KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Melo15
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Melo15 » 25 jul 2011, 22:01

Ma i on je dosao u bosnu da sta uzme...a ne da im jos i pomogne....
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 jul 2011, 00:21

Nema se vise sta uzeti. Oni koji su uzeli ili su tu stalno bili, ili su napustili klub.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 26 jul 2011, 00:33

neno#4 je napisao/la:Nema se vise sta uzeti. Oni koji su uzeli ili su tu stalno bili, ili su napustili klub.
Nek si i ti neno jednom optimista glede Bosne i uprave :P
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Svedjanin
Kontakt:

Post Postao/la Svedjanin » 26 jul 2011, 08:42

Pozdrav svima....ima li neko da ima bilo kakve informacije o K Bosni i desavanjima? Sta se zbiva...igraci odlaze Durasovic...Pasalic itd...sta se zbiva jel sa radi?

Tko ce biti trener Hadzic? kad ce pripreme poetiti i dali ce poceti..novi sponzori..igraci...plan rada...dugovi itd ima li neko informacije koje su povjerljive...ili je dosao kraj (nedo bog)...

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 26 jul 2011, 20:03

mislim da ce se odlazak pasalica dobro osjetiti u Bosni, naravno ako se ova ikako sastavi sama sa sobom, jer po meni on se prosle sezone profilisao u jednog veoma solidnog igraca, jeste da i dalje voli glumatati kada nije potrebno da mu je odbrana i dalje losa, ali opet bolja mu je nego ranije i razvio je pored suta solidan ulaz, a postao je solidan asistent, ukratko nesto nevjerujem da za pare koje smo njega placali mozemo naci bolje

kako god muha sretno ti bilo i nadam se da ces uspijeti u grckoj

dok djurasovic je manji gubitak jer na zalost nije se uspio razviti u 3, a kao 4 je bio jednostavno prenizak sa velikim problemima u odbrani sa bilo kakvom solidnijom normalnom 4 + nepostojecom ledznom tehnikom
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 jul 2011, 10:04

jel osto iko u bosni,svi idu ???
kakva je situacija ??
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jul 2011, 16:15

neno#4 je napisao/la:Nema se vise sta uzeti. Oni koji su uzeli ili su tu stalno bili, ili su napustili klub.
Sta je hoce li sada kanton sta uletiti sa parama. :D
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 28 jul 2011, 22:49

Devil je napisao/la:
kako trenutno izgleda na sreini su izmedju dvije opcije
prva ide u pravcu oporavka (istina veoma sporog)
druga vodi u bankrot
vidjecemo cija ce struja pobjediti
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 29 jul 2011, 14:18

nerminh74 je napisao/la:
Devil je napisao/la:
kako trenutno izgleda na sreini su izmedju dvije opcije
prva ide u pravcu oporavka (istina veoma sporog)
druga vodi u bankrot
vidjecemo cija ce struja pobjediti
Kako trenutno izgleda kraj se blizi.
Nazalost, kada je bila polemika da li da se skine sa mjesta direktora jedna struja je govorila da treba, druga da nema boljeg za to mjesto.
To sve govori o novom UO kluba.
(Ne)sposobni direktor ganja da dovede Prasovica, Guzonjica i ostale igrace koji nemaju minute ozbiljne kosarke. Haj' ako nista plata mu je skinuta, pa se manji troskovi prave u startu :D :D :D

Kudjeni Dino Konakovic je kada je dosao imao platu od 1.500 KM, poslije je imao 3.500, a onda Admir dolazi i ostavlja sebi tu istu platu. Sale Ristic za Sport centar je napisao fenomenalan tekst.

Ostalo je samo ime.....

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 29 jul 2011, 19:10

Sale Ristić je uposlenik Dine Konakovića. zar je moguće da misliš da on može napisati objektivan tekst na tu temu?

tj. zar misliš da ga je uopšte on pisao? da novinar piše o visini plate svog direktora... nemoj me nasmijavati. to je isto ko da u avazu izađe objektivan tekst o fahri radončiću i njegovim aktivnostima prije nastanka avaza.

da mi je i to doživjet.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 29 jul 2011, 20:31

cikac je napisao/la:Sale Ristić je uposlenik Dine Konakovića. zar je moguće da misliš da on može napisati objektivan tekst na tu temu?

tj. zar misliš da ga je uopšte on pisao? da novinar piše o visini plate svog direktora... nemoj me nasmijavati. to je isto ko da u avazu izađe objektivan tekst o fahri radončiću i njegovim aktivnostima prije nastanka avaza.

da mi je i to doživjet.
Ti mene nasmijavas, jer uopce nisi procitao tekst, a palamudis o istom. U tekstu se nigdje ne navodi visina plate i slicno, nego ja to znam.
Zadnja izmjena: neno#4, dana/u 02 avg 2011, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 02 avg 2011, 20:10

Zapažen na EP divizije B u Sarajevu

KK Bosna će se pred nadolazeću sezonu uključiti u traženje igrača iz domaće lige, koji bi im mogli popunititi roster.
Ova informacija rezultat je prepiske između Bosne i FIBE, koja je i sugerisala ali i izdala dozvolu da naš savez donese konačnu odluku po tom pitanju.

