Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Sir Matt
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Vrati 1999oj njenu vijest .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Evo kompletan tekst:jacky09 je napisao/la:Balotelli:
U Manchesteru ugledao Jenny Thompson, prostitutku čiji je redoviti klijent bio Wayne Rooney, pa se pred cijelim restaurantom na sav glas cerio, upirao prstom u nju i vikao, “Vidi je... Roo-ney, Roo-ney!” Jennyna pratitelja pozvao je na fizički obračun izvan restauranta, a ovaj je poslije izjavio, “taj je dečko poremećen. Al’ ne lagano nego - malo jače”.
Položenu maturu s prijateljima je slavio u središtu Milana, na Piazzi Duomo, mašući iz auta vjernom plastičnom replikom pravog pištolja. Jedna zabrinuta građanka zvala je policiju i prijavila da “neki tamnoputi dečko maše oružjem usred grada”. Kad su carabinieri došli i vidjeli o kome se radi, pustili su ga s opomenom.
Deset najvećih bisera Marija Balotellija: Mahao pištoljem, djecu gađao strelicama...
Kad su se 1993. Francesco i Silva Balotelli iz Brescie odlučili pobrinuti za boležljivog trogodišnjaka, sina ganskih imigranata Thomasa i Rose Barwuah, rođenog 12. kolovoza 1990. u Palermu, vjerojatno im na pamet nije palo da će, ne samo spasiti život djetetu koje je već prošlo niz opasnih operacija zbog problema s probavnim traktom, nego i odgojiti jednog od najdarovitijih te uvjerljivo najnezrelijih nogometaša na planeti.
1. Kao igrač Mourinhova Intera u iznimno gledanoj talijanskoj tv-emisiji Striscia la notizia snimljem kako se ceri obučen u dres - Milana.
2. Položenu maturu s prijateljima je slavio u središtu Milana, na Piazzi Duomo, mašući iz auta vjernom plastičnom replikom pravog pištolja. Jedna zabrinuta građanka zvala je policiju i prijavila da “neki tamnoputi dečko maše oružjem usred grada”. Kad su carabinieri došli i vidjeli o kome se radi, pustili su ga s opomenom.
3. Nakon velike Interove 3:1 pobjede nad Barcelonom u polufinalu Lige prvaka, svojih je 15-ak minuta proveo šećući se terenom dok su suigrači ostavljali srce na terenu. Publika ga je izviždala, a on pred cijelim svijetom bacio Interov dres na tlo. U tunelu ga ja Materazzi malo “disciplinirao” s nekoliko pljuski, a Ibrahimović izjavio da takvo što u životu nije vidio.
4. Na jednom treningu u Manchester Cityju ni iz desetog pokušaja nije uspio sam obući “markirku”. Edin Džeko od toga je napravio sprdnju koja je trajala tjednima.
5. S prozora zgrade klupskog trening-centra mlade je nogometaše Cityja iz dosade gađao - pikado strelicama.
6. Nakon 10 godina igranja nogometa prije nekoliko mjeseci u Manchesteru iznenada je shvatio da je alergičan na - travu (onu koja raste na nogometnim terenima).
7. Skupocjene aute dvaput razbijao u centru Manchestera (inzistirao da ne želi vozača jer će odmah navkinuti na vožnju desnom stranom); parkirne kazne više ne broje ni on, ni klub, ni navijači, ni policija...
8. U Manchesteru ugledao Jenny Thompson, prostitutku čiji je redoviti klijent bio Wayne Rooney, pa se pred cijelim restaurantom na sav glas cerio, upirao prstom u nju i vikao, “Vidi je... Roo-ney, Roo-ney!” Jennyna pratitelja pozvao je na fizički obračun izvan restauranta, a ovaj je poslije izjavio, “taj je dečko poremećen. Al’ ne lagano nego - malo jače”.
9. U Italiji se autom se dovezao u krug ženskog zatvora. Da “malo vidi kako to izgleda iznutra”.
10. Na prijateljskoj utakmici s Beckhamovim LA Galaxyem je sam na petercu akciju odlučio završiti piruetom i udarcem petom, pa se osramotio promašivši gol s 3-4 metra. Mancini ga istog trenutka izvadio iz igre, a suigrač De Jong izjavio, “igrao sam mnogim čudacima, ali ovako nešto kao Balotelli u životu nisam vidio. Svjetski je talent, ali ako se ne sredi, propast će i kao igrač i kao čovjek”.
FK Pjetlovi
- Megamon
- Kontakt:
Koji je ovo komad teletine,ne mo's vjerovat'
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Jbg znam za sve ovo stoput sam čitao,ali evo valjam se po sobi 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Ovo je najjace, samo ga zamislite kako se dere Roo-ney, Roo-ney !8. U Manchesteru ugledao Jenny Thompson, prostitutku čiji je redoviti klijent bio Wayne Rooney, pa se pred cijelim restaurantom na sav glas cerio, upirao prstom u nju i vikao, “Vidi je... Roo-ney, Roo-ney!” Jennyna pratitelja pozvao je na fizički obračun izvan restauranta, a ovaj je poslije izjavio, “taj je dečko poremećen. Al’ ne lagano nego - malo jače”.
Ili ono za pikado strelice,
ciljanje i to.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- Goalgetter
- Kontakt:
U Somaliju treba njega poslatiMentalist je napisao/la:Mladi Italijan kaže da je u timu sve dobro, ali da mu se ne sviđa u kišnom engleskom gradu. Nedostaju mu porodica i prijatelji kod kuće. Vraća se u Italiju?
Mario Baloteli, priznao je medijima da ne uživa u životu u Mančesteru. Njegovi komentari bili su slićni onima koje je istakao Karlos Tevez, kada je poželeo da ode iz Sitija.
Baloteli je prošlog leta stigao na Istlends za 24 miliona funti, ali ne može nikako da se skrasi na severo-zapadu Engleske.
''Nisam srećan u Mančesteru, ne sviđa mi se grad. Srećan sam sa trenerom i saigračima, ali ne možete sve da imate u životu. Ne nedostaje mi Milano, već Breša, moj dom. Ovo iskustvo u Engleskoj mi pomaže da se razvijam kao individualac. Ne znam da li ostajem. Za sada sam ovde, videćemo'', rekao je kontroverzni fudbaler.
Da li bi razmotrio prelazak u Milan?
''To je sjajan tim, mogli bi da razgovaramo jednog dana'', kaže Baloteli.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Ali zato kada poludi.
Joj komentatora,
Saruhaira la salam, kora va halalilam, ve selami.

