OciglednoDevil je napisao/la:Wolfsburgu je najvise porasla prodaja sezonskih ako se nevaram.
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- el-fighter
- Kontakt:
Fakat da će prodati mnogo više sezonskih ulaznica, ljudi će pokušati braniti titulu.harishp je napisao/la:OciglednoDevil je napisao/la:Wolfsburgu je najvise porasla prodaja sezonskih ako se nevaram.![]()
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
braniti i na kraju odbranitiel-fighter je napisao/la:Fakat da će prodati mnogo više sezonskih ulaznica, ljudi će pokušati braniti titulu.harishp je napisao/la:OciglednoDevil je napisao/la:Wolfsburgu je najvise porasla prodaja sezonskih ako se nevaram.![]()
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- majestic24
- Kontakt:
@amerosm -Dobro nam je HSV poceo,samo da ovako nastavi
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Hoće, isto k'o što će je i Zrinjski odbranitiMirza_Hordas je napisao/la:
braniti i na kraju odbraniti
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Slazem se u potpunosti. Ova danasnja utakmica me iznenadila, da je druga postava onoliko doboro odigrala. Nije meni zbog ove titule nego mi drago sto imamo jake rezerve u odnosu na jednog konkurenta, a toj je Stuttgart. Mislim ako bi opet dosli u situaciju kao prosle godine trebale bi se odluciti za jedno takmicenje da opet ne izvisimo. Da dodam da jucerasnju utakmicu protiv Bayerna nisam gledao ali kako sam citao Njemacke medije kazu da je HSV bio bolji od Bayerna.majestic24 je napisao/la:@amerosm -Dobro nam je HSV poceo,samo da ovako nastavi
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ze Roberto ut Piotra bio najbolji na terenu protiv Bayerna.
Veceras od 20.15 na ZDF-u Volfsburg vs. Bremen 
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Njemačku superkup.
Hoće li Džeko igrati, ja mislim da neće, odmah mi se i ne gleda utakmica.
Hoće li Džeko igrati, ja mislim da neće, odmah mi se i ne gleda utakmica.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nece sigurno igrati, receno je da ce se oporaviti do 22, ali cisto sumnjam, on ce zaigrati na pocetku sezone....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Vamo piše da nije ozljeđen, ko zna možda i uđe u utakmici.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja bi iskreno volio da gledam dzeku, i nadam se da ce uci ako nije povrijedjen i da zabije gol...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pa ako bude igrao onada je onaj Veh zaludnice. Ovaj SuperKup je izgubio na znacaju od kako za njega igraju pobjednik kupa i prvak Njemacke, jer nije toliko za Njemacke gledatelje interesantan. Bolje je prije bilo kad se igrao onaj Liga Kup u kojem su igrale prvih sest ekipa od prosle sezone, pa cak danas pise Sportbild da je interesantniji bio i ovaj T-Home Cup nego veceras ovaj SuperKup. Strah Njemce da ne budu prazne tribine jer je mala zainteresovanost.
- NoName
- Kontakt:
Hebe se nama za njihove tribine, nama je bitno da svoje dragulje ponovo vidimo na djelu! 
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Iskreno ja ne bih volio ni jedan ni drugi da igraju veceras. Jer u Werderu ima onih krkana koji ce ih ne daj Boze ozlijediti pa ga nasa repka moze laganini ........NoName je napisao/la:Hebe se nama za njihove tribine, nama je bitno da svoje dragulje ponovo vidimo na djelu!
Husejinovica ni klupi ni na mapi za vecerasnju tekmuamerosm je napisao/la:Iskreno ja ne bih volio ni jedan ni drugi da igraju veceras. Jer u Werderu ima onih krkana koji ce ih ne daj Boze ozlijediti pa ga nasa repka moze laganini ........NoName je napisao/la:Hebe se nama za njihove tribine, nama je bitno da svoje dragulje ponovo vidimo na djelu!
Miske je prezivio i vece krkane.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
Ima i toga amersom, ima i toga. Razumijem te u potpunosti, ali, onda je svaka utakmica kritična. Ako nikada ne budu igrali, sigurno se neće ni povrijediti. Iako, eno vidjeli smo, i na treningu se može na*ebat 
Haris, možda je rekao i shafu da neće da sjedi na klupi, da hoće samo prvi tim, pa ga ovaj "rasporedio"
Haris, možda je rekao i shafu da neće da sjedi na klupi, da hoće samo prvi tim, pa ga ovaj "rasporedio"
Zadnja izmjena: NoName, dana/u 20 jul 2009, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
A zašto Husejinović neće igrati večeras?harishp je napisao/la:Husejinovica ni klupi ni na mapi za vecerasnju tekmuamerosm je napisao/la:Iskreno ja ne bih volio ni jedan ni drugi da igraju veceras. Jer u Werderu ima onih krkana koji ce ih ne daj Boze ozlijediti pa ga nasa repka moze laganini ........NoName je napisao/la:Hebe se nama za njihove tribine, nama je bitno da svoje dragulje ponovo vidimo na djelu!![]()
Miske je prezivio i vece krkane.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Husejinovic je uvijek seljacina bio,njemu ni jedan trener ne valja,sa svakim se mora posvadjat,,treba ga fino spustit na zemlju 
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
]
Iskreno ja ne bih volio ni jedan ni drugi da igraju veceras. Jer u Werderu ima onih krkana koji ce ih ne daj Boze ozlijediti pa ga nasa repka moze laganini ........[/quote]
Husejinovica ni klupi ni na mapi za vecerasnju tekmu
Miske je prezivio i vece krkane.[/quote]
A zašto Husejinović neće igrati večeras?[/quote]
Suvise je dobar za Werder pa mu ispocasti

Iskreno ja ne bih volio ni jedan ni drugi da igraju veceras. Jer u Werderu ima onih krkana koji ce ih ne daj Boze ozlijediti pa ga nasa repka moze laganini ........[/quote]
Husejinovica ni klupi ni na mapi za vecerasnju tekmu
Miske je prezivio i vece krkane.[/quote]
A zašto Husejinović neće igrati večeras?[/quote]
Suvise je dobar za Werder pa mu ispocasti
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.