Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 02 avg 2011, 01:02

Bianconeri1988 je napisao/la:
Fazon je što Bonucci prema Conteu ne uljeva toliku sigurnost nazad i tu treba pouzdaniji i iskusniji štoper kao recimo Lugano...

A sumnjam da ćemo se mi ovih smlata riješiti...Amaurija hoćemo, ali ovih ostalih teško...
a meni je pouzdaniji bonuci od lugana i alexa, conte ga je napravio igracem u bariju i sad mu trazi zamjenu, nema logike :?
i jos pored svega ima barzaglia na klupi
Za zivot cijeli!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 avg 2011, 01:06

Bonucci je skroz drugačiji u odnosu na onog iz Barija, jedno je igrati u Bariju, a drugo u Juventusu...Mada u globalu svi igrači Juventusa su imali lošu prošlu sezonu izuzev par njih...

Lugano ne košta puno, nema neke zahtjeve, a dobar je igrač, ne znač ukoliko Lugano dođe da Bonucci neće igrati, već jednostano valjda žele da se poveča konkurencija u timu...

A konkurencija može donjeti samo dobro...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 avg 2011, 01:07

Bianconeri1988 je napisao/la:slika

@Juventus 0244 evo i za tebe jedna 8-)

Hajd živio! :lol:
:D E ova je još bolja nema šta :mrgreen: , vidi Vučko ima više brade obrijan, neko Krasić kad je najčupaviji :lol:

]A sumnjam da ćemo se mi ovih smlata riješiti...Amaurija hoćemo, ali ovih ostalih teško...
Ja mislim da će biti riješeni bar ovi:

Iaquinta i Amauri - jer imamo višak u napadu (ako bi Toni ostao, Vučko, Ale, Quagliarella, Matri), znači dovoljno je ovih pet + neko iz primavere ako zatreba!

Grosso, Grygera - Njihove pozicije su takodjer već sad zauzete i rezervisane tako da su 3-4 izbor, ništa drugo do noga, pa po cijenu i raskida ugovora!

Motta, Martinez - ionako ne bi volio, ali oni bi mogli ostati, jer Motta će izgleda biti zamjena Lich-u :evil: , a Martinez će biti tu da hladi muda na klupi rezervama.

Ali i kad bi se ove četvorke riješili za ovu sezonu bilo bi ponovo odlično, jer kad pogledamo prošlu sezonu da su nam takvi igrali, tuga brate!
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 02 avg 2011, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 avg 2011, 01:11

Ma i ja isto tako mislim...

Martinez može poslužiti ponekad, mada nam možda ne treba toliki broj igrača, ipak ne igramo Evropu ove godine, a u Coppa Italia će vjervatno igrati ove rezerve...

Ne znam, najbolje se njih svih otarasiti, prošle godine su nas obrukali kao nikad i čudi me kako sami ne shvate da treba da idu ili ih fakat niko ne želi...
Ž '21!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 avg 2011, 01:12

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:a meni je pouzdaniji bonuci od lugana i alexa, conte ga je napravio igracem u bariju i sad mu trazi zamjenu, nema logike :?
i jos pored svega ima barzaglia na klupi
Ima logike, jer ipak Bonucci je realno još zelen, a od Juventusa se očekuje mnogo, tako da bi neke loše partije mogle da mu uništi karijeru u Juventusu, pa Conte želi jednog iskusnijeg igrača sa Chiellini-em u paru dok Bonucci ne sazrije još! Kako neki vole reći dok ne predje sa cucle na flašu :lol:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 avg 2011, 01:15

Bianconeri1988 je napisao/la:Ne znam, najbolje se njih svih otarasiti, prošle godine su nas obrukali kao nikad i čudi me kako sami ne shvate da treba da idu ili ih fakat niko ne želi...
Ma imaju sigurno neke ponude, ali problem je jer imaju velike plate, a klubovi koji bi i htjeli da ih angažuju ne mogu im dati toliko platu, pa tako da oni više vole sjediti u Juventusu i primati veliku platu, nego igrati za manji klub, ali sa manjom platom, paraziti živi!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 avg 2011, 03:01

I ja sam to skontao...

