NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

nostradamus

Re: NK Travnik

Post Postao/la nostradamus » 31 jul 2011, 22:53

mostarskiplemic je napisao/la:
nostradamus je napisao/la:Svaka cast momci,idamo ponovo bez novca za pojacanja ,bez velikih imena ,opet igramo.I nije taj Novi Pazar bilo ko to je novi clan Srpske superlige ekipa koja zasluzuje itekakav respekt.Ipak smo uspjeli da pored svih odlazaka napravimo respektabilnu ekipu za nase uslove.A sada Zrinjski u Subotu pa sa srecom VEZIRI ajde da se igra za stari Travnik srcem i da vratimo raju na Pirotu.Veoma mi je drago sto je tim podmladjen i sto ce se garantujem ginuti na svakoj tekmi.Uglavnom ove sezone s nama niko nece lako izici na kraj vjerujte.Evo sansa u Subotu na Piroti,ajde da im zabijemo bar tricu za pocetak....
Sta ce te vi zabiti,kostolomci,koliki je prosjek slomljenih gostujucih nogu u vas po sezoni?! :lol: :lol:
Vama cemo za pocetek slomiti sve cetiri ostavicemo vam samo rep citav. :lol: :lol: :lol:
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

VisokoTM87
Kontakt:

Post Postao/la VisokoTM87 » 01 avg 2011, 02:04

vI NISTE Igrali protiv novog pazara vec protiv josanice ...tj Fk Josanica novi pazar...koji se takmici u 4 toj ligi srbije... :mrgreen:

cisto informativno :)

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 01 avg 2011, 19:11

VisokoTM87 je napisao/la:vI NISTE Igrali protiv novog pazara vec protiv josanice ...tj Fk Josanica novi pazar...koji se takmici u 4 toj ligi srbije... :mrgreen:

cisto informativno :)
Hvala na informaciji.Ali nema veze cetvrta liga 4 komada.Vazno je da se nesto desava :D :D :D
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 01 avg 2011, 22:57

Proglasenje pobjednika i gol Kovacevica na turniru u Fojnici

" onclick="window.open(this.href);return false;

a bilo je i malo guzve

Zadnja izmjena: nostradamus, dana/u 01 avg 2011, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 avg 2011, 23:03

Pitanje za Travničane zašto ne vratite slavni naziv vašeg kluba FK BORAC TRAVNIK umjesto NK TRAVNIK, ipak ste bili poznatiji pod starim nazivom?

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 01 avg 2011, 23:07

AlemC85 je napisao/la:Pitanje za Travničane zašto ne vratite slavni naziv vašeg kluba FK BORAC TRAVNIK umjesto NK TRAVNIK, ipak ste bili poznatiji pod starim nazivom?
Jednostavan odgovor .U to vrijeme tekstilni kombinat Borac bio je gigant i sponzorirao je klub.Borac trenutno u stanju raspadanja nemaju ni za plate.Sada ga finansira iskljucivo opstina Travnik i zato zadnjih 20 ak godina nosi to ime.To je to ukratko...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 avg 2011, 23:23

nostradamus je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Pitanje za Travničane zašto ne vratite slavni naziv vašeg kluba FK BORAC TRAVNIK umjesto NK TRAVNIK, ipak ste bili poznatiji pod starim nazivom?
Jednostavan odgovor .U to vrijeme tekstilni kombinat Borac bio je gigant i sponzorirao je klub.Borac trenutno u stanju raspadanja nemaju ni za plate.Sada ga finansira iskljucivo opstina Travnik i zato zadnjih 20 ak godina nosi to ime.To je to ukratko...
Znam to, pa i Famos se raspao, pa je ostao naziv FK FAMOS...nekako je naziv Borac po meni slavnji, jer ste po tome bili poznati širom one države...

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 02 avg 2011, 00:25

Sta mi mozete reci o napadacu Aldinu Hodzicu koji po pricama bio kod vas, iako do sada ovo sto sam uspio da vidim nije ni za kantonalne lige. Zanima me nesto vise o njemu, jer je dosao u Bihać.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 02 avg 2011, 00:43

NeRi_K je napisao/la:Sta mi mozete reci o napadacu Aldinu Hodzicu koji po pricama bio kod vas, iako do sada ovo sto sam uspio da vidim nije ni za kantonalne lige. Zanima me nesto vise o njemu, jer je dosao u Bihać.

Bori se momak , samim time nadokanduje nedostatak talenta , ima fin odraz , poprilicno brz.
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

trle501
Kontakt:

Post Postao/la trle501 » 02 avg 2011, 11:19

Aldin Hodzic

Karijeru je započeo u NK Travnik za koji je igrao tri sezone u seniorskoj konkurenciji. Na ljeto 2009. godine odlazi u gornjovakufsku Slogu. U sezoni 2009./10. za Slogu postiže 26 pogodaka, te postaje najbolji strijelac Druge lige Jug. U januaru se vraća u svoj matični klub Travnik gdje se opet ne snalazi ponajbolje naravno ne svojom voljom nego voljom drugih .......U svakom slucaju decko nije los ....treba mu vremena .....ali kad proradi onda bas proradi
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava

trle501
Kontakt:

Post Postao/la trle501 » 02 avg 2011, 11:22

KOLOŠINAC POTPISAO ZA VLAŠIM

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/kolo ... asim/61771" onclick="window.open(this.href);return false;

Kole brate sretno .....Dobar momak...jos jedan u nizu koji se nije mogao nositi sa .....zna Nostradamus o cemu pricam
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 02 avg 2011, 11:26

Nego odakle se Veljo vraca, jel on igrao u Vitezu neku vrijeme?

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 02 avg 2011, 17:10

crvenocrni je napisao/la:Nego odakle se Veljo vraca, jel on igrao u Vitezu neku vrijeme?
Jest bio je u Vitezu ali on voli Travnik ,kuća mu je na Piroti ,otac jedan od najboljih igraca Travnika svih vremena.I zato ga raja pravo voli ovdje.Veljo u kakvoj je god formi igra srcem....
Kolasincu puno srece ,dobro se pokazao ovdje,ne mozes ti protiv papaka,ali doci ce i tome kraj jedanput valjda...

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 04 avg 2011, 08:42

Ko su vam napadaci sada ??? osim karalica vidim otisli fajic lihovac...jel popovic tu jos ?

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 04 avg 2011, 18:20

tmtmtmtm je napisao/la:Ko su vam napadaci sada ??? osim karalica vidim otisli fajic lihovac...jel popovic tu jos ?
sto se napadaca tice ,osim Karalica vratio se i Veljo Dolic stari nas spic,ali sa njim je upitno koliko on stvarno moze.Mali Popovic je tu i igrace,sto je super da smo ga sacuvali.Iza ledja njima trebalo bi da igra i igrace 100 posto Kristijan Ivesic ,koji je dosao iz krajisnika.Ono sto sam vidio od njega me prilicno ohrabrilo.Momak je veoma dobar,i mislim da bi mogao dobro zamjeniti Siljka ,s tim sto ce on vjerovatno davati malo ofanzivniji ton u igri.Pored njih u napadu igrace i Curuc koji je ostao,tako da u napadu mislim da smo dobro pokriveni.Najvise me brine golman,ne znam za ovog Fejzica,dosao je iz Hadjica mislim,ali nema se kuda on nam brani u Subotu,s tim sto bi problem mogao biti i izostanak novog stopera Dude kome jos nisu stigli papiri iz Izraela.Juce je potpisao i stipendiski ugovor i u 19 mladi reprezentativac Adnan Kovacevic,sto je veoma dobro,jer stvarno smo ove sezone pravo podmladili ekipu.Jbg treba to sve ukomponovati,i prva prava provjera je Zrinjski.Bas da vidimo koliko mozemo.U svakom slucaju
SRETNO VEZIRI

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 04 avg 2011, 19:07

Cuo sam za tog Fejzica da je odlican golman.Sarajevo ga je zeljelo dovesti nakon odlaska Alaima da bude rezerva Hamzicu,ali ne znam zasto se to nije desilo.Nasi su ga dosta hvalili,nadam se da ce vam biti pojacanje i da ce te ove sezone biti u vrhu.Poslije mog Sarajeva vi ste mi najdrazi.Naprijed Travnik :D .
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 04 avg 2011, 22:38

NK Travnik
Došli: Darko Mišić (Sloga Uskoplje), Vladimir Karalić (Sloboda Mrkonjić Grad), Edin Dudo (Tarbia Yazd, Iran), Nevres Fejzić (Radnik Hadžići), Admir Hadžisulejmanović (SL Maria Saal, Austrija), Velimir Dolić (Vitez), Haris Bešlija (Goražde), Kristijan Ivesić (Krajišnik), Edi Buro (Budućnost), Deni Simeunović (Sloga Uskoplje), Adnan Kovačević (Travnik U19), Jasmin Imširović (Travnik U19).

