FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

mak_033
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mak_033 » 02 avg 2011, 16:05

Kad je trening veceras?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 avg 2011, 16:06

18:30!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 02 avg 2011, 16:18

Bianconeri1988 je napisao/la:18:30!
hajd da vidim malo sta se desava
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 02 avg 2011, 16:31

ee da je dovest diarru :D mogli bi igrat sa jednim defanzivnim veznim :D hihihi

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 02 avg 2011, 16:57

Nesto citam ove postove o umoru igraca u Izraelu i te po meni gluposti
jel oni idu na put na magarcima ili mozda pjehe a ne avionom. Pored toga rade citav dan u kamenolomu, pa nemogu da se odmore do utakmice sa Sirokim.
Fakat ovo sve postaje smjesno cuj zamor materijala ako se tako lako umaraju onda nek batale fudbal nek igraju bocanje .
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 02 avg 2011, 16:59

propuh je napisao/la:Nesto citam ove postove o umoru igraca u Izraelu i te po meni gluposti
jel oni idu na put na magarcima ili mozda pjehe a ne avionom. Pored toga rade citav dan u kamenolomu, pa nemogu da se odmore do utakmice sa Sirokim.
Fakat ovo sve postaje smjesno cuj zamor materijala ako se tako lako umaraju onda nek batale fudbal nek igraju bocanje .
Glup je post. Tamo je tolika vrućina još dug put, ne mogu doći sebi za 5 dana. Čudi me da niste odgodili utakmicu. Jel to sigurno da se igra u nedjelju

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 02 avg 2011, 17:02

Dejan, BL je napisao/la:
propuh je napisao/la:Nesto citam ove postove o umoru igraca u Izraelu i te po meni gluposti
Glup je post. Tamo je tolika vrućina još dug put, ne mogu doći sebi za 5 dana. Čudi me da niste odgodili utakmicu. Jel to sigurno da se igra u nedjelju
Ma bio sam ja prosle godine na tekmi i vrucina uopste nije prestrasna.. rijetko bude iznad 35 u tel avivu a noci bude ugodno.. u hercegovini zna biti 100 puta gore
Zadnja izmjena: mak_033, dana/u 02 avg 2011, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 02 avg 2011, 17:07

Šaranov kaže da je strašno i da par kilograma zna izgubiti dnevno dok se malo ne privikne na klimu. Nisi mi odgovorio jel to definitivno odluka Širokog i Željezničara da se igra u nedjelju ili se još ne zna tačno

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 02 avg 2011, 17:09

Igra se u nedelju u 21 sata

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 02 avg 2011, 17:11

Dejan, BL je napisao/la:Šaranov kaže da je strašno i da par kilograma zna izgubiti dnevno dok se malo ne privikne na klimu. Nisi mi odgovorio jel to definitivno odluka Širokog i Željezničara da se igra u nedjelju ili se još ne zna tačno
Onda bi za neki 10 dana postao anoreksičan :lol:

Igra se definitivno u nedelju 21:00 h BHT 1,nismo tražili odgodu jer vjerovatno nebi odgodili.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 02 avg 2011, 17:43

[quote="Plivadon"][quote="zlatandr"]Joj Borac se pojacava, bice beton ove sezone :roll:[/ sta nas briga sto se borac pojacava kada smo mi sila za sve u nasoj ligi, to ce odmah da osjeti klub sa listice ;)
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 02 avg 2011, 18:03

Imate odličnu ekipu,samo prepotentnost Amara će vas koštati zapamtite dobro.Svaku sam utakmicu vašu gledo i ono što ovaj čovjek radi i kakve izmjene pravi je smiješno i totalno ne profesionalno,a odnos prema igračima je toliko nekorektan da mi je svaki put žao nekoga jer ga vidno izblamira,a to rade samo umišljenje osobe koje veze nemaju u svom poslu,a misle (na krilima babe9da su neko i nešto ili imaju lovu.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 02 avg 2011, 18:06

deset je napisao/la:Imate odličnu ekipu,samo prepotentnost Amara će vas koštati zapamtite dobro.Svaku sam utakmicu vašu gledo i ono što ovaj čovjek radi i kakve izmjene pravi je smiješno i totalno ne profesionalno,a odnos prema igračima je toliko nekorektan da mi je svaki put žao nekoga jer ga vidno izblamira,a to rade samo umišljenje osobe koje veze nemaju u svom poslu,a misle (na krilima babe9da su neko i nešto ili imaju lovu.
Upravu si veze nema ,samo ima 3 titule prvaka i 3 kupa..."samo" u 5 godina mandata,ako se ne varam (ovo mu 6 god).

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 02 avg 2011, 18:07

Dejan, BL je napisao/la:
Sine veci je zamor doci do tvoje BL busom nego avionom do Izraela.
ocito nisi nigdje dalje od svoje avlije isao al to nije tema tako da mi se neda naprdjivat s djecom o ovome.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 02 avg 2011, 18:08

deset je napisao/la:Imate odličnu ekipu,samo prepotentnost Amara će vas koštati zapamtite dobro.Svaku sam utakmicu vašu gledo i ono što ovaj čovjek radi i kakve izmjene pravi je smiješno i totalno ne profesionalno,a odnos prema igračima je toliko nekorektan da mi je svaki put žao nekoga jer ga vidno izblamira,a to rade samo umišljenje osobe koje veze nemaju u svom poslu,a misle (na krilima babe9da su neko i nešto ili imaju lovu.

zato se svi otimaju da ih on trenira, covjek koji ima najvise trofeja u ligi, ako vec nemas nista razumno napisat nemoj pljuvat ikog bez argumenata eto toliko
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 02 avg 2011, 18:09

propuh je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:
Sine veci je zamor doci do tvoje BL busom nego avionom do Izraela.
ocito nisi nigdje dalje od svoje avlije isao al to nije tema tako da mi se neda naprdjivat s djecom o ovome.
pojma ti nemas covjek fino kaze da je zajebano igrati tamo na 40 stepeni i odmah nakon 70 sati odigrati utakmicu ovdje s obzirom da se vracaju u petak popodne nekad

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 02 avg 2011, 18:20

Otom potom vrijeme će pokazati ko je u pravu,a da li sam u pravu pokaZuje i zadnja utakmica u kojoj totalno ne uigrane igrače ili igrače koji su došli pred kraj priprema stavlja od prve minute,dok momci koji su ginuli i za koje bi vaš klub veliku paru dobio -za vrlo kratko vrijeme ,ubacuje 20-minuta ili nikako,a za Bešliju zamjena je totalno smiješna.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 02 avg 2011, 18:22

deset je napisao/la:Otom potom vrijeme će pokazati ko je u pravu,a da li sam u pravu pokaZuje i zadnja utakmica u kojoj totalno ne uigrane igrače ili igrače koji su došli pred kraj priprema stavlja od prve minute,dok momci koji su ginuli i za koje bi vaš klub veliku paru dobio -za vrlo kratko vrijeme ,ubacuje 20-minuta ili nikako,a za Bešliju zamjena je totalno smiješna.
Vrijeme već pokazuje. 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 02 avg 2011, 18:22

Jako zanimljivo razmisljanje u kojem se istice neznanje,neupucenost i nekontrolisani ispadi ljubomore...cuj ovo "osobe koje veze nemaju u svom poslu"..taj mi je naj jaca i samo se iskreno nadam da ovim plitkm i ogranicenim zakljuckom nisi aludirao na Amara Osima....okani se fudbala kao i procjene karakternih osobina kod ljudi..!!
Zadnja izmjena: legenda79, dana/u 02 avg 2011, 18:26, ukupno mijenjano 2 puta.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 avg 2011, 18:24

deset je napisao/la:Otom potom vrijeme će pokazati ko je u pravu,a da li sam u pravu pokaZuje i zadnja utakmica u kojoj totalno ne uigrane igrače ili igrače koji su došli pred kraj priprema stavlja od prve minute,dok momci koji su ginuli i za koje bi vaš klub veliku paru dobio -za vrlo kratko vrijeme ,ubacuje 20-minuta ili nikako,a za Bešliju zamjena je totalno smiješna.
Uzmes bolan i treniras slobodu a ne da kritikujes najtrofejnijeg trenera Zelje i lige.Upitas li se koliko je pametno napisati ovakav post, ima li smisla.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: berjan, eldin1987, Levin, sanjinusto i 64 gosta.