mislim da grijesis, covjek je uvijek govorio da ce igrati kad bude napretka...i to je ispunio...Pasodzigera je napisao/la:Ma nema on nikakve principe,ja mislim da ni sam Papac ne zna sto nije igro za reprezentaciju.Prvo nece dok su u savezu ona bagra,pa se odazove Kodri,pa nece zbog Ilje,a sad ce se odazvati ,ako ga Pape pozove,a Iljo ce i dalje imati funkciju u Savezu. Dzaba protracio godine,a i nama nacinio muke,jer nismo imali svo to vrijeme adekvatnu zamjenu na lijevoj strane. I ne igra se fudbal,zbog Ilje,selektora,petog ili desetog,nego se igra za svoju zemlju i za svoj narod. Samo se pitam koliko ce godina i godina proci,dok to pojedini igraci skontaju.ZELJO DO GROBA je napisao/la:
covjek ima neke svoje principe i Boze moj, treba postovati...
a da se nelazemo bio je u pravu...
pozvo ga je Kodro i on se logicno odazvo iz razloga sto tad u reprezentaciji nije moglo kako je htio neko iz svaze ili neki menadzer, novinar ili nesto slicno, nego kako je ispravno...otjeran Kodro on opet bojkotuje, doso ciro, nista se ne mjenja po ovom pittanju u repki, opet bojkot, ode ciro, doso Pape, diglo se malo euforija, opet nista promjenjeno, on i dalje bojkotuje, evo sad komitet za normalizaciju, nesto ide na bolje, on reko da ce se odazvati...
svaka mu cas, vidi se da je covjek...