Ne znam šta da kažem za Bonuccia,totalno nedefinisan lik, u Bariju je bio dobar a i Conte ga je već trenirao,ali Bari nije Juve. Mišljenja sam da mu se ipak da šansa jer smo previše igrača otjerali zbog jedne loše sezone.sarajlija89 je napisao/la:Ne treba Sorensena dati kao pola ugovora...mada, ako je istina ono za Ramireza, na pravo otkupa....i on je isto tako talentovan. Svejedno, treba pokusati posudbu skontat...![]()
Bonucci ce biti prodan, samo ako Chelsea bude trazio da se isplati 13 mil za Alexa, tada ce se pokusati nadomjestiti taj transfer, odlaskom Bonuccija..U međuvremenu Zenit je ponudio izgleda 8M za Bonućija što je ipak premalo s obzirom da je plaćen 15,5 M
Ma vala i nije neki igrac. Mislim, tesko je nakon jedne sezone nesto govoriti, treba momku dati sansu, ali na prvu, nije toliko dobar, kao recimo Ranocchia.
Ima on kvaliteta,prvenstveno je bolji tehničar od Chiellinija i zna povući loptu naprijed ,a takav štoper nam treba jer Chiellini ima dvije lijeve noge(u njegovom slučaju desne