Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- majestic24
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
1:0 za manchester. Macheda zabio gol. Izmjenjen je sastav. Pored njega u napadu je owen.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
2:0 Owen strelacmajestic24 je napisao/la:1:0 za manchester. Macheda zabio gol. Izmjenjen je sastav. Pored njega u napadu je owen.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- majestic24
- Kontakt:
2:0. Owen ponovo zabio. Covjek se sjajno krece,dodaje,trci.....
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovi Malezijci trce ko ludi, imaju loptu vise u svojim nogama, ali docu do 16 m od gola, i onda se izgube, sve u svemu dobra utakmica, Giggs najbolji...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Owen: Preuzeo sam Ronaldov dres, preuzet ću i njegove golove
Michael Owen, 29-godišnji engleski nogometaš, pojačao je prije nekoliko dana redove kluba s Old Trafforda, aktualnog engleskog prvaka Manchester United.
Već u prvoj utakmici, na pripremama Manchester Uniteda na Dalekom Istoku, Michael Owen je zabio prvi pogodak u novom dresu. Manchester United je pobijedio malezijsku momčad Malaysian XI s 3:2, a Owen je pet minuta prije kraja postigao gol za pobjedu.
"Navikao sam igrati pod pritiskom, a igranje za Manchester United će, barem na samom početku, biti pritisak. Prvenstveno možda zato što su neki ljudi izgubili povjerenje u mene, odnosno misle da ne mogu biti na nekadašnjoj razini", rekao je Owen.
Nekadašnjeg stalnog engleskog reprezentativca, te ikonu Liverpoola i napadača Reala i Newcastlea, u novom klubu je dočekao dres s brojem 7, isti onaj koji je nosio Cristiano Ronaldo do ovog ljeta.
"Taj dres su nosili mnogi velikani prije mene. No, uvjeren sam da mogu biti na istoj razini. Znam da nisam izgubio ništa od svog nogometnog znanja i obećavam navijačima da mogu čak dostići brojke Cristiana Ronalda. Impresivni broj pogodaka je postigao u posljednje vrijeme, ali to će mi biti motiv za budućnost", rekao je Owen.
Podsjetimo da je u sezoni 2007/08 Cristiano Ronaldo u dresu Manchestera, u svim natjecanjima, zabio čak 42 pogotka, a prošle sezone nešto manje (25).
Michael Owen, 29-godišnji engleski nogometaš, pojačao je prije nekoliko dana redove kluba s Old Trafforda, aktualnog engleskog prvaka Manchester United.
Već u prvoj utakmici, na pripremama Manchester Uniteda na Dalekom Istoku, Michael Owen je zabio prvi pogodak u novom dresu. Manchester United je pobijedio malezijsku momčad Malaysian XI s 3:2, a Owen je pet minuta prije kraja postigao gol za pobjedu.
"Navikao sam igrati pod pritiskom, a igranje za Manchester United će, barem na samom početku, biti pritisak. Prvenstveno možda zato što su neki ljudi izgubili povjerenje u mene, odnosno misle da ne mogu biti na nekadašnjoj razini", rekao je Owen.
Nekadašnjeg stalnog engleskog reprezentativca, te ikonu Liverpoola i napadača Reala i Newcastlea, u novom klubu je dočekao dres s brojem 7, isti onaj koji je nosio Cristiano Ronaldo do ovog ljeta.
"Taj dres su nosili mnogi velikani prije mene. No, uvjeren sam da mogu biti na istoj razini. Znam da nisam izgubio ništa od svog nogometnog znanja i obećavam navijačima da mogu čak dostići brojke Cristiana Ronalda. Impresivni broj pogodaka je postigao u posljednje vrijeme, ali to će mi biti motiv za budućnost", rekao je Owen.
Podsjetimo da je u sezoni 2007/08 Cristiano Ronaldo u dresu Manchestera, u svim natjecanjima, zabio čak 42 pogotka, a prošle sezone nešto manje (25).
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ne volim manchester,ali nemojte ga potcjenjivati posebno velikog fergia,oporavio se od cantone,keanea,beckhama,cola,yorka,nistelrooya, oporavit ce se on i od ovoga....zato sto je to sistem,timska igra,sada ce da gurne nanija umjesto ronalda,vidjet cete da nece biti los ni ove a one tamo sezone ce da bude pravi....nikada ali nikada velikog ne smijes potcijeniti,jer pravis katastrofalnu gresku........
ovo sam napisao na temi o liverpoolu prije jedno 10-tak dana,polahko se obistinjuje.....fergie ce sve to da poslozi....
ovo sam napisao na temi o liverpoolu prije jedno 10-tak dana,polahko se obistinjuje.....fergie ce sve to da poslozi....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Nisam gledao utakmicu, ali mislim da na SPORTKLUBu ima snimak kasnije. Nisam siguran da je Berbatovu pozicija sigurna.majestic24 je napisao/la:2:0. Owen ponovo zabio. Covjek se sjajno krece,dodaje,trci.....

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:2:0. Owen ponovo zabio. Covjek se sjajno krece,dodaje,trci.....
da hoće zabijati i kad počne sezona
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Cantona: City nikad neće dostići United
Gradski rivali Crvenih vragova u svoju su momčad ovoga ljeta već doveli niz zvučnih pojačanja za više od 90 milijuna eura i iako ne planiraju na tome stati, Francuz se ne boji za renome svog bivšeg kluba.
- Novac je super stvar, no United će i dalje ostati najveći klub na svijetu - rekao je Cantona.
Njegov dres s brojem 7 sada nosi Michael Owen.
- To je odlično, siguran sam da će biti pojačanje - kazao je.
Gradski rivali Crvenih vragova u svoju su momčad ovoga ljeta već doveli niz zvučnih pojačanja za više od 90 milijuna eura i iako ne planiraju na tome stati, Francuz se ne boji za renome svog bivšeg kluba.
- Novac je super stvar, no United će i dalje ostati najveći klub na svijetu - rekao je Cantona.
Njegov dres s brojem 7 sada nosi Michael Owen.
- To je odlično, siguran sam da će biti pojačanje - kazao je.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
neceMirza_Hordas je napisao/la:majestic24 je napisao/la:2:0. Owen ponovo zabio. Covjek se sjajno krece,dodaje,trci.....