Ali naći će Marotta već neko rješenje, bilo je takvih situacija i prošlih sezona, pa bi na kraju igrači svi otišli...ipak su oni u vlasništvu kluba i klub se tu najviše pita i odlučuje...

Mnogi timovi su tek na početku priprema pa će tek sad skontati na kojim pozicijama su tanki i kad to skontaju tražit će igrače pa ćemo im valjda uspjeti uvaliti ove... :D
Ž '21!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 02 avg 2011, 08:56

Prije svega pozdrav novim Juventinima kojih sada ima masallah, a od njih se nadam da ce ovdje biti redovni i da ce braniti cast JUVETA od raznih padobranaca(Svaba) i dr. provokatora(Italijana)...

A sada da se osvrnem na ovogodisnji Merkato...
Marotta kapa da poda majstore, nakon proslogodisnjeg koji je uistinu bio smijesan, ovaj je za 9 ne jos za 10, ovo govorim iz razloga sto se treba rijesiti parazita koji imaju nemala primanja, pa je po meni bolja solucija da nam Primavera bude na tribinama ili na klupi nego ovi štakori i štakeri(Jakinta)...

Ja sam prije da se ovi otjeraju pa i po cijeni da nikog ne dovedemo jer nam to krilo po meni i nije toliko neophodno jer na toj poziciji imamo najboljeg igraca u Seriji A nasu novu akviziciju Vucinica, ali iako dovedu nekog nije na odmet jer onda Vucko prelazi u napad gdje ce terorisati protivnicke golmane a i nase stavljati na muke na treninzima...
Et ako cemo dovoditi to lijevo krilo nekako bi volio Vargasa jer moze igrati i lijevog beka i krilo a veliki mu + to sto se vec navikao na ital. fudbal a ako ne on onda bar Cassano ili Perotti, nikakvi Naniji ni Elije gdje bi nam pukli obesecenja boli glava...

A sto se tice stopera po meni je odlicna kombinacija Bonucci-Kjelini iz razloga sto su prosle polusezone(jesenjske) igrali malo je reci fenomenalno ali kada je i citav tim pao pali su i oni.... Stoga ako cemo dovoditi nekoga za zamjenu onda neka to bude Lugano jer ipak je taj momcic kapiten i autoritet jednom Forlanu u Urugvaju a kako cujem ni klauzula u ugovoru mu nije velika ''bijednih'' 3,5 miliona.... Zato Marotta nemoj cekat ocel Fenera izbacit iz Lige (nadam se da nece jer su mi najdrazi tur. klub) da ga dobijes za 0, vec plati odmah to, da se moze uigravati sa ''novim'' klubom...

Ali Marotta kod mene ima minus iz razloga sto je prestao dovoditi talente, jer vidjeli smo kako je pogodio sa Sorensenom... Ovo kazem iz tog razloga sto nam jadovski Totenhem ispred nosa ukrade wonderkida Sulejmana Kulibalija tj. iz Siene, sta je falilo da nam dodje taj momak i da trenira sa prvim timom jer je to jedini uslov koji je trazio od Totenhema a igra utakmice za Primaveru...

PS Oprostite na pozamasnom osvrtu, i u potpis obavezno svi novaci stavite ono nesta 29 SCUDETTI... ma sta god to znacilo ebiga stavio sam i ja...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 avg 2011, 09:59

Znaci ove sedmice bi se mogli rijesiti par igraca.. Marrone i Amauri ce vjerovatno u Genoi, nadam se da se neradi o nekoj posudi za ovog sminkera. Da nam je izvuci 5-7 e i ja sam ipak zadovoljan.
Danas bi mogo Sörensen u Bologni, a Manninger ce izgleda bas u Sampdoriu. Mislim da je to najbolje rijesenje i za njega i za kluba.