Nekakvi plejstejsni.. Super Mario!
[youtube][/youtube]
Saruhaira la salam, kora va halalilam, ve selami.
Nekakvi plejstejsni.. Super Mario!
[youtube][/youtube]
Jimmy from the hood je lud.
Koji je taj Balonja kralj to nemozes vjerovat
jedina svjetla tacka u cityu
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nesto mi taj Leskot ne ulijeva povjerenje kao igrac neke ekipe koja sebe vidi kao sampiona engleske,a sezona je duga zato kazem da im tu treba igrac. I to je cinjenica da im treba jedan Nasri konkretno, igrac koji igra na krilu ali moze posluziti kao playmaker.Hart;Ricards,Kolarov,Kompani;....; Nasri-De Jong-Yaya-Silva;Aguero,Dzeko------ovo je respektabilna ekipa plus solidna sirina koju imaju i moglo bi biti nesto od njih.VanBasten je napisao/la:Stoper? Pa imaju na toj poziciji haman dream team. Kompany, Lescott, Toure, uz De Jonga, Yayu, Barryija ispred. Definitivno nemaju razloga da se brinu po pitanju defanzive.
Ovom, timu, treba samo još jedan kreator igre tipa Snijedera. I to je to. Bar je to moj emišljenje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Koji car. Svi lete oko njega živčani hoće ga udarat, a on mrtav hladan. 
...što je više lome to je volim jače...
bio bi i ti hladan kad bi te Rio kreno tuci.jacky09 je napisao/la:Koji car. Svi lete oko njega živčani hoće ga udarat, a on mrtav hladan.
Svjesta nje on da je mogao primiti tač,pa je pokusao iskulirati sto mu je donekle uspjelo
Stranger in the night. SIDA in the morning!
nije Ferdinand od Philipsa mogao on ga drzaoZabac je napisao/la: Svjesta nje on da je mogao primiti tač,pa je pokusao iskulirati sto mu je donekle uspjelo

Zadnja izmjena: revoX., dana/u 02 avg 2011, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
HZ87
Hart potpisao novi, finansijski povoljniji ugovor sa Sitijem.
Ko bi rekao da je onakav golman prije samo 5 godina dosao za 600.000 funti.
Cijenim da ovo nije zadnje povecanje ugovora igracima Sitija, nego prvo u nizu.
Ko bi rekao da je onakav golman prije samo 5 godina dosao za 600.000 funti.
Cijenim da ovo nije zadnje povecanje ugovora igracima Sitija, nego prvo u nizu.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Belami ne želi nazad u Seltik
Napadač Mančester sitija Kreg Belami vratio se sa pozajmice iz Kardifa i u potrazi je za novim klubom.
Prgavi Velšanin je u lošim odnosima sa trenerom Robertom Manćinijem, ali ne želi tek tako da ode sa Istlendsa, pa je tako i odbio mogućnost da se vrati u Seltik.
Belami bi čak zbog visoke plate mogao da presedi godinu dana u Sitiju i sledećeg leta napusti klub kao slobodan igrač.
Napadač Mančester sitija Kreg Belami vratio se sa pozajmice iz Kardifa i u potrazi je za novim klubom.
Prgavi Velšanin je u lošim odnosima sa trenerom Robertom Manćinijem, ali ne želi tek tako da ode sa Istlendsa, pa je tako i odbio mogućnost da se vrati u Seltik.
Belami bi čak zbog visoke plate mogao da presedi godinu dana u Sitiju i sledećeg leta napusti klub kao slobodan igrač.
- Goalgetter
- Kontakt:
- Megamon
- Kontakt:
Jucer je Balloteli u drustvu Dzeke i Savica boravio u Budvi.Bili su na nekoj privatnoj zabavi pa su poslije otisli da slusaju Harisa Dzinovica.
mozete zamisliti balonja kako igra uz muziku Dzinovica

mozete zamisliti balonja kako igra uz muziku Dzinovica
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.