Otišli: Mirsad Šiljak (GOŠK), Aldin Hadžić (Jedinstvo Bihać), Ivan Stipić (?), Robert Ćosić (Sloga Uskoplje), Jasmin Kolašinac (Vlazni Ceska), Kenan Karađuz (Bratsvo Gračanica), Nusmir Fajić (Mura 05), Dario Pranjković (Vitez), Suvad Grabus (Ludogorets Razgrad, Bugarska), Armin Helvida (GOŠK), Adi Adilović (Sarajevo).

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 06 avg 2011, 14:21

FK Sarajevo je napisao/la:Cuo sam za tog Fejzica da je odlican golman.Sarajevo ga je zeljelo dovesti nakon odlaska Alaima da bude rezerva Hamzicu,ali ne znam zasto se to nije desilo.Nasi su ga dosta hvalili,nadam se da ce vam biti pojacanje i da ce te ove sezone biti u vrhu.Poslije mog Sarajeva vi ste mi najdrazi.Naprijed Travnik :D .
Sta's bolan cuo za Fejzica...Irfan Fejzic je prije branio u Sarajevu i daleko mu kuca bila od nase...Onih par tekmi sto je branio kad se bio Alaim povrijedio za svaki gol je Fejza bio kriv...Jbt, sve veliki navijaci ovo ono 2 milje postova a neznaju ko im je igro u klubu do prije par godina...:S
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 06 avg 2011, 14:49

tarikhordas je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Cuo sam za tog Fejzica da je odlican golman.Sarajevo ga je zeljelo dovesti nakon odlaska Alaima da bude rezerva Hamzicu,ali ne znam zasto se to nije desilo.Nasi su ga dosta hvalili,nadam se da ce vam biti pojacanje i da ce te ove sezone biti u vrhu.Poslije mog Sarajeva vi ste mi najdrazi.Naprijed Travnik :D .
Sta's bolan cuo za Fejzica...Irfan Fejzic je prije branio u Sarajevu i daleko mu kuca bila od nase...Onih par tekmi sto je branio kad se bio Alaim povrijedio za svaki gol je Fejza bio kriv...Jbt, sve veliki navijaci ovo ono 2 milje postova a neznaju ko im je igro u klubu do prije par godina...:S
jbg toga sam se i pribojavao,vec sezonama imamo dobrog golmana Nurkovic je kod nas dosao na prag reprezentacije,znao je cuda braniti,ne znam zasto ga ovi nasi majmuni iz uprave nisu vratili kad vec nije prosao u Hrvatskoj.Branice za Celik iako kakva je tamo situacija nisu mu oni mogli ponuditi neke super uslove.Moglo se to odraditi.Adilovic je odlican bio proslu sezonu,ali je mozda pogresio sa Sarajevom,ne zbog izbora kluba nego se bojim da ce grijati klupu tamo...Hajde da vidimo danas ,ako je tako kako kazes onda je bolje da je Delic branio i on je na tom nivou koji si prikazao...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 06 avg 2011, 15:02

nostradamus je napisao/la:
tarikhordas je napisao/la:
jbg toga sam se i pribojavao,vec sezonama imamo dobrog golmana Nurkovic je kod nas dosao na prag reprezentacije,znao je cuda braniti,ne znam zasto ga ovi nasi majmuni iz uprave nisu vratili kad vec nije prosao u Hrvatskoj.Branice za Celik iako kakva je tamo situacija nisu mu oni mogli ponuditi neke super uslove.Moglo se to odraditi.Adilovic je odlican bio proslu sezonu,ali je mozda pogresio sa Sarajevom,ne zbog izbora kluba nego se bojim da ce grijati klupu tamo...Hajde da vidimo danas ,ako je tako kako kazes onda je bolje da je Delic branio i on je na tom nivou koji si prikazao...
Jarane ovaj tarikhordas je sve pobrkao,pusti ga kraju.Nije upitanju Irfan Fejzic vec Nevres(mislim da se tako zove).Irfan je u Olimpicu,a ovaj Nevres je dosao iz Hadzica.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.