Ps.
Jel ko zna kad ce ta odluka u turskoj biti ako ce Fener ispasti iz lige??
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 avg 2011, 10:02

Lagano is a must buy ;) Sorensena je doveo Paratici, i nemojte se iznenadit kad kazem da Paratici vecinu dobrog posla odradi, naravo Marotta pokupi "nagrade" ali prima i kritike.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 avg 2011, 10:03

JuveSissoko je napisao/la:Lagano is a must buy ;) Sorensena je doveo Paratici, i nemojte se iznenadit kad kazem da Paratici vecinu dobrog posla odradi, naravo Marotta pokupi "nagrade" ali prima i kritike.
odakle ti taj info da je almost buy :D

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 avg 2011, 11:04

SoloJuve26 je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:Lagano is a must buy ;) Sorensena je doveo Paratici, i nemojte se iznenadit kad kazem da Paratici vecinu dobrog posla odradi, naravo Marotta pokupi "nagrade" ali prima i kritike.
odakle ti taj info da je almost buy :D
:D vidi ja napisa Lagano umjesto Lugano, ma reko on je must buy, mada Montero ce se izgleda pobrinuti da bude almost buy :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 02 avg 2011, 11:47

Evo malo copy/ paste...

Mirko Vučinić, crnogorski napadač, izrazio je sreću zbog transfera u Juventus i najavio je da je spreman za nove izazove.
Vućinić je napustio Romu nakon pet godina i preselio u Juventus sa kojim je potpisao četverogodišnji ugovor. Rimljanima je piprala odšteta od 15 miliona eura.

"Uzbuđen sam i sretan što ću igrati za Juventus. Roma je u mom srcu, ali to je sada završeno. Vrlo sam sretan što sam preselio u Juventus", rekao je Vučinić, odavši da je spreman igrati na bilo kojoj poziciji:

"Mogu igrati kao usamljen napadač ili iza napadača. Također mogu igrati i na krilu. Trebam samo da mi se pruži šansa na terenu. Ako Conte želi da igram na drugoj poziciji, ja ću to rado učiniti".

Jos jednom, sve najbolje!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 02 avg 2011, 11:57

Moze se primjetiti da ga pozorno slusaju, nek se zna ko je sef :). Jucer predsjednik rekao da se ne smije ponoviti prosla sezona, i da je uslov minimalno LP...

slika

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 avg 2011, 11:58

ocekuje se da danas prodamo jos jednog igraca, ne znam o kome je rijec.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 avg 2011, 12:28

JuveSissoko je napisao/la:ocekuje se da danas prodamo jos jednog igraca, ne znam o kome je rijec.
da a to je Manningner, samo sto nije podpiso za sampdoriu. cifra se iznosi na 0.5-1 milj e...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 avg 2011, 12:50

slika

Ako laze koza, ne laze rog... :roll: :roll:

Spominje se zamjena Amauri-Palacios..koji ce nam q :roll:

slika

slika

slika

Protiv Juventusa, Mirko je odigrao 12 tekmi i zabio 3 gola..

slika

Alex je prvi cilj. Marotta ga zeli na posudbu uzeti, sa pravom otkupa. Lugano je alternativa. Narednih dana putuje u London da vidi sta i kako. Otkupna klauzula je 13. mil., u slucaju da Chelsea ne prihvati posudbu.

Tema dominira :lol: 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 avg 2011, 12:59

[youtube][/youtube]
nema prevoda al eto opet nesto se skonta :lol:

Cuj zamjena za palacio, valjda nije tako lud ovaj Marotta a i sta ce nam kad imamo viska.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 02 avg 2011, 13:15

Sorensen odlazi u Bolognu,mi ga želimo posuditi,oni žele pola ugovora :roll:
U međuvremenu Zenit je ponudio izgleda 8M za Bonućija što je ipak premalo s obzirom da je plaćen 15,5 M ;)
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 avg 2011, 13:19

Ne treba Sorensena dati kao pola ugovora...mada, ako je istina ono za Ramireza, na pravo otkupa....i on je isto tako talentovan. Svejedno, treba pokusati posudbu skontat... :mrgreen:
U međuvremenu Zenit je ponudio izgleda 8M za Bonućija što je ipak premalo s obzirom da je plaćen 15,5 M
Bonucci ce biti prodan, samo ako Chelsea bude trazio da se isplati 13 mil za Alexa, tada ce se pokusati nadomjestiti taj transfer, odlaskom Bonuccija..

Ma vala i nije neki igrac. Mislim, tesko je nakon jedne sezone nesto govoriti, treba momku dati sansu, ali na prvu, nije toliko dobar, kao recimo Ranocchia.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []