FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
danas igracima podjeljene plate
- Sarajlijc@
- Kontakt:
I sta s tim ? To je sasvim normalnohordas'87 je napisao/la:danas igracima podjeljene plate
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Logično, prvi dani mjeseca. Dobro je da se situacija u klubu popravila.hordas'87 je napisao/la:danas igracima podjeljene plate
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
samosarajvo
- Kontakt:
basSarajlijc@ je napisao/la:I sta s tim ? To je sasvim normalnohordas'87 je napisao/la:danas igracima podjeljene plate
Ali u kakvom smo stanju bili treba priznat da ova uprava radi extra posao. Od zime do danas igracima isplaceno sve a i vraceno dosta dugova od prije
A za jos vecu pohvalu je to sto se nije sekunde kasnilo sa ljetnim platama a ljeto je najgore. Nema para od ulaznica i mnogih drugih prihoda a pare od Europe dolaze tek kasnje.
To sto mi ocekujemo grupnu fazu odma je druga stvar...
samo sarajevo siroki i zeljeznicar dijele plate mjesec za mjesec ostali kaskaju po nekoliko mjeseciSarajlijc@ je napisao/la:I sta s tim ? To je sasvim normalnohordas'87 je napisao/la:danas igracima podjeljene plate
Bez uvrede,treba napomenuti da je tu praksu redovnih dijeljenja plata Sarajevo nakon duzeg vremenskog perioda pocelo upraznjavati tek prosli mjesec...hordas'87 je napisao/la:samo sarajevo siroki i zeljeznicar dijele plate mjesec za mjesec ostali kaskaju po nekoliko mjeseciSarajlijc@ je napisao/la:I sta s tim ? To je sasvim normalnohordas'87 je napisao/la:danas igracima podjeljene plate
@legenda79
to ti mislis da je praksa zadnji mjesec dana, da si malo upuceniji u stanje u klubu znao bi da su od pocetka proljetnog djela sezone pa sve do danas isplacene sve plate a uz to su svim igracima isplacena dugovanja koja su bila prema njima, sta mislis koji je razlog ostajanja Torlaka, Scepanovica i Kojasevica u ekipi... a Bgm dobili su i neke premije tako da ti je ta prica nigdje veze...
to ti mislis da je praksa zadnji mjesec dana, da si malo upuceniji u stanje u klubu znao bi da su od pocetka proljetnog djela sezone pa sve do danas isplacene sve plate a uz to su svim igracima isplacena dugovanja koja su bila prema njima, sta mislis koji je razlog ostajanja Torlaka, Scepanovica i Kojasevica u ekipi... a Bgm dobili su i neke premije tako da ti je ta prica nigdje veze...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Pitao bi te ja da su tu Fazlagic i slicni bili oni danas vidjeli ni p od plate ... tek je sada to normlano kod nas i ovo treba da svi znaju ovo je za pohvalu.Sarajlijc@ je napisao/la:I sta s tim ? To je sasvim normalnohordas'87 je napisao/la:danas igracima podjeljene plate
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Sve pohvale ,samo neznam šta nam je sa Šmigalovićem tj.kad ćemo ga vidjeti na terenu jer je u pripremnim utakmicama dobro radio.Mislim da je dobro što ste angažovali Redžepagića jer se ovdje u Tuzli priča da neda prić vašem klubu sponzorskim igračima -što je za veliku pohvalu,a dokaz kako ispravno radi su novopridošli igrači koji su se pokazali već kao pojačanje.Sretno u daljem takmičenju i pozdrav iz Tuzle.
Eto podjela plata je vijest. Ali u kakvom curku smo bili i jest vijest i dok je tako ništa od kluba i napretka za isti
-
samosarajvo
- Kontakt:
Sto se pravis pametan i sveznalica kad to nisi ?legenda79 je napisao/la: Bez uvrede,treba napomenuti da je tu praksu redovnih dijeljenja plata Sarajevo nakon duzeg vremenskog perioda pocelo upraznjavati tek prosli mjesec...
Sve plate od Januara su isplacene a to je vec 7 mjeseci sto je daleko od tog sto si ti rekao "prosli mjesec".
Ne kontas ti o cemu ja pricam....niko nije rekao da su isplacene plate i zaostatci ali da se "praksa" dijeljenja plata mjesec za mjesec upraznjava i postuje tek u zadji mjesec dana...a i proljetni dio je jako dalek period pravo, izvini me moli te pa sam pogrijesio u dva mjeseca...dabogda dobijali premije svaki mjesec sto se mene tice i imali svi platu od 5 milja...suti bolan i ne pricaj da je nidje veze moja prica,a koliko sam upucen i koliko znam o vasem klubu tebi bi se zamantalo,ne zato sto zelim nego sam primoran da znam jer su clanovi vaseg upravnog odbora meni jako blike osobecollector je napisao/la:@legenda79
Zavrsavam s bilo kakvim daljnim komuniciranjem i repliciranejm,nisam dosao da provociram i ujedam nego sasvim normalno sa realnim stvarima koje su na kraju krajeva pozitivni za vas klub..!!!
Hajde se ti uhvati teme kluba za koji navijas (iskreno me i ne interesuje koji je to klub) a nas,nase igrace i redovne,il' ne,isplate plata,premija i dugovanja ostavi na miru.
Ni mi tebi i tvojim pulenima ne pametujemo niti se interesujemo za isplate,ili ne,igraca kluba za koji navijas.
Putuj i zbogom.
Ni mi tebi i tvojim pulenima ne pametujemo niti se interesujemo za isplate,ili ne,igraca kluba za koji navijas.
Putuj i zbogom.
Izgleda da će Škoro ipak zaigrati protiv Sparte, to bi bilo idealno. Iako je u toj utakmici sve riješeno, bit će sjajno vidjeti Škoru (opet) u bordo dresu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Skoro i Haskic u spicu...heben tandem za nasu ligu...hajdeeeee Aleeeeeneeeeeee 
- molotovljev
Skorinjo im daje dva...e sad' ,pitanje je da l' mozemo dati jos 3molotovljev je napisao/la:...na penale
-
samosarajvo
- Kontakt:
Hoces da kazes da su sve plate isplacene ali ne mjesec za mjesec vec da se dva-tri mjeseca pauzira pa onda isplati ? nema ti to logikelegenda79 je napisao/la:Ne kontas ti o cemu ja pricam....niko nije rekao da su isplacene plate i zaostatci ali da se "praksa" dijeljenja plata mjesec za mjesec upraznjava i postuje tek u zadji mjesec dana...a i proljetni dio je jako dalek period pravo, izvini me moli te pa sam pogrijesio u dva mjeseca...dabogda dobijali premije svaki mjesec sto se mene tice i imali svi platu od 5 milja...suti bolan i ne pricaj da je nidje veze moja prica,a koliko sam upucen i koliko znam o vasem klubu tebi bi se zamantalo,ne zato sto zelim nego sam primoran da znam jer su clanovi vaseg upravnog odbora meni jako blike osobecollector je napisao/la:@legenda79
to ti mislis da je praksa zadnji mjesec dana, da si malo upuceniji u stanje u klubu znao bi da su od pocetka proljetnog djela sezone pa sve do danas isplacene sve plate a uz to su svim igracima isplacena dugovanja koja su bila prema njima, sta mislis koji je razlog ostajanja Torlaka, Scepanovica i Kojasevica u ekipi... a Bgm dobili su i neke premije tako da ti je ta prica nigdje veze......malo,al stvarno malo ste stali na noge a ti se podigo i napisa citat ko da ste finasiski stabilni poput Barcelone ili Real Madrida...
Zavrsavam s bilo kakvim daljnim komuniciranjem i repliciranejm,nisam dosao da provociram i ujedam nego sasvim normalno sa realnim stvarima koje su na kraju krajeva pozitivni za vas klub..!!!
Od januara su sve redovne, prije bog zna kako je bilo
Igraj Skoro ale...Horde su uz tebe
Ima da gori sve kad izadje na teren. Dobrodosao kraljuuu
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Izlazak Skore na teren ima da proslavimo ko da smo prosli Spartu 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.