FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
_______________JC
____Lucio___Ranocchia___Chivu
Santon___Deki___Sneijder___Zanetti
__Pandev____Pazzini____Eto'o
mada bi ja Luc-a gurnuo u sam vrh, jer mali je zvijer...sad se samo nadam de ce izletit kakva ponuda za Milita, jer Luc mora igrati prije njega
mada bi ja Luc-a gurnuo u sam vrh, jer mali je zvijer...sad se samo nadam de ce izletit kakva ponuda za Milita, jer Luc mora igrati prije njega
A Walter ?Huska je napisao/la:_______________JC
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- Interista di cuore
- Kontakt:
Iskreno se nadam da ce Castelazzi biti na golu,ostalo ja mislim da je sigurna postava za Peking.I ja bih volio da ubaci Castaignosa umjesto Pandeva,al i Goran je jako dobar na ovim pripremma i zasluzuje sansu.Huska je napisao/la:_______________JC
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Samo neka ne igra sa trojicom nazad, isfrustrira me ta formacija.
Sta ce ti Lucio kad lik nije ni pozvan za super kup.Huska je napisao/la:_______________JC
zamijenio sam Lucia i Sameula
moja greska...
@mago ne bih ja njega na krilo nikako, ako je ikako moguce u spic, ali tesko pored Pazzinia...momak je tri puta bolji u vrhu napada nego na krilu...mozda kada dodje Maicon bude bolje, jer ovako nema nikoga pored sebe sam je stalno bio...
@mago ne bih ja njega na krilo nikako, ako je ikako moguce u spic, ali tesko pored Pazzinia...momak je tri puta bolji u vrhu napada nego na krilu...mozda kada dodje Maicon bude bolje, jer ovako nema nikoga pored sebe sam je stalno bio...
Luca Marchetti mercato stručnjak sa SKY italia odbacio mogućnost zamjene Tevez.Eto'o i smatra da Eto'o ostaje u Interu,
Lyon traži Marrigu, nude 5 miliona eura ..
Branca nije otputovao u Peking, jer završava Casemirov transfer..
Lyon traži Marrigu, nude 5 miliona eura ..
Branca nije otputovao u Peking, jer završava Casemirov transfer..
SKY najavljuje Obija na lijevoj strani protiv Milana u subotu od početka.Capitano bi igrao desno a trojica nazad
bi bili Chivu, The Wall i Žabac.
Ma samo 4-3-2-1 ostale formacije zayebi
pa MIlan ce nas unistiti ako budemo igrali sa trojicom pozadi, vec sad vidim Ibrahimovica kako navlaci na sebe po dvojicu, a Pato i Robinho imaju dosta prostora za djelovanje
pa MIlan ce nas unistiti ako budemo igrali sa trojicom pozadi, vec sad vidim Ibrahimovica kako navlaci na sebe po dvojicu, a Pato i Robinho imaju dosta prostora za djelovanje
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Inter prihvatio ponudu Man. Uniteda za Sneijdera
Holandski nogometni reprezentativac Wesley Sneijder postat će igrač Manchester Uniteda do kraja sedmice ukoliko prihvati ponuđeni ugovor "crvenih vragova" koji se bitno razlikuje od trenutnog koji ima u Interu, piše engleski MirrorFootball.
Wesley Sneijder
Inter je prihvatio 30 miliona funti tešku ponudu Manchester Uniteda za Holanđanina i time dao dozvolu Sneijderu da uđe u završne razgovore s čelnicima engleskog prvaka. Jedina prepreka na putu prelaska, oko koje će se morati detaljno dogovoriti, je sedmična plata u Unitedu. Naime, Sneijder ne želi rezati svoju platu iz Intera koja bi prenesena na Old Trafford iznosila 190 hiljada funti sedmično što je puno više od politike kluba iz Manchestera. Međutim, United će u zamjenu za toliku osnovnu platu ponuditi dodatne bonuse s kojima bi Sneijderova plata narasla do otprilike približne "cifre" koju sad ima u Interu.
Ferguson je lično razgovarao sa izvršnim direktorom kluba Davidom Gillom o mogućnosti povećanja budžeta osnovne sedmične plate u slučaju Sneijdera i nagađa se da je Gill dao zeleno svjetlo što se toga tiče. Sneijderov agent očekuje se krajem ove sedmice u Londonu na završnim pregovorima, a sam Holanđanin mogao bi se pojaviti već iduće sedmice u trening kampu Uniteda, piše MirrorFootball.
Inter je razmišljao i o opciji dovođenja Dimitra Berbatova u zamjenu, međutim odustali su od toga, jer su procijenili da bi radije vidjeli novac kojim bi kasnije ušli u pregovore oko dovođenja bugarskog reprezentativca.
Holandski nogometni reprezentativac Wesley Sneijder postat će igrač Manchester Uniteda do kraja sedmice ukoliko prihvati ponuđeni ugovor "crvenih vragova" koji se bitno razlikuje od trenutnog koji ima u Interu, piše engleski MirrorFootball.
Wesley Sneijder
Inter je prihvatio 30 miliona funti tešku ponudu Manchester Uniteda za Holanđanina i time dao dozvolu Sneijderu da uđe u završne razgovore s čelnicima engleskog prvaka. Jedina prepreka na putu prelaska, oko koje će se morati detaljno dogovoriti, je sedmična plata u Unitedu. Naime, Sneijder ne želi rezati svoju platu iz Intera koja bi prenesena na Old Trafford iznosila 190 hiljada funti sedmično što je puno više od politike kluba iz Manchestera. Međutim, United će u zamjenu za toliku osnovnu platu ponuditi dodatne bonuse s kojima bi Sneijderova plata narasla do otprilike približne "cifre" koju sad ima u Interu.
Ferguson je lično razgovarao sa izvršnim direktorom kluba Davidom Gillom o mogućnosti povećanja budžeta osnovne sedmične plate u slučaju Sneijdera i nagađa se da je Gill dao zeleno svjetlo što se toga tiče. Sneijderov agent očekuje se krajem ove sedmice u Londonu na završnim pregovorima, a sam Holanđanin mogao bi se pojaviti već iduće sedmice u trening kampu Uniteda, piše MirrorFootball.
Inter je razmišljao i o opciji dovođenja Dimitra Berbatova u zamjenu, međutim odustali su od toga, jer su procijenili da bi radije vidjeli novac kojim bi kasnije ušli u pregovore oko dovođenja bugarskog reprezentativca.
Neka nama vijesti sa MirrorFootballa. 
- Interista di cuore
- Kontakt:
Koji je ovo put da smo prihvatili ponudu za Sneijdera ?
Coutinho sinoc zabio iz penala.Kod 2 preostala gola ucestvovao sa maestralnim pasovima,prvo lopta u prostor za Oscara koji je asistiro za prvi gola,a kod treceg gola odigravanje petom za Casemira koji asistira Willianu.
Dobro je igro sinoc,igra Brazila se vrti oko njega i Oscara (ovaj momak me odusevio) i vidi se da mu odgovara pozicija iza napadaca.
Casemiro takodjer dobar,imo i asistenciju ko sto sam vec i napiso.
U petak predstavljanje gostujuceg dresa.
P.S. Auguri Pazzo! 27.rodjendan danas slavi...
Coutinho sinoc zabio iz penala.Kod 2 preostala gola ucestvovao sa maestralnim pasovima,prvo lopta u prostor za Oscara koji je asistiro za prvi gola,a kod treceg gola odigravanje petom za Casemira koji asistira Willianu.
Dobro je igro sinoc,igra Brazila se vrti oko njega i Oscara (ovaj momak me odusevio) i vidi se da mu odgovara pozicija iza napadaca.
Casemiro takodjer dobar,imo i asistenciju ko sto sam vec i napiso.
U petak predstavljanje gostujuceg dresa.
P.S. Auguri Pazzo! 27.rodjendan danas slavi...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
- Air Marshal
- Kontakt:
Znaci Snajder prelazi u ManU 
hahahahahahhahahahhaAir Marshal je napisao/la:Znaci Snajder prelazi u ManU
- sarajlija89
- Kontakt:
Jbg, dalo bi se diskutovat o Sneijderu...
Velike su to pare, za igraca koji je sklon povredama i tesko moze u kontinuitetu igrati. S druge strane, postavlja se pitanje eventualne alternative. Mislio sam da bi to mogao biti Pastore, ali...nije bas neki izbor na trzsitu.
Ovaj Alvarez, jel on Sneijderova pozicija, mozel igrat to???
Pa dobro, prodati ga i onda dovesti jednog provjerenog napadaca i veznjaka, ako ima sta na trzistu
...
Velike su to pare, za igraca koji je sklon povredama i tesko moze u kontinuitetu igrati. S druge strane, postavlja se pitanje eventualne alternative. Mislio sam da bi to mogao biti Pastore, ali...nije bas neki izbor na trzsitu.
Ovaj Alvarez, jel on Sneijderova pozicija, mozel igrat to???
Pa dobro, prodati ga i onda dovesti jednog provjerenog napadaca i veznjaka, ako ima sta na trzistu
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Vise su dosadni sa prodajom/ostankom Sneijera. Svakih 3-4 dana isto procitam, a i smijesna je ponuda od 30 mil € a jedan Pastore ode za 40-ak
Nek daju Nania i 25 mil i eto im ga.
Nek daju Nania i 25 mil i eto im ga.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- sarajlija89
- Kontakt:
Funti..ne eura...to je oko 45 mil Eura...

Pa ne bi vam to lose bilo...Naravno, Nani i nekih 10tak miliona, maximalno. Nani je igracinaNek daju Nania i 25 mil i eto im ga.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Ako je Pastore otišao za 43 miliona eura onda za Wesa treba istovariti minimum 50 miliona.sarajlija89 je napisao/la:Velike su to pare, za igraca koji je sklon povredama i tesko moze u kontinuitetu igrati. S druge strane, postavlja se pitanje eventualne alternative. Mislio sam da bi to mogao biti Pastore, ali...nije bas neki izbor na trzsitu.
Ako se proda Wes nema se ko dovesti na tu poziciju približnog kvaliteta samo mogu doći igrači niže klase, zato odbacujem sve navode o njegovoj prodaji, jer je Inter čekao igrača njegovih karakteristika godinama da ne pišem decenijama i sada bi ga se dalo za tako smiješnu svotu.No britanski tisak ima kome mlatiti praznu slamu.
- sarajlija89
- Kontakt:
Funte, funte...opet kazem
U redu to. Igracina je, tu nema dileme, nikakve. Samo treba biti pametan. Igrac koji je nerijetko povrijeđen i ima 27 god...teska odluka...
U redu to. Igracina je, tu nema dileme, nikakve. Samo treba biti pametan. Igrac koji je nerijetko povrijeđen i ima 27 god...teska odluka...
Pitanje je šta dovesti na njegovo mjesto, nema puno igrača koji imaju kreaciju kao on, koji udaraju loptu odlično objema nogama.Da ga se htjelo prodati, valjda bi to MM uradio početkom juna, sada nema nekih alternativa za dovesti, jedino ako bi htio da Inter vodi u prosjek ( što bi ti kao Juventin voliosarajlija89 je napisao/la:U redu to. Igracina je, tu nema dileme, nikakve. Samo treba biti pametan. Igrac koji je nerijetko povrijeđen i ima 27 god...teska odluka...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.