Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice Premijer Lige BiH na TV-u
Poznavajuci ove nase kanale tesko ce biti prijenos Sarajevo-Spartak. Hayat-Siroki,RTRS-Slavija,jos samo BHT preostaje,jer nece Zrinjski prenositi.Steta bi bilo da nema prijenosa,jer bi zaista volio da Evropa,a i gledatelji iz BiH vide Horde na djelu.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- RK Gradacac
- Kontakt:
Pa hajde kad si tako upucen reci nam svima kolika je ta ponuda bila??Marin je napisao/la:Prestanite govoriti o ponudi kad to nije bila ponuda nego kikiriki. Naši bi vjerujem pristali i na 5-6 tisuća maraka ali nisu dali ni toliko. Jebote, prenose ligu maltene džabe i opet se skupe kad treba dati malo za ligu prvaka.
Ako budu prenosili Sarajevo samo će potvrditi ono što pola države mislil.
Da išta valja ta TV prenosila bi sve europske utakmice , svih klubova i mi ne bi imali razloga za ovu glupu raspravu,a ovako...
Cuj ovog, pa valjda bi gledali prenose radi klubova tj. fudbala a ne radi navijacaPoznavajuci ove nase kanale tesko ce biti prijenos Sarajevo-Spartak. Hayat-Siroki,RTRS-Slavija,jos samo BHT preostaje,jer nece Zrinjski prenositi.Steta bi bilo da nema prijenosa,jer bi zaista volio da Evropa,a i gledatelji iz BiH vide Horde na djelu.
010 ISN'T JUST A CODE
- dolina cupova
- Kontakt:
ma pusti ga brate vidis da oni postavljaju standarde moraju ih ljudi vidjeti hahahahhahaRK Gradacac je napisao/la:Pa hajde kad si tako upucen reci nam svima kolika je ta ponuda bila??Marin je napisao/la:Prestanite govoriti o ponudi kad to nije bila ponuda nego kikiriki. Naši bi vjerujem pristali i na 5-6 tisuća maraka ali nisu dali ni toliko. Jebote, prenose ligu maltene džabe i opet se skupe kad treba dati malo za ligu prvaka.
Ako budu prenosili Sarajevo samo će potvrditi ono što pola države mislil.
Da išta valja ta TV prenosila bi sve europske utakmice , svih klubova i mi ne bi imali razloga za ovu glupu raspravu,a ovako...
Cuj ovog, pa valjda bi gledali prenose radi klubova tj. fudbala a ne radi navijacaPoznavajuci ove nase kanale tesko ce biti prijenos Sarajevo-Spartak. Hayat-Siroki,RTRS-Slavija,jos samo BHT preostaje,jer nece Zrinjski prenositi.Steta bi bilo da nema prijenosa,jer bi zaista volio da Evropa,a i gledatelji iz BiH vide Horde na djelu.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sve ekipe su ko ku*ac tako da je svejedno koju ce prenositi utakmicu dok je prvenstvo u toku..
Bolje je da bude raznovrsnije, pa mozda kad sta i "ubodu" zanimljivo.
A slazem se da trebaju prenositi sve evropske utakmice nasih klubova, da gledamo kako nas gule..

Bolje je da bude raznovrsnije, pa mozda kad sta i "ubodu" zanimljivo.
A slazem se da trebaju prenositi sve evropske utakmice nasih klubova, da gledamo kako nas gule..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Imaš u prethodnim stranicam kolika je bila moćna ponuda! Ukratko, ne bi BHT platio ništa nego bi Zrinjski dobio nekoliko reklamnih minuta pa da sam proda zainteresiranima. Smješno. Volim što nisu prostali.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ako je to istina onda je stvarno smijesno 
010 ISN'T JUST A CODE
Istina...RK Gradacac je napisao/la:Ako je to istina onda je stvarno smijesno
nego..ko zeli gledati Sturm - Široki,a ima satelitsku... 19h ORF1...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
kakvi bolan austrijanci, tko ce gledati austrijance i slusati njihov iritirajuci švabski jezik. najvjerovatnije utakmicu prenosi mreža plus.
- rob do bagro
- Kontakt:
onda nam ni ne trebaju ove televizije ako nece prenosit nase klubove u euro takmicenjima...bruka i sramota 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Široki je upregovorima sa BHT-om za uzvratnu protiv Sturma..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
koliko je meni poznato, klubovi su odbili ponude BHT-a za prenosrob do bagro je napisao/la:onda nam ni ne trebaju ove televizije ako nece prenosit nase klubove u euro takmicenjima...bruka i sramota
sad sto su te ponude bile preniske je druga stvar, nema televizija para *ebiga, a nasi klubovi umislili da su atraktivni kao da igraju polufinale lige prvaka tcc
prvo ostvarite neki rezultat pa cete dobiti bolje ponude
Ima li sta novo,hoce li biti prenosa od utakmica u europi?
Tracy McGrady!!!
Siroki Brijeg na BHt-u,Slavija na RTRS-u.Edo_Majka je napisao/la:Ima li sta novo,hoce li biti prenosa od utakmica u europi?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- lolo d pitar
- Kontakt:
a sarajevo u trnaviDevil je napisao/la:Siroki Brijeg na BHt-u,Slavija na RTRS-u.Edo_Majka je napisao/la:Ima li sta novo,hoce li biti prenosa od utakmica u europi?
Ne prenose ni Slovaci
( bar ne nacionalna televizija)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Prvo kolo:Sarajevo-Sloboda 20H prenos BHT 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hmm, neka samo prenose, to je bitno. Još samo da se vrati ljudi na stadione sve bi bilo okey. Eno čitam Dianmo Zagreb odnosno Mamić smanjio cijenu ulaznica , jer kako kaže kriza je, u nas na nekim terenima je pretjerano koliko traže ulaz ko da igra Fulham a ne neki naš klub. A tu je i repka i ta cijena karte .Zar nije ružno vidjeti prazan stadion. Umjesto na svakoj utakmici da bude makar preko 5000 ljudi u nas 300, 500, 800 ko da je seljačka liga, ustvari i jeste.
$ " $ се ? " на $ је $ се & " " & & ''$'' & ? "." " ? &,? " се & "Rz88 je napisao/la:Hmm, neka samo prenose, to je bitno. Još samo da se vrati ljudi na stadione sve bi bilo okey. Eno čitam Dianmo Zagreb odnosno Mamić smanjio cijenu ulaznica , jer kako kaže kriza je, u nas na nekim terenima je pretjerano koliko traže ulaz ko da igra Fulham a ne neki naš klub. A tu je i repka i ta cijena karte .Zar nije ružno vidjeti prazan stadion. Umjesto na svakoj utakmici da bude makar preko 5000 ljudi u nas 300, 500, 800 ko da je seljačka liga, ustvari i jeste.
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...
Е ' '...
Е ' '...
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
$ " $ се ? " на $ је $ се & " " & & ''$'' & ? "." " ? &,? " се & "
[/quote]
jedan od načina
jedan od načina
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Halida
Ne znam zasita, nekim draže gledati TV nego otići na utakmicu i da se vidi nešto, malo izaći na zrak i da jednostavno dadneš svoj doprinos u poboljšanju naše lige. Lako je reći kada ispadu iz Europe M.... im, nemaju oni veze i te stvari, a vamo nikad nisu platili 5km za j... ulzanice. Nedostaje para, to je problem.
Ne znam zasita, nekim draže gledati TV nego otići na utakmicu i da se vidi nešto, malo izaći na zrak i da jednostavno dadneš svoj doprinos u poboljšanju naše lige. Lako je reći kada ispadu iz Europe M.... im, nemaju oni veze i te stvari, a vamo nikad nisu platili 5km za j... ulzanice. Nedostaje para, to je problem.