FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Partizan
Steta niste iskusili slast pobjede nad genkom u kristal areni 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ne moze se porediti Genk kojega je Sarajevo izbacilo s ovom generacijomSarajlijc@ je napisao/la:Steta niste iskusili slast pobjede nad genkom u kristal areni
A pobjeda jeste bila epska,Muharemovic majstorski za pobjedu,Alaim u utakmici zivota
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Стјепан Косанчић
- Kontakt:
Raća bi mogao u Blekburni,to mu je sad destinacija,e da li je opet patka
Što se ostalog tiče svi do jednog složni u ocjeni da je Partizan nezasluženo poražen i da je kvalitetnija ekipa što će u revanšu i dokazati.
Ono što se meni lično ne svidja je Stanojevićevo valjda opravdanje za startera Šćepovića,u vidu prozivanja daleko konkretnijeg Jovančića.
p.s. Partizan je tim koji igra LŠ!
Što se ostalog tiče svi do jednog složni u ocjeni da je Partizan nezasluženo poražen i da je kvalitetnija ekipa što će u revanšu i dokazati.
Ono što se meni lično ne svidja je Stanojevićevo valjda opravdanje za startera Šćepovića,u vidu prozivanja daleko konkretnijeg Jovančića.
p.s. Partizan je tim koji igra LŠ!
- NukeR_G1970
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Mislim da Partizan ne bi trebao imati problema u revanšu, bolji su.
Al šta bi Mustafi, kiksara ostaje kiksara pa to ti je.....
Al šta bi Mustafi, kiksara ostaje kiksara pa to ti je.....
- " $...
Raca izgleda i zvanicno u Blackburnu,Partizanu 3 miliona.
Inace mislim da bi svako kome je Partizan u srcu trebao potpisati peticiju da Bjekovic vise ne daje intervijue u njihova imena jer ovaj poslednji je blago receno
.
A ni Stanojevic nije daleko odmakao od prosle sezone jer je danas u Press-u izjavio da ne zna zasto se "podcenjuju" Ilic,Vukic i Medo jer su oni clanovi najubojitijeg napada u Evropi nakon Barcelone.

Inace mislim da bi svako kome je Partizan u srcu trebao potpisati peticiju da Bjekovic vise ne daje intervijue u njihova imena jer ovaj poslednji je blago receno
A ni Stanojevic nije daleko odmakao od prosle sezone jer je danas u Press-u izjavio da ne zna zasto se "podcenjuju" Ilic,Vukic i Medo jer su oni clanovi najubojitijeg napada u Evropi nakon Barcelone.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sta je Bjeka posljednje rekao, nisam nigdje procitao neku vijest?
Izmedju ostalog da Partizan igra nikad lepse i kvalitetnije od 1966.godine.braoolyo je napisao/la:Sta je Bjeka posljednje rekao, nisam nigdje procitao neku vijest?
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Legendarni klip!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Nekad se zvala Ljutice Bogdana, a sad se zove Mateje Kezmana!

Posle Genka se najverovatnije ocekuje potpis Kezmana, a ako prodjemo Genk, najverovatnije cemo vratiti Lolu Smiljanica posto odlazi iz Espanjola i jednog igraca na levom krilu kako kazu "sa renomeom".
Nema sta, mnogo toga zavisi od Genka, a dovodjenjem ova 3 igraca, to bi bio sasvim respektabilan tim.

Posle Genka se najverovatnije ocekuje potpis Kezmana, a ako prodjemo Genk, najverovatnije cemo vratiti Lolu Smiljanica posto odlazi iz Espanjola i jednog igraca na levom krilu kako kazu "sa renomeom".
Nema sta, mnogo toga zavisi od Genka, a dovodjenjem ova 3 igraca, to bi bio sasvim respektabilan tim.
kezman je pravi napadac,strasno pojacnje ce vam bitiNukeR_G1970 je napisao/la:Nekad se zvala Ljutice Bogdana, a sad se zove Mateje Kezmana!
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Kezman apsolutno bespotrebno pojacanje u ovome trenutku,samo nagomilavanje igraca kad ni jedan Diarra nece dobiti vise od 10 utakmica u sezoni,a tu su jos Eduardo,Scepovic,Jovancic,Markovic.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Markovic tesko da ce dobiti neku veliku minutazu ove sezone, Scepovic je retard, Jovancic je vise kao dzoker igrac...Kezman bi bio odlican sa Eduardom...
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Bojim se da je Mateja svoj najbolji fudbal davno odigraoNukeR_G1970 je napisao/la:Markovic tesko da ce dobiti neku veliku minutazu ove sezone, Scepovic je retard, Jovancic je vise kao dzoker igrac...Kezman bi bio odlican sa Eduardom...
Sve u svemu ,čovjek je rođeni strijelac..u to nema sumnje...dao je 255 pogodaka u svim zvaničnim utakmicama(klubovi i A reprezentacija)..a odigrao preko 500 mečeva...Samo da ga krene,i biće nam dobro..mada sam malo sumnjičav
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
- Legenda_BiH
- Kontakt:
pozdrav svima,
bil mi netko mogao reci sta je se desilo sa generacijom 1993. juniori. Znali netko gdje je ko otisao?
bil mi netko mogao reci sta je se desilo sa generacijom 1993. juniori. Znali netko gdje je ko otisao?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
- RagazziDelSud
- Kontakt:
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Bice HAOS sutra na tribinama
Ne sumnjam da ce biti pun stadion, koliko znam u prvih par sati je otislo oko 20,000 ulaznica...Ja sam bolestan vec 5 dana ali ne mogu da ne odem
Ne sumnjam da ce biti pun stadion, koliko znam u prvih par sati je otislo oko 20,000 ulaznica...Ja sam bolestan vec 5 dana ali ne mogu da ne odem
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Puno sreće našem Partizanu večeras!!!
..Neka bude 3-0
Ajmo crno-beli!
Ajmo crno-beli!
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
'ajmo komsije,uzmite taj Genk veceras pa da slavimo...

- alan_kardec
- Kontakt:
Srećno!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.