FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

neutralan__
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la neutralan__ » 02 avg 2011, 17:40

AlemC85 je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Nove stolice postavljene. 8-) :)

Nego šta mislite na ovu formaciju:

slika

Imate li vi nekih prijedloga ko bi gdje mogao igrati,koga izbaciti iz ove postave,ko je otišao iz kluba,koga staviti na neku drugu poziciju itd. ?
Pošto je sezona veoma blizu,da vidimo sa kakvim bi igračkim kadrom mogli početi sezonu.
Po imenima ekipa vam nije uopšte loša kao što neki "dobronamjerni" mediji pokušavaju da predstave, ponavljam opet, za mene ste prvi favorit za povratak u PL, a to kažem iz više razloga npr. stadion, dobar igrački kadar i sl.. Vidim neki vide Rudar u PL ali realni i da uđu nemaju šta tražiti u njoj jer bi teško mogli parirati i onim malo slabijim premijerligašima a kamoli najjačim...
Ako mogu znati koji su to dobronamjerni mediji ? Jer ja ništa o Budućnosti u medijima nisam vidio/pročitao otkad smo i zvanično ispali iz Premier lige.

Za Rudar ne bih ništa komentarisao,jer ni sam više ne znam šta da mislim.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 02 avg 2011, 20:57

AlemC85 je napisao/la:Vidim neki vide Rudar u PL ali realni i da uđu nemaju šta tražiti u njoj jer bi teško mogli parirati i onim malo slabijim premijerligašima a kamoli najjačim...
Pojma ti nemas o Rudaru ;)
#samoRudar #zauvijek

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 02 avg 2011, 21:39

slika

Imate li vi nekih prijedloga ko bi gdje mogao igrati,koga izbaciti iz ove postave,ko je otišao iz kluba,koga staviti na neku drugu poziciju itd. ?
Pošto je sezona veoma blizu,da vidimo sa kakvim bi igračkim kadrom mogli početi sezonu.
KAVAZOVIĆ-PIRIĆ ... eto sta bi ja samo uradio, i umjesto Ikanovića bi Sliška stavio, a Ikana na mjesto zadnjeg veznog mada ima Smaja ..
1947!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 02 avg 2011, 21:42

Sta vam je s Vukovicem, je l' to i kod vas klupa? :D
#samoRudar #zauvijek

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 02 avg 2011, 21:46

L' Imperator je napisao/la:Sta vam je s Vukovicem, je l' to i kod vas klupa? :D
Dobio nogu :mrgreen:
1947!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 02 avg 2011, 21:51

Ljumani_Banovici je napisao/la:
haha, sto ba? nije on los igrac :]
#samoRudar #zauvijek

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 02 avg 2011, 21:56

L' Imperator je napisao/la:
haha, sto ba? nije on los igrac :]
znam da nije loš, ali ga nema, zagubio se negdje :) izgleda da su ga otjerali :D
1947!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 02 avg 2011, 21:59

Ljumani_Banovici je napisao/la: znam da nije loš, ali ga nema, zagubio se negdje :) izgleda da su ga otjerali :D
mozda se nisu uspjeli dogovoriti oko plate i to.., ne znam sto bi ga "tjerali"..mog'o vam je dosta pomoci..
#samoRudar #zauvijek

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 02 avg 2011, 22:02

L' Imperator je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la: znam da nije loš, ali ga nema, zagubio se negdje :) izgleda da su ga otjerali :D
mozda se nisu uspjeli dogovoriti oko plate i to.., ne znam sto bi ga "tjerali"..mog'o vam je dosta pomoci..
ma znam ba, igrao je on za nas 2-3 sezone, ima dobar centaršut ljevicom, precizan .. dobar tehnicar .. zvali su ga ZVJEZDICA zbog tetovaza :D
1947!

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 02 avg 2011, 22:23

Danas je odigrana prijateljska utakmica izmedju Fk Srnice i Fk Buducnost rezultat 0-1,pogodak Kabira Smajica,koji je uz Camrkovica i nekog novog i graca sa brojem 11 na ledjima bio naj bolji igrac na terenu,ovaj jedanaestka mi se pravo svidja,ljevak je,igra vezu,odlicna tehnika kao i veoma kreativan pas :) ,Kavazovic ubjedljivo naj gori igrac u Buducnosti,tako neutralni,da ga ja nebi svrstavao u prvu postavu,prije bi ovog novog vec pomenutog,postavio na tu poziciju ;)
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 02 avg 2011, 23:05

slika

KAVAZOVIĆ-PIRIĆ ... eto sta bi ja samo uradio, i umjesto Ikanovića bi Sliška stavio, a Ikana na mjesto zadnjeg veznog mada ima Smaja ..
Ja sam ovo stavio kako ja zamišljam prvu postavu,a napisao sam da i vi date svoje mišljenje.
Ja i zaboravio na Pirića,ali tu su on i Kavazović negdje u 5 deka.Mada evo @kuman_@mel govori da je Kavazović bio loš.A taj novi je možda Hasanović koji je stigao iz Omladinca,ne vidim ko bi drugi mogao biti,osim Muminhodžića,ali on je napadač.Mislim da je Igorovo vrijeme prošlo i da priliku treba davati mlađim igračima,možda on može korektno odraditi nekih 25-30 minuta utakmice,ali više ne može.Možda bi umjesto Ikanovića mogao igrati Delić.Ali vidjeti ćemo za šta će se Rizvić odlučiti.

