSissoka čitav dan, sad će on nešto novo objaviti, od nekog transfer gurua... :D

@sarajlija, poželjen si :mrgreen: :lol: :lol:

@Oxygen, hajd da nam ovaj tvoj dolazak bude na dobro, eto s tvojim dolaskom nam je došao Vučinić...Imaš dobar početak :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 avg 2011, 18:50

:lol: :lol:

ma ti si najludji ovdje Bgm, od sviju nas :mrgreen:

slika

slika

slika
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 01 avg 2011, 18:50

Bianconeri1988 je napisao/la:Šta sad zato što je Juve stariji 10 godina to je razlog što je uspješniji, tj. imao je deset godina fore... :lol:

Svega u Božijoj bašći :mrgreen:

Nema mi @JuveSissoka čitav dan, sad će on nešto novo objaviti, od nekog transfer gurua... :D

@sarajlija, poželjen si :mrgreen: :lol: :lol:

@Oxygen, hajd da nam ovaj tvoj dolazak bude na dobro, eto s tvojim dolaskom nam je došao Vučinić...Imaš dobar početak :D
zvao si me pa... :mrgreen:
2.5 miliona za Almirona, za bijednih 800 000 daćemo izgleda polovinu Sorensena, i imamo prvu opciju na Ramireza, a ima price da bi mozda pokusali opet Benzemu dovest, valjda dovodjenjem Vucinica nije jos gotovo oko napadaca,postoji mogucnost da se potrazi jos koji, mada ja smatram da ovo oko Benzeme ili nekog jos napadaca je sto bi Italijani rekli fantacalcio ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 avg 2011, 18:53

Zao mi Sorensena... :roll:

Valjda nece na neke gluposti pristajat, jer je on strasan potencijal.Nek se kali u Bologni i onda ga vratit.. Ali, dobro je ovo za Ramireza...on je isto tako talentovan. 8-)

Dobar Marotta jbt.. 8-)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 avg 2011, 18:55

:oops: :mrgreen: :lol: :lol:

Ili ovaj Marotta fakat ima smisla za humor ili se jadnik Vučinić na silu smije :mrgreen: :lol: :lol:

Možda je Conte odlučio da igra toliko željenu 4-3-3, svi mi navijači priželjkujemo tu formaciju, zato se možda i spominje Benzema...

Doveli smo Vučinića, ali nije to to, dovest ćemo mi još jednog igrača za kojeg ćemo platiti između 20-25 miliona...

Dolazak Vučinića će nadoknaditi lova od Sissoka, Mela i ona 2 miliona što je Tiaga platio, dakle imamo obezbjeđenu ratu za prvu sezonu, kako to Marotta fino odradi...Baš Italian job :D
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 01 avg 2011, 18:59

valjda je Vucinic uzeo broj 9, Iaquintin broj?? onda onaj nek uzme stvari iz klinike i nek ide :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 avg 2011, 19:03

Izvor!?

Ako je uzeo 9 to znači da ide Iaquinta, da hoće neko dobar uzeti Amurijevu 11, recimo Vidal, Pepe je uzeo sedmicu čini mi se...

Možda Vidal uzme broj 4, jer nema više Mela...

Lugano ako dođe saslužuje broj 5...:D
Ž '21!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 01 avg 2011, 19:11

Bianconeri1988 je napisao/la:Izvor!?

Ako je uzeo 9 to znači da ide Iaquinta, da hoće neko dobar uzeti Amurijevu 11, recimo Vidal, Pepe je uzeo sedmicu čini mi se...

Vidal je uzeo broj 23
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 01 avg 2011, 19:11

Bianconeri1988 je napisao/la:Izvor!?

moze se vidjet na goal.com, stavili su Vucinicu 9 kao i Iaquinti, pa jos recimo Vidal i Pepe imaju broj 23 obojica, a Pepe je vec uzeo 7 za ovu sezonu, a ovo za Vucinica i 9-ku sam citao na forumu italijanskom, vidjecemo jel tacno

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 01 avg 2011, 19:13

slika

sjajne slike sa vecchiasignora.com, za Vidala su isto tako gotivno napravili 8-)

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 01 avg 2011, 19:16

Takvi su to ljudi, samo ih silom mozes potjerati,a valjda to znaci odlazak krtica iz naseg kluba.
moze se vidjet na goal.com, stavili su Vucinicu 9 kao i Iaquinti, pa jos recimo Vidal i Pepe imaju broj 23 obojica, a Pepe je vec uzeo 7 za ovu sezonu, a ovo za Vucinica i 9-ku sam citao na forumu italijanskom, vidjecemo jel tacno
Bitno je da su pojacanja tu, brojevi meni toliko nisi vazni.

Jaka se ekipa slaze za ovaj mercato, sto daje veliku nadu za ovo sezonu.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 avg 2011, 19:23

slika

8-)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 avg 2011, 19:29

Šef je tu nema labavo... :D

Nego jel ko od vas učestvovao u onoj Alexovoj nagradnoji igri na fb!? Nešto ko ima najbolju tetovažu s njegovim likom dobije nagradu...

3 slike koje skupe najviše lajkova dobijaju nagradu... :D

Ja nisam :mrgreen:
Ž '21!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 avg 2011, 19:37

Nadam se da nije istina za ovo oko Quagliarelle da nešto Conte ga ne želi u ekipi, jer bila bi glupost da ga sad prodaju, kad smo ga skoro otkupili. Ali znam da sam prije čitao da je i u Napoliju imao ne suglasice sa trenerom nadam se ipak da su ovo novinarske gluposti, kao i ono za Bonuccia. Imamo dovoljno igrača još za prodaju da ne diramo ovu dvojicu: Grosso, Grygera, motika, Malaka, Amauri, Iaquinta , još malo pa nestalo :D

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 avg 2011, 19:40

Treba ovoga Amurija uvaliti Fiorentini, valjda Gila ode u Englesku, valjda će Marotta na foru izraditi onog Corvina :D
Ž '21!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 01 avg 2011, 19:45

Bianconeri1988 je napisao/la:Treba ovoga Amurija uvaliti Fiorentini, valjda Gila ode u Englesku, valjda će Marotta na foru izraditi onog Corvina :D

Marotta je mnoge izradio pa ce i Corvina, inace, premazan je to tip 8-)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 01 avg 2011, 21:01

Meetnig this morning between Marotta and Genoa, talked about Amauri and Marrone. Price mentionned for Amauri is 7/8 mil.
SKY.

Osim sto bi ustedili na njegovoj plati ca. 4mio, ovo bi bilo ekstra utopiti ga za 7-8mio.
Haj Marotta ociju ti tvoji krivi obraduj nas!!

Spominju isto Aggera. uh, kad bi on se mogao odrzat' citavu sezonu bez povreda, bio bi ekstra rijesenje za CB, konacno neko ko bi znao iznijeti loptu naprijed!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []