FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Devil » 19 jul 2009, 15:23

Otac je napisao/la:http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 94939.aspx koji idiot :D

samo svi vi znate da je eto'o ponajbolji napadac danasnjice i da je ibra za njega samo ime
:D :D :D
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Barcaaa4ever
Kontakt:

Post Postao/la Barcaaa4ever » 19 jul 2009, 16:13

pokusavas reci da je neko od tih "manekena" iz reala bolji fudbaler od ibrahimovica :?:
Barca4ever----vise od kluba.....;))

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 19 jul 2009, 18:31

Barcaaa4ever je napisao/la:
pokusavas reci da je neko od tih "manekena" iz reala bolji fudbaler od ibrahimovica :?:
Ronaldo svakako 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Barcaaa4ever
Kontakt:

Post Postao/la Barcaaa4ever » 19 jul 2009, 21:06

JameS je napisao/la:
Barcaaa4ever je napisao/la:
Ronaldo svakako 8-)
ne bih se slozio s tobom, mozda da je trenutno cristiano u boljoj formi ali ako ibra-kadabra bude igrao kako zna, bojim se da ce biti belaja.........al et aBd kad/ako dodje...........cut cemo se 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jul 2009, 14:35

Laporta izjavio da Ibra dolazi 100%.

S druge strane Pepe je malo pričao o Samuelu. Kaže da je odličan igrač, da će shvatiti sve njegove odluke, on je dao mnogo za Barcu, Ibra je isto kao i on svjetska klasa. Sve je na Samuelu dali će ići ili ostati. Ako ostane on će raditi kao što je i dosada radio.

Kako je smiješan onaj goal.com

Piše naslov kao Pepe rekao da Eto'o mora ići, a kada čitaš artikel onda se nigdje ne spominje njegov odlazak samo da je izvrstan igrač i da će uzeti u obzir sve njeove kvalitete i sve ovo što je dao za Barcu.

Lično je meni Samuel bolji od Ibre, ali ipak u nekih se javlja nešto kao Ibra iz Bosne, smiješno ali šta češ.

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 20 jul 2009, 14:41

Trener Barcelone Josep Guardiola po prvi put se oglasio oko mogućeg odlaska Samuela Eto'oa iz momčadi i dolaska Zlatana Ibrahimovića, rekavši kako u momčadi za sljedeću sezonu želi imati samo jednog od njih dvojice, bez obzira o kome se radi.

"Inter ima dovoljno novca da zadovolji Eto'ove potrebe, ali ako on želi ostati u Barceloni, ja nemam ništa protiv toga. Ako Samuel ostane, nastavit ćemo sa njim, ali bez Ibrahimovića. Ibrahimović je drugačiji igrač nego Eto'o, ali je također igrač vrhunske klase. Sve ovisi o Eto'ou. On ima pravo procijeniti ponudu Intera i donijeti odluku. Ja mislim da bi za Barcelonu bilo bolje da Eto'o ode. Njegova prodaja je moja odluka. Mislim da je vrijeme za promjenu nakon svega što je osvojio sa ovim klubom." rekao je Guardiola.

sve zavisi od eto*oa....nadam se da ce ostat eto*o za mene je bolji on od ibre!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jul 2009, 14:48

Ibrahimović će doći u Barcelonu. To uopće ne ovisi o ishodu pregovora Samuela Eto'oa s Interom. Ostao nam Eto'o ili otišao, Ibra će biti naš - kazao je Laporta rekavši da se radi o izuzetno skupoj, ali svakako isplativoj akciji.

Ne znam hoću li igrati u utorak protiv Chelseaja u Pasadeni (drugi dvoboj World Football Championshipa, op. a.). Očekujem da me nazovu iz Barcelone - izjavio je 28-godišnji švedski nogometaš.

