rezervisan za raketuLBJ MVP je napisao/la:Dadnite mu 14Bosco je napisao/la:Broj 22 je samo privremeni broj što je i sam Gervinho izjavio, ukoliko ne ode Eboue vidjet ćemo hoće li ostat ta dvadesetdvica.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ma to je uzeo onaj mali wannabe Henry i otkad je uzeo samo stagnira u životu.LBJ MVP je napisao/la:Dadnite mu 14Bosco je napisao/la:Broj 22 je samo privremeni broj što je i sam Gervinho izjavio, ukoliko ne ode Eboue vidjet ćemo hoće li ostat ta dvadesetdvica.
Ma ja, nije bitno koji broj nosi Gervinho, samo eto htio sam da razjasnim situaciju, meni je bitno samo da Bog nosi desetku, za ostalo me zaboli.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
aBd bit ce on Henry 2,al nece ipak,nema mozga,henry je vise nego inteligentan igracBosco je napisao/la:Ma to je uzeo onaj mali wannabe Henry i otkad je uzeo samo stagnira u životu.LBJ MVP je napisao/la:Dadnite mu 14Bosco je napisao/la:Broj 22 je samo privremeni broj što je i sam Gervinho izjavio, ukoliko ne ode Eboue vidjet ćemo hoće li ostat ta dvadesetdvica.![]()
Ma ja, nije bitno koji broj nosi Gervinho, samo eto htio sam da razjasnim situaciju, meni je bitno samo da Bog nosi desetku, za ostalo me zaboli.
- Megamon
- Kontakt:
Niko nece moci dostici nivo Henrya.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- armin arsenalovac
- Kontakt:
nenadjebiv gunnerMegamon je napisao/la:Niko nece moci dostici nivo Henrya.
Hoće možda Chamakh.Megamon je napisao/la:Niko nece moci dostici nivo Henrya.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Mog mi oca..bolji alen avdic od chamakha !!Bosco je napisao/la:Hoće možda Chamakh.Megamon je napisao/la:Niko nece moci dostici nivo Henrya.
- Megamon
- Kontakt:
Meni nije jasno kako je on uspio dati neke golove u onom Bordou,pa Jeffers i Alidiere su bili ubojitiji od njega.Bosco je napisao/la:Hoće možda Chamakh.Megamon je napisao/la:Niko nece moci dostici nivo Henrya.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Meni nije jasno kako je on uspio dati neke golove u onom Bordou,pa Jeffers i Alidiere su bili ubojitiji od njega.Megamon je napisao/la:Bosco je napisao/la:Hoće možda Chamakh.Megamon je napisao/la:Niko nece moci dostici nivo Henrya.
GLAVOM !!
U Arsenalu očigledno bez nje igraarmin arsenalovac je napisao/la: GLAVOM !!
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
ma sta ces kad ne zna,da oce dovest onog rodallegu iz wigana mjesto njega... !!!LBJ MVP je napisao/la:U Arsenalu očigledno bez nje igraarmin arsenalovac je napisao/la: GLAVOM !!
- armin arsenalovac
- Kontakt:
IMAM NEKI OSJECAJ DA CE AW DOVEST BARTONA,ON KUPI SVE STO JE SLOBODNO 
Dolazak Bartona značio bi da se AW pokakio na svoju 15-godišnju transfer politiku. Mislim da nema šanse da nam dođe, čovjek je tempirana bomba.
Prema pricanju ArsenaNewsReview ove sedmice trebala bi stici tri pojacnja. Dva iz EPL.
Zivi bili pa vidjeli!
Mozda dolazak Bartona i nebi bila tako losa ideja. Covjek je agresivan a ni pas mu nije los. Taman da pokaze "vrticu" kako treba igrati. Jer Arsenal nema one cvrstine, koja je potrebna za osvajanja.
Zivi bili pa vidjeli!
Mozda dolazak Bartona i nebi bila tako losa ideja. Covjek je agresivan a ni pas mu nije los. Taman da pokaze "vrticu" kako treba igrati. Jer Arsenal nema one cvrstine, koja je potrebna za osvajanja.
Iskreno sta ce on Arsenalu, momak koji samo probleme pravi i narusaje atmosferu. Barton aka BaloteliBosco je napisao/la:Dolazak Bartona značio bi da se AW pokakio na svoju 15-godišnju transfer politiku. Mislim da nema šanse da nam dođe, čovjek je tempirana bomba.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
On bi bio dobro pojačanje, ali njegovo ponašanje je kriminalnohaxonja je napisao/la:Iskreno sta ce on Arsenalu, momak koji samo probleme pravi i narusaje atmosferu. Barton aka BaloteliBosco je napisao/la:Dolazak Bartona značio bi da se AW pokakio na svoju 15-godišnju transfer politiku. Mislim da nema šanse da nam dođe, čovjek je tempirana bomba.
On je savremeni Gazza ili Vini Jones, zahebo je Wazzu i Smitha i ostale Engleske bad boys!
Parker bi bio dobar sigurno i moze igrati u Arsenalu kod njega nema peljanja lopte odmah naprijed i to vama treba.
There is only one United!!!!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
pozdrav gunnersi.Nekada sam navijao za arsenal,sada je to L'pool.Ali i dalje su mi jedan od najdrazih klubova i drago mi je vidjet kada naprave neki zapazen rezultat
koliko sam ja primijetio ,opet se nista ne radi povodom te "kriticne" odbrane,pa me zanima da li ste mislili dovesti nekog stopera ??
koliko sam ja primijetio ,opet se nista ne radi povodom te "kriticne" odbrane,pa me zanima da li ste mislili dovesti nekog stopera ??
ZZ
Pa mi jesmo mislili jednog stopera i lijevog beka ali Wenger nije.
From Stuart Laws : Joe Barton?
Or he could ruin Jack's career!
He has too much of what we need!
Needs a minder - Sami Nasri???
Or a very tight contract.
Sell Fab for £35m
Bendner for £7m
Clichy for £7m
Buy Jag for £20
Parker for £8 (to look after Barton)
Barton for free
Cahill for £15
Wenger's made £6m profit!
Fans would love it!
Nasri might stay!
Or he could ruin Jack's career!
He has too much of what we need!
Needs a minder - Sami Nasri???
Or a very tight contract.
Sell Fab for £35m
Bendner for £7m
Clichy for £7m
Buy Jag for £20
Parker for £8 (to look after Barton)
Barton for free
Cahill for £15
Wenger's made £6m profit!
Fans would love it!
Nasri might stay!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.