@L' Imperator Vuković je istjeran iz kluba zbog nediscipline i neprofesionalnog ponašanja.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 03 avg 2011, 00:09

neutralan__ je napisao/la: @L' Imperator Vuković je istjeran iz kluba zbog nediscipline i neprofesionalnog ponašanja.
cudno :roll:
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 03 avg 2011, 01:32

Sta je sa web site-om??
#samoRudar #zauvijek

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 03 avg 2011, 01:34

L' Imperator je napisao/la:Sta je sa web site-om??
Uskoro će da bude u funkciji.Još je u izradi,imali smo malih problema.Ali biti će sutra u funkciji,eventualno presutra.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 03 avg 2011, 09:01

neutralan__ je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:Sta je sa web site-om??
Uskoro će da bude u funkciji.Još je u izradi,imali smo malih problema.Ali biti će sutra u funkciji,eventualno presutra.
danas ce bleki uplatit domenu, juce sam ja isao s njim, ali malo poranili, do 1 uplate -.- ... tako da se tek danas uplacuje a bit ce gotova otprilike za 2-3 dana . Usput evo jedan detalj sa jučerašnje utakmice u Trestenici: Fk Srnica- FK Buducnost slika
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 03 avg 2011, 14:40

Bivši premijerligaš, ekipa banovićke Budućnosti u novu sezonu ulazi oslabljena odlaskom većine igrača koja su u prethodnoj sezoni bili nosioci igre.

Da podsjetimo, pred kraj sezone klub su napustili: Haskić, Šmigalović (Sarajevo), Slomić i Zrnanović (Sloboda), Omić i Halilović (Zvijezda Gradačac), Buro(Travnik). Predsjednik kluba Lapandić uveliko radi na dovođenju adekvatnih zamjena za navedene igrače što će, ruku na srce, ipak biti jako teško.

Jedina dobra vijest za Banovićane u ovom trenutku je da se na kormilo trenera prvog tima najvjerovatnije vratiti Munever Rizvić nakon isteka suspenzije od saveza nakon incidenta u utakmici sa Zrinjskim u Banovićima. Rizvić već radi pripreme sa prvim timom, dok će sezonu sa klupe do isteka Rizvićeve suspenzije, po svemu sudeći početi pomoćni trener Garić.

Što se tiče novih lica u klub su pristigli igrači: Mustafić (Doboj-istok), Bajrić (Sloga Tojšići), Hasanović (Omladinac), te povratnici u klub M. Hasanović, Džafić i Hadžić.

Ostali igrači koji su priključeni ovogodišnjem prvom timu uglavnom su igrači iz juniorskog pogona među kojima treba istaći mladog reprezentativca BiH u uzrastu do 19 godina Mujića, za kojeg u gradu uglja smatraju da je nasljednik Nermina Haskića, te mladog Pirića koji je prošlu sezonu u Premier ligi pokazao svoj raskošni talenat.

Sve u svemu, kada se sve sabere i oduzme, pred Banovićanima je jedan težak put ka eventualnom povratku u Premier ligu BiH, budući da su izgubili gotov čitav kostur prošlogodišnjeg tima.

Klub se već uveliko priprema na njihovoj vrlo znanoj destinaciji Konjuhu, gdje će ostati do petka nakon čega bi trebali odigrati par prijateljskih utakmica, a sredinom avgusta će uzeti učešće na memorijalnom turniru u Odžaku što će ujedno biti i generalna provjera pred početak, za njih povratničke, sezone u Prvoj ligi federacije BiH.

Dobro su opisali stanje u klubu,sve je istina.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 03 avg 2011, 15:09

Dobili ste pravo pojačanje kako čujem, dolazi iz turskog Konyaspora, danas treba potpisat, Muamer Salibašić, prošle sezone skupio samo jedan nastup u prvoj ligi turske ;)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 03 avg 2011, 15:11

sony_91 je napisao/la:Dobili ste pravo pojačanje kako čujem, dolazi iz turskog Konyaspora, danas treba potpisat, Muamer Salibašić, prošle sezone skupio samo jedan nastup u prvoj ligi turske ;)
To je onaj što je iz Omladinca otišao u Tursku ?
To je odlično onda,strašan je to igrač.Malo po malo ekipa se sve više pojačava.

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 03 avg 2011, 15:13

sony_91 je napisao/la:Dobili ste pravo pojačanje kako čujem, dolazi iz turskog Konyaspora, danas treba potpisat, Muamer Salibašić, prošle sezone skupio samo jedan nastup u prvoj ligi turske ;)
Vitit ćemo koliko je ta informacija tacna,ako jeste onda si nam za mustuluka 8-)
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 03 avg 2011, 15:13

neutralan__ je napisao/la:
To je onaj što je iz Omladinca otišao u Tursku ?
To je odlično onda,strašan je to igrač.Malo po malo ekipa se sve više pojačava.
[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []