Panathinaikos - Odense pik 1
Šturm Graz - Zestafoni 1
Stromsgodset - Atletico Madrid 2
Gaz Metan - FSV Mainz 2
Borussia D. - HSV 1
PSG - Lorient 1
De Graafschap - Ajax 2
Kvota 33.15
Uplata 1.15
Dobitak 38.15
Sretno mi
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Al sutra5555mesa je napisao/la:5555mesa je napisao/la:dns _
Rapid Vienna - Ried
Tip 1
Odd 1,55
Club Brugge - Westerlo
Tip 1/1
Odd 1,9
Ceske Budejovice - Sparta Prag
Tip 2
Odd 1,65
kvota 4,86![]()
XD PROSLO JE OFFFO >D
deno_TM87 je napisao/la: Braunschweig - Bayern 2
Panathinaikos - Odense pik 1
Šturm Graz - Zestafoni 1
Stromsgodset - Atletico Madrid 2
Gaz Metan - FSV Mainz 2
Borussia D. - HSV 1
PSG - Lorient 1
De Graafschap - Ajax 2
Kvota 33.15
Uplata 1.15
Dobitak 38.15
Sretno mi
Ma sigurno se šalio, jer je i Rapid igr'o 0:0.miky_hz je napisao/la:
Al sutra![]()
Brugge 0-0 poluvrijeme ,a u drugom daju 5
Ja sam sinoc naprosto popizdio bio, odigram meksiko hendikep, srbija 1, brazil 1 i argentinu 1 i glupi bet live trazi pet parova i stavim tu odbojku. reko brazil najjaci na svijetu vec godinama, a i juniori su im garant dobri, a ovaj japan nikad cuo da igraju ozbiljnu odbojku
U Tuzli do 23h.xxl basket je napisao/la:zna li neko do kad radi bet live kladionica ????
Joj druze vjerovao ili ne stavljam velike pare i ne znam sta igram.Uglavnom ja sam morao na tiket dodati 2 para i ja sam mislim ubacio odbojku (nisam siguran) al me pravo nasikirali.A razmisljam bil Srbiju ili Brazil,ma kontam Brazilci su to,sila a sa druge strane Fukusima,nema sanse da dobije.I malo sutra naguzise me postenoAdmir_Sa je napisao/la: Ja sam sinoc naprosto popizdio bio, odigram meksiko hendikep, srbija 1, brazil 1 i argentinu 1 i glupi bet live trazi pet parova i stavim tu odbojku. reko brazil najjaci na svijetu vec godinama, a i juniori su im garant dobri, a ovaj japan nikad cuo da igraju ozbiljnu odbojkuI imam sta vidjet, prodje meksiko i srbija, a ovo padnem. Jedva sam ja zaspao od ljutnje, al kad sam se probudio malo mi lakse bilo jer je i argentina kiksala.
evo sad odigram na ove kosooke i sad naravno gube![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.