Saša Papac

LudLo 4
Kontakt:

Re: Saša Papac

Post Postao/la LudLo 4 » 01 avg 2011, 21:53

Realno covjek je igracina za Mravce,Kur.ce,Palce!

Ne pratim repku kao prije ali VIVA SASA !
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 01 avg 2011, 21:54

Jedan od rijetkih, kojem data rijec ima neke tezine.

Respect Sasa, na odluci da se vratis!
Postovanje treba zaraditi.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 01 avg 2011, 23:32

Ostao si veliki, svi drugi (zna se koji) mrvice...<
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 02 avg 2011, 00:01

dobro dosado natrag kralju ;) a oni maloumnici sto vicu da se je vratio samo zbog toga da produzi ugovor sa Rangersom, bolje da se ubiju kiflom, i da se ne provaljuju tako :!:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 02 avg 2011, 00:32

Ako mu se ne bude skandiralo protiv Grcke, onda definitivno ovaj narod je lud.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 02 avg 2011, 01:11

BIHfan je napisao/la:Ako mu se ne bude skandiralo protiv Grcke, onda definitivno ovaj narod je lud.
Nije narod lud, nego ti nisi normalan. Što mu se ima skandirati? Što je pošten, jel? Dobrdošao Saša nazad, pošalji Mravca i ostale gdje im je mjesto - na klupu (mada ni tu ne zaslužuje).
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

emir_

Post Postao/la emir_ » 02 avg 2011, 01:13

ja cu sa istoka prvi da povedem SAŠA PAPAC
4-IN-A-ROW

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 02 avg 2011, 01:16

Ajd nemojte ni vi bit slijepi nego fino se skontajte otkako je Saša potpisao za Rangerse nije upisao nijedan nastup za repku i to potpisao je u vrijeme bojkota. Reprezentacija mu je bila dobra odskočna daska i reklama kao i mnogim koji su prošli kroz ovu reprezentaciju i tako da se naš dragi Saša odlučio vratiti tek pod stare dane kad da se razumijemo možemo naći alternativu za to mjesto. Kad nam je bio najpotrebniji nije ga bilo jer se držao nekig principa. Ako je toliko patriota trebao se vratiti kada je bio potreban. Ja mu ne želim dobrodošicu nazad, a što se mene tiče može sutra zaigrati i u Manchesteru.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 02 avg 2011, 01:32

Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:Ajd nemojte ni vi bit slijepi nego fino se skontajte otkako je Saša potpisao za Rangerse nije upisao nijedan nastup za repku i to potpisao je u vrijeme bojkota. Reprezentacija mu je bila dobra odskočna daska i reklama kao i mnogim koji su prošli kroz ovu reprezentaciju i tako da se naš dragi Saša odlučio vratiti tek pod stare dane kad da se razumijemo možemo naći alternativu za to mjesto. Kad nam je bio najpotrebniji nije ga bilo jer se držao nekig principa. Ako je toliko patriota trebao se vratiti kada je bio potreban. Ja mu ne želim dobrodošicu nazad, a što se mene tiče može sutra zaigrati i u Manchesteru.
a reprezentacija moze pomoci, al samo dobrim igracima. nemoze repka pomoci nekom klocu da napravi karijeru...makar standardan bio svau utakmicu...

a samo pravi ljudi drze se svog principa i na bilo koji nacin i u bilo kojim uvjetima ga ne pogaze...
svaka cast majstoru pokazo je da je covjek za razliku od ostalih...

a ako cemo realno njega je ne igranje u reprezentaciji samo kostalo, a nista mu dobrog nije donijelo..
rijetko ga je ko i pominjo na ovim nasim glupim portalima, vazda su bili Dzeko, Pjanke, Spaha i ovi ostali koj su igrali i koji su ispali pi.cke u nekim stvarima...

Sasa legendo, svaka cast...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

stolica
Kontakt:

Post Postao/la stolica » 02 avg 2011, 01:48

povratkom sase papca mozemo li ocekivati da ce upravo on dobiti kapitensku traku???
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!

Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 02 avg 2011, 01:50

stolica je napisao/la:povratkom sase papca mozemo li ocekivati da ce upravo on dobiti kapitensku traku???

teško nije Sale lik koji se gura, ali je svakako zaslužio. dobrodošao saša!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 02 avg 2011, 01:54

Rijetkost su ljudske veličine kao što je Saša.Jedini koji nije pregazio svoju riječ.
Drago mi je što će imati priliku igrati protiv Grčke,a naša zadnja linija će njegovim povratkom dobiti puno toga.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 02 avg 2011, 02:36

bosnas_ je napisao/la:Nakon više od tri godine izbivanja, Saša Papac (31), nekadašnji reprezentativac BiH, obrambeni igrač škotskog prvaka Gasgow Rangersa, vraća se u reprezentaciju BiH.

Saša Papac se odlučio vratiti u reprezentaciju nakon promjena u Predsjedništvu i Izvršnom odboru N/FS BIH što je, uostalom, stvar na kojoj je istrajavao godinama. „Vratit ću se kad odu Iljo i Suljo“, kazao bi svaki put kada bi ga upitali za povratak u reprezentaciju. Konačno, skoro četiri godine nakon što je definitivno odlučio okrenuti leđa onima koji su fudbal u BiH doveli do samog dna, Papac nam je potvrdio kako će se odazvati pozivu selektora Safeta Sušića za prijateljsku utakmicu protiv Grčke koja se desetog augusta igra u Sarajevu, piše "Slobodna Bosna".

Saši je, kaže to najljepša stvar koja mu se dogodila u karijeri ovoga ljeta. Povratak u reprezentaciju i produljenje ugovora sa Rangersima dokaz su svima onima koji prate karijeru skromnog i tihog Mostarca njegove visoke fudbalske klase, ali i pokazatelj kako se velike stvari moraju desiti onima koji svojim radom i poštenjem, odanošću porodici i vjeri kroče kroz život.

"Čuo sam se sa selektorom Sušićem i vratit ću se“, kazao je Papac te dodao:

"Moje je da se odazovem da pomognem reprezentaciji svoje zemlje za koju trebaju igrati najbolji i najspremniji. A to hoću li ja biti na klupi ili u prvih 11, stvar je procjene i vizije selektora. Želim biti dio tima, pomoći svojim znanjem i voljom, hoću li igrati ili biti rezerva, nije stvar o kojoj ja odlučujem.“

-Ovo je sjajna vijest za nasu reprezentaciju,Papac je za mnoge nase reprezentativce igracina i ljudina,u pravom smislu te rijeci! iskusan i provjeren igrac,koji ce nam itekako pomoci u nastavku kvalifikacija da izborimo baraz!
Jesam to nesto propustio :mrgreen: !? To otisli Iljo i Suljo? Meni je lakse povjerovati da su otisli na 'onaj svijet' nego iz NSBiH :mrgreen: .

Stvarno ne pratim nista oko privatne reprezentacije i PLBiH, tako da nemam pojma sta se zbilo sa onim ultimatumima iz UEFAe,.

Ako su otisli Iljo i Suljo, onda je Sasa pokaz'o da njegova rijec ima svoju vrijednost i tezinu, Ako nisu, onda je pojeo ustajalo govance ( :mrgreen: ), jer je bezveze odlag'o ono sto je izgleda bilo neminovno,. U tom slucaju brisem svoj dugogodisnji potpis :mrgreen: . Al' svejedno ga brisem, jer nije bas pametno igrati za reprezentaciju cija je svrha postojanja bogacenje nekolicine okorjelih bandita. Al' jbg, ako nista, narod se ponekad razveseli, zapjeva, napije,.. Jes' da im se sve to vrati poput bumeranga, jer trule fudbalske strukture ne mogu proizvesti znacajan uspjeh.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 02 avg 2011, 02:38

Otišli su sa svojih funkcija, ali još su u Federalnom savezu...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 avg 2011, 02:40

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:Ajd nemojte ni vi bit slijepi nego fino se skontajte otkako je Saša potpisao za Rangerse nije upisao nijedan nastup za repku i to potpisao je u vrijeme bojkota. Reprezentacija mu je bila dobra odskočna daska i reklama kao i mnogim koji su prošli kroz ovu reprezentaciju i tako da se naš dragi Saša odlučio vratiti tek pod stare dane kad da se razumijemo možemo naći alternativu za to mjesto. Kad nam je bio najpotrebniji nije ga bilo jer se držao nekig principa. Ako je toliko patriota trebao se vratiti kada je bio potreban. Ja mu ne želim dobrodošicu nazad, a što se mene tiče može sutra zaigrati i u Manchesteru.
a reprezentacija moze pomoci, al samo dobrim igracima. nemoze repka pomoci nekom klocu da napravi karijeru...makar standardan bio svau utakmicu...

a samo pravi ljudi drze se svog principa i na bilo koji nacin i u bilo kojim uvjetima ga ne pogaze...
svaka cast majstoru pokazo je da je covjek za razliku od ostalih...

a ako cemo realno njega je ne igranje u reprezentaciji samo kostalo, a nista mu dobrog nije donijelo..
rijetko ga je ko i pominjo na ovim nasim glupim portalima, vazda su bili Dzeko, Pjanke, Spaha i ovi ostali koj su igrali i koji su ispali pi.cke u nekim stvarima...