A i Eto se izgleda dogovorio potpisat ce ugovor na 5 godina sa godisnjom platom 8,5 mil.eura ;)

Takodjer i igraci Intera su svjesni da Ibra ide pa je vec i kapiten Zeneti komentarisao kako ce se snaci bez njega 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Barcaaa4ever
Kontakt:

Post Postao/la Barcaaa4ever » 20 jul 2009, 14:58

i po meni se eto uklapa u barcinu igru vise neg ibra, al nije neka velika razlika, volio bih kada bi oba ostalli u barci, sam ne znam kako bi to izgledalo za 4 napadaca...........ne vjerujem da bi islo, toga je svjestan i pep i najvjerovatnije da ce eto otic.......... :(
znaci ibra je sigurno tu, nema etova "boducnost" nikakav uticaj na to........ 8-)
Jos samo fabregas, i to je to......... :D

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 20 jul 2009, 15:36

igrali bi 424 :)
iniesta i xavi dovoljni u veznom :P
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jul 2009, 23:35

http://www.youtube.com/watch?v=xrtg-hupfGU

Video prvi trening,Pep jos uvijek u igrackom fazonu :mrgreen: treba reci i pohvaliti Messija koji se pojavio na treningu iako je imao jos 7 dana slobodno i zeli da igra sa ekipom na Wembay cupu koji se igra ove sedmice na kojem ce vecinom igrati momci iz B tima...dok ce se ostali igraci vracaju treninzima iduceg ponedeljka kada ekipa ide u SAD na pripreme ;)

Btw sutra se rijesava sve oko Ibrahimovica, menadjer od Eta je sutra u Milanu,Morrati i Laporta su izjavili da je posao sa njihove strane rijesen jos samo da se Morati sa menadjerom od Eta dogovori sutra i to bi bilo to ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 jul 2009, 12:29

Novi Camp Nou seli se na otok i ima kapacitet od 150 tisuća mjesta

Barcelona bi vrlo skoro mogla igrati na vlastitom otoku. Tako je to naime zamislio poznati arhitekt Emili Vidal zaslužan za idejno rješenje novog "Camp Noua" koji bi bio kapaciteta gotovo 150 tisuća mjesta. Vidal je stadion premjestio na obalu glavnog katalonskog grada pošto se Barcelonini čelnici nisu zadovoljili samo renovacijom starog zdanja koje je osmislio Norman Foster, britanski arhitekt koji je među ostalim projektirao i novi Wembley.

Novo, gotovo nestvarno zdanje uzdizalo bi se na umjetno napravljenom otočiću nasuprot Foruma, a gledatelji bi na utakmice stizali mostom. Vidal je već sada naglasio da ne vjeruje kako će ideja ikada otići do realizacije, no smatra da će ovo barem potaknuti nove rasprave što napraviti s postojećim stadionom. Ukoliko se gradske vlasti ipak odluče za novi stadion, on bi mogao krenuti u gradnju najranije 2011. godine.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jul 2009, 20:34

Četiri sata trajao je sastanak čelnika Intera i agenta Eto’oa Jose Mesallesa. Obje strane su iz ureda izašle zadovoljne, ali jasno su precizirali kako Eto’o još uvijek nije igrač Intera.
Mesalles: “Pregovori napreduju fenomenalno, jako sam zadovoljan. Za danas je dovoljno četiri sata, idem natrag u Španjolsku, ali već sutra sam nazad. Moramo još samo završiti par detalja, jer želimo dogovoriti sve do posljednjeg detalja.”
Isto potvrđuje Gabriele Oriali: “Da, razgovarali smo četiri sata i vrlo smo optimistični kako ćemo ovaj transfer završiti pozitivno. Nedostaju samo detalji. Doduše, nije istina da je predsjednik Moratti sudjelovao na bilo kojem od dosadašnjih sastanaka. Ponavljam, u životu uvijek moramo biti optimisti.”

Jos u Barcelonu da i tamo potvrde dogovor i vraca se u Italiju da i konacno zakljuce transfer 8-)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 jul 2009, 20:32

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_spa_news

ako je ovo istina e pa stvarno i vi ga pretjerujete.....serete nešto po realu da troši po 70, 80,....itd miliona a vidi vas.....fudbal otišao u tri lijepe......
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jul 2009, 22:09

Tacnije sere Samuel Eto(gladni stvor) koji je prvo od Intera trazio 12 mil platu,zatim od Barce trazi jos 5 mil ,i na kraju hoce neke premije,izgleda da je Laporti dokurcilo da da ga je skroz izbacio iz transfera i sada ide keš koji se vec spominje i Hleb na godinu dana posudba

Edit: izgleda Eto se ipak dogovorio sa Interom

Catalan sports papers El Mundo Deportivo and Sport claim that Barcelona forward and Cameroonian international Samuel Eto'o (28) has reached an agreement with Inter Milan.

El Mundo Deportivo claims that Eto'o personally gave the green light for the deal. Sport claims that Eto'o will sign a five-year deal worth 11 million euro (plus a maximum of 1 million euro incentives) a year. There would only be a few details left that will be arranged during a new meeting tomorrow.

After a new three-hours meeting with Inter officials, Mesalles told journalists that a deal has been found: "It has been a very positive meeting. Eto'o is very happy with the offer of Inter. We made a lot of steps forward, there's still work to do but I'm optimistic. On Thursday we'll meet again. It's not yet signed, but I'll think we'll close the deal. It's not about the exit bonus, it's about other issues. But Eto'o wants to join Inter and we want to complete this deal."

Ibrin menadjer je stigao u Barcelonu ;)
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 22 jul 2009, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 22 jul 2009, 22:15

Mirza_Hordas je napisao/la:http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_spa_news

ako je ovo istina e pa stvarno i vi ga pretjerujete.....serete nešto po realu da troši po 70, 80,....itd miliona a vidi vas.....fudbal otišao u tri lijepe......
ma sta te briga ba...neka trose ako imaju...svaki klub to ima pravo,njihove su pare i mogu radit sa njih sta hoce ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jul 2009, 15:17

Barcelona i brazilski Palmeiras su postigli dogovor oko transfera 20-godišnjeg napadača Keirrisona, potvrdili su iz redova europskih prvaka. Barcelona će brazilskom klubu isplatiti odštetu od 14 milijuna eura, uz mogućnost dva dodatna milijuna, u ovisnosti o broju odigranih utakmica.

Keirrison će u Barcelonu stići danas, nakon čega će proći liječničke preglede i potpisati ugovor na razdoblje od pet godina.

P.S. prvu sezonu ce na posudbu cini se u Benficu,ali se oglasila i Roma da bi i oni htijeli da ga posude pa cemo vidjeti ;)

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 23 jul 2009, 15:48

Agent Eto'o-a je potvrdio da su se sa Interom sve dogovorili i da je Eto'o zadovoljan sa ugovorom. Eto'o če u Milan odputovati u ponedeljak ili utorak. La Gazzeta piše kako če Eto'o podpisati 5 godišnji ugovor sa 10,5 mio na sezonu. To znači da fali samo još konačni dogovor agenta od Ibre i Barce i transfer če biti kompletiran.

Protivnik na kupu Joana Gampera če biti Manchester City, sa kojim če Barca na Nou Campu odigrati utakmicu 19. avgusta.

Barca još nije odustala od Chygrynskiya, kojeg Shaktar ne želi prodati. Pepu se taj igrač mnogo svidja i želi ga iduče sezone i svom rosteru.

La Sexta poručuje kako Barca pripravlja novu ponudu za Juana Manuela Matu.

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 23 jul 2009, 17:47

barcelona priprema ponudu za fabregasa posto su izgleda odustali od maskerana
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 23 jul 2009, 19:51

slika
slika
slika
slika

Kako kaže Keirrison ide u Benficu, to poručuju tako EMD kao Sport. Keirrison če sutra imati lječnički pregled a zatim če podpisati ugovor.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 23 jul 2009, 22:32

http://www.fcbarcelona.cat/web/castella ... 07707.html

Barca potvrdila dogovor s interom oko Ibrahimovica , i Etooa s Interom ;)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.