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
JameS je napisao/la:neceMirza_Hordas je napisao/la:majestic24 je napisao/la:2:0. Owen ponovo zabio. Covjek se sjajno krece,dodaje,trci.....
hoće

- majestic24
- Kontakt:

Devil je napisao/la:Pa nije svako Shevchenko da nakon prvog gola ljubi dres.Trasimaco je napisao/la:Hahahahaha...miky_hz je napisao/la:u prvoj utakmici prvi gol Owena
Samo da momak ostane zdrav, a golova ce uvijek biti.![]()
Je li poljubio grb Uniteda?Moram potraziti na youtube snimak gola ako slucajno ima.
![]()
yo yo yo . . .nemojte odmah vrijeđati? je li nekom smeta to što sheva ljubi dres nakon prvog gola???? pa own nije poljubio jer je grb man.utd-a toliko ljigav. . .

weliki pozdrav za sve od HEADHUNTERA
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name!

- majestic24
- Kontakt:
Mama ti ljigava konju glupi.kenank7 je napisao/la: yo yo yo . . .nemojte odmah vrijeđati? je li nekom smeta to što sheva ljubi dres nakon prvog gola???? pa own nije poljubio jer je grb man.utd-a toliko ljigav. . .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
weliki pozdrav za sve od HEADHUNTERA
yo,za sve fanove man.utd-a. . .southampton Vam šalje pozdrave iz Championshipa i dalje navodi da Vas željno iščekuje tamo na godinu aBd ,a Chelseau unaprijed čestitia na osvojenoj tituli. . .

ne kontam kako mislite uspjeti bez ulickanog papka???? i samoupouzdanje Vam je podignuto radi nakih pobjeda protiv nižerazrednih azijskih klubova. . .alo. . .ppa protiv takvih klubova i ja ću dati gol u svakoj tekmi,a ne owen. . .

ne kontam kako mislite uspjeti bez ulickanog papka???? i samoupouzdanje Vam je podignuto radi nakih pobjeda protiv nižerazrednih azijskih klubova. . .alo. . .ppa protiv takvih klubova i ja ću dati gol u svakoj tekmi,a ne owen. . .

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
kenank7 je napisao/la:yo,za sve fanove man.utd-a. . .southampton Vam šalje pozdrave iz Championshipa i dalje navodi da Vas željno iščekuje tamo na godinu aBd ,a Chelseau unaprijed čestitia na osvojenoj tituli. . .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne kontam kako mislite uspjeti bez ulickanog papka???? i samoupouzdanje Vam je podignuto radi nakih pobjeda protiv nižerazrednih azijskih klubova. . .alo. . .ppa protiv takvih klubova i ja ću dati gol u svakoj tekmi,a ne owen. . .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahaha koja samo ljubomora pa to je NEOPISIVO hahahaha
brawo! ljubomoran sam na najružnijeg footballera svijeta(Rooneya) ,ljubomoran na penzionera na samrti(Fergusona) ,ljubomoran na ekipu koju jedan čovjek je držeo u vrhu(Ronaldo) . . .
daj,ne smaraj bgti. .

daj,ne smaraj bgti. .

Moze nas cekati ali nece idocekati u Championshipu.kenank7 je napisao/la:yo,za sve fanove man.utd-a. . .southampton Vam šalje pozdrave iz Championshipa i dalje navodi da Vas željno iščekuje tamo na godinu aBd ,a Chelseau unaprijed čestitia na osvojenoj tituli. . .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne kontam kako mislite uspjeti bez ulickanog papka???? i samoupouzdanje Vam je podignuto radi nakih pobjeda protiv nižerazrednih azijskih klubova. . .alo. . .ppa protiv takvih klubova i ja ću dati gol u svakoj tekmi,a ne owen. . .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
kenank7 je napisao/la:brawo! ljubomoran sam na najružnijeg footballera svijeta(Rooneya) ,ljubomoran na penzionera na samrti(Fergusona) ,ljubomoran na ekipu koju jedan čovjek je držeo u vrhu(Ronaldo) . . .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
daj,ne smaraj bgti. .
kako si ljubomoran hahahaha
zato taj najružniji fudbaler svijeta je odličan napadač, penzioner na samrti

i još jednom kako si ljubomoran
Joj brate pusti ga nek prica sta hoce samo cu mu reci da kad Chelsea osvoji ovo sto je Manchester osvijo tek tada mozemo pricati.Mirza_Hordas je napisao/la:kenank7 je napisao/la:brawo! ljubomoran sam na najružnijeg footballera svijeta(Rooneya) ,ljubomoran na penzionera na samrti(Fergusona) ,ljubomoran na ekipu koju jedan čovjek je držeo u vrhu(Ronaldo) . . .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
daj,ne smaraj bgti. .
kako si ljubomoran hahahaha
zato taj najružniji fudbaler svijeta je odličan napadač, penzioner na samrti![]()
(pripazi malo na riječi, pokaži malo poštovanja prema čovjeku koji je osvojio sve što se moglo osvojiti) je osvojio masu trofeja u zadnje tri godine i ne slažem se da je ronaldo držao ekipu na vrhu svi su zaslužni za uspjehe
i još jednom kako si ljubomoran
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.