Sasa legendo, svaka cast...
Ma pusti to ahahaah. Eno Mravac se prodao preko repke u Matterburg a Maletic ode kod Borata. Pa Muslimovic se prodaje samo tako ne zna u koji ce tim.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 02 avg 2011, 02:47

pa ne moze se Maletic ili Mravac prodati u Manchester, Arsenal ili bilo koji drugi tim, mogu otici u neki tamo lijevi klub...u tome je stvar...
al Sasa je pokazo svoju klasu i on zbog toga igra u Rangeruima..da je on los igrac makar igro za reprezentaciju Spanije ne moze otici u bolji klub...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 avg 2011, 02:51

ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa ne moze se Maletic ili Mravac prodati u Manchester, Arsenal ili bilo koji drugi tim, mogu otici u neki tamo lijevi klub...u tome je stvar...
al Sasa je pokazo svoju klasu i on zbog toga igra u Rangeruima..da je on los igrac makar igro za reprezentaciju Spanije ne moze otici u bolji klub...
Upravo tako, Papac je igrao prosle godine protiv ManU i veoma su se dobro drzali. Treba jednog Nania ili Valenciju cuvati. Takve igre prodaju igrace a ne ovo sto on udje kao Maletic i odmah kod Borata, ko fol preko repke.

PS. Sasa dobro dosao nazad, veliko pojacanje za repku.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 02 avg 2011, 12:19

MinistaR je napisao/la:Otišli su sa svojih funkcija, ali još su u Federalnom savezu...
Nisam znao da su otisli. Ako njihova mjesta ne zauzmu ljudi koji imaju zelju da BH fudbal krene naprijed (bivsi fudbaleri, pozeljno materijalno obezbjedjeni), onda se nista nije napravilo,.. Bice sjasio Kurta da uzjase Murta :mrgreen: .

Na osnovu dosadasnjih iskustava, veliki sam pesimista da ce fudbal u BiH krenuti prema naprijed. BH prvenstvo je maligni karcinom naseg fudbala,.. Dok se tu stvari drasticno ne promjene, ni reprezentacija nece moci napredovati. Hrvatski i srpski klubovi redovno izbacuju kvalitetne igrace za reprezentaciju, dok BH PL moze izbaciti igraca za cesku drugu ili uzbekistansku prvu ligu. Reperentacija BiH bi bila na nivou Andore da nam nema dijaspore. Al' presusit ce i taj izvor,., Djeca koja su rodjena u stranim drzava ce radije igrati za zemlju u kojoj su se rodili i odrasli. Najbolji primjeri su Ozil ili Krkic. Tada ce BiH biti u rangu sa Andorom i Luksemburgom (ako se PL BiH iz temelja ne promjeni).

A meni su simptomaticni ovi nasi navijaci... Donedavno su na ovoj temi pljuvali po Papcu, a sada ga velicaju kao da je Bog ( :idea: ) :mrgreen: . Kod nas nema sredine, samo krajnosti. A da smo prelivode,.. Nema nas vecih,. Prelivode, licemjeri,.. A i poglupi smo, tankog karaktera sa odsustvom stavova i osnovnih principa,.. Gotovo zivotinje, samo sto znamo pricat :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 02 avg 2011, 16:28

Valencia je napisao/la: Kod nas nema sredine, samo krajnosti. A da smo prelivode,.. Nema nas vecih,. Prelivode, licemjeri,.. A i poglupi smo, tankog karaktera sa odsustvom stavova i osnovnih principa,.. Gotovo zivotinje, samo sto znamo pricat :mrgreen: .
apsolutno
Meho Kodro
Mes Que Un Club

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 02 avg 2011, 16:33

Saša je koristan igrač, a sad ko je kako i šta , od forumaša, govorio...to je manje bitno ili pak nebitno... :mrgreen:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.