Kako u FIBI ne žele zalaziti do samih krajnosti po pitanju opstanka klubova , tako niti KS BiH nije želio u svojim odlukama ići protiv timova pod svojim okriljem.

Kako saznaje SportSport.ba čelni ljudi ovog sarajevskog kluba započeli su pregovore sa mladim reprezentativcem BiH (U-20) Nemanjom Sladojem. Ovoga igrača, koji je visok 211 cm, rođen 25.07. 1991. godine, pratili su iz Bosne tokom Evropskog prvenstva (divizija B), koje je nedavno završeno u Sarajevu.

Centar u našoj mladoj selekciji, koji je trenutno bez kluba i koji je na meti još nekih timova iz naše zemlje potvrdio nam je zanimanje koje je pokazala Bosna.

"Da istina je da su me zvali iz Bosne. Ništa još nije završeno, niti sam bilo kakvu odluku donio. Bio je to tek prvi razgovor. Moram naravno sagledati i ostale opcije. Uglavnom, bio je to zaista korektan razgovor u kojem mi je ponuđena saradnja na duži period", rekao je Nemanja Sladoje.
Mnogo zapazen igrac :lol: :lol: :lol: . Svaka cast novinaru na odradjenom poslu. Zaboravio je jos samo da kaze da je doticni imao u prosjeku fascinantnih 1, 7 poena i jos boljih 1, 5 skokova :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ostalo je samo ime.....

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 02 avg 2011, 20:18

neno#4 je napisao/la:
Zapažen na EP divizije B u Sarajevu

KK Bosna će se pred nadolazeću sezonu uključiti u traženje igrača iz domaće lige, koji bi im mogli popunititi roster.
Ova informacija rezultat je prepiske između Bosne i FIBE, koja je i sugerisala ali i izdala dozvolu da naš savez donese konačnu odluku po tom pitanju.

Kako u FIBI ne žele zalaziti do samih krajnosti po pitanju opstanka klubova , tako niti KS BiH nije želio u svojim odlukama ići protiv timova pod svojim okriljem.

Kako saznaje SportSport.ba čelni ljudi ovog sarajevskog kluba započeli su pregovore sa mladim reprezentativcem BiH (U-20) Nemanjom Sladojem. Ovoga igrača, koji je visok 211 cm, rođen 25.07. 1991. godine, pratili su iz Bosne tokom Evropskog prvenstva (divizija B), koje je nedavno završeno u Sarajevu.

Centar u našoj mladoj selekciji, koji je trenutno bez kluba i koji je na meti još nekih timova iz naše zemlje potvrdio nam je zanimanje koje je pokazala Bosna.

"Da istina je da su me zvali iz Bosne. Ništa još nije završeno, niti sam bilo kakvu odluku donio. Bio je to tek prvi razgovor. Moram naravno sagledati i ostale opcije. Uglavnom, bio je to zaista korektan razgovor u kojem mi je ponuđena saradnja na duži period", rekao je Nemanja Sladoje.
Mnogo zapazen igrac :lol: :lol: :lol: . Svaka cast novinaru na odradjenom poslu. Zaboravio je jos samo da kaze da je doticni imao u prosjeku fascinantnih 1, 7 poena i jos boljih 1, 5 skokova :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Neno,realno od onih centara koji su igrali za U20, UBJEDLJIVO NAJBOLJI. E sad zasto su statistike slabe i zasto nije igrao vise, to je pitanje za Kisica
FKS❤️1946

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 02 avg 2011, 21:00

djokica je napisao/la:
Neno,realno od onih centara koji su igrali za U20, UBJEDLJIVO NAJBOLJI. E sad zasto su statistike slabe i zasto nije igrao vise, to je pitanje za Kisica
apsolutno se slazem, jer je bio i brzi i aktivniji od lukica, a bolji od mujica i nije mi jasno sto je imao onako slabu minutazu, cak sam pomislio nebi bilo lose dovesti ga u bosnu sa ugovorom od 4 god, pa neka ovu sezonu bude rezervni centar

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 02 avg 2011, 21:05

nerminh74 je napisao/la:
djokica je napisao/la:
apsolutno se slazem, jer je bio i brzi i aktivniji od lukica, a bolji od mujica i nije mi jasno sto je imao onako slabu minutazu, cak sam pomislio nebi bilo lose dovesti ga u bosnu sa ugovorom od 4 god, pa neka ovu sezonu bude rezervni centar
da bude rezerva sam sebi???il ti znas nesta sto mi ne znamo :D :D
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 02 avg 2011, 21:13

Realno u onoj generaciji, svi su vrlo upitnog kvaliteta, sto sam ja i danima pisao. Mnogi me pljuvali, ali hajde nema veze. Ovo je samo dokaz kako je Menadzment kluba izgubio kompas u vodjenju istog. Covjeka od 20 godina dovodis, a vec kada ga dovodis, taj covjek mora biti projekat koji ce igrati 15 - 20 minuta po mecu. Vec sada. Da li po tebi Sladoje i u ovako slaboj ligi moze igrati te minute? Po meni, sigurno ne.

Danas je izasla vijest da BH Telecom vjerovatno bjezi od Bosne. Ako i ostanu, smanjit ce ugovor do maksimuma. Tako ce sve da bude dok nam "profesori" iz Travnika budu krojili politiku kluba. Dok ti isti kada se neuspjesno dovodio Opacak, su pricali da dovodimo playa iz Zenice, itd.

Ostalo je samo ime.....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 02 avg 2011, 21:30

Melo15 je napisao/la:
ne samo koristim logiku, jer nevdim kako bi sladoje mogao biti startni centar jer on to trenutno nemoze biti

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 02 avg 2011, 21:36

nerminh74 je napisao/la:
Melo15 je napisao/la:
ne samo koristim logiku, jer nevdim kako bi sladoje mogao biti startni centar jer on to trenutno nemoze biti
ali mi jos ni prvog nemamo a govorimo o drugom...zato sam ovo napisao.... :( :(

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 02 avg 2011, 23:54

neno#4 je napisao/la:
Realno u onoj generaciji, svi su vrlo upitnog kvaliteta, sto sam ja i danima pisao. Mnogi me pljuvali, ali hajde nema veze. Ovo je samo dokaz kako je Menadzment kluba izgubio kompas u vodjenju istog. Covjeka od 20 godina dovodis, a vec kada ga dovodis, taj covjek mora biti projekat koji ce igrati 15 - 20 minuta po mecu. Vec sada. Da li po tebi Sladoje i u ovako slaboj ligi moze igrati te minute? Po meni, sigurno ne.

Danas je izasla vijest da BH Telecom vjerovatno bjezi od Bosne. Ako i ostanu, smanjit ce ugovor do maksimuma. Tako ce sve da bude dok nam "profesori" iz Travnika budu krojili politiku kluba. Dok ti isti kada se neuspjesno dovodio Opacak, su pricali da dovodimo playa iz Zenice, itd.
Pa nije valjda i Fuad(Fudo) Bajraktarević dobio titulu "profesora" na osnovu diplome iz Travnika.To nisam znao,ako je istina...Takva neznalica u normalnim okolnostima ne bi mogao pristupiti prostorijama kluba na kilometre a sada se ko b'jagi nešto pita.Istina je da je taj "košarkaški guru"kada se trebao dovesti Opačak rekao da dovodimo nekog "playa" iz Zenica.Teško nama ko sve ima pristup u prostorije kluba.... Već duže vrijeme...Ali ima par nas luđaka,fanatika(Neno#4, Nerminh74,Melo15,ja...)]koji vjeruju da će se vratiti Valter ...ASAP...Iako je realnost surova i govori drugačije ...Mi i dalje vjerujemo...
04. 09. 2011 - Alytus

Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska

Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 03 avg 2011, 00:02

neno#4 je napisao/la:

Ono sto sam ja vidio na U20 prvenstvu, decko ima naglasen potencijal,visinu,pokrete i srce. U odnosu na Mujica (koga se ovdje hvalilo prije nekoliko mjeseci) i Lukica, on je vec sad IGRACINA. Sa dobrim trenerom (individualnim prije svega) ima puno prostora za napredak.
E sad, da li moze igrati 15-20 minuta u Bosni, to nije pitanje za mene. To zavisi iskljucivo od ambicija Bosne naredne sezone. Ako je cilj prezivjeti ligu,onda je bolje da igra on, nego Aco ili Rahimic (ili neko treci sa 35+). Ako dodju u situaciju da imaju vece ambicije,onda realno ne moze jos uvijek. Ali to ne znaci da nece moci za sezonu ili dvije. Znajuci u kakvoj je situaciji KK Bosna sada, ja bih ga doveo obavezno i dao mu minute.
Koji je to mladi centar u Bosni,u posljednjih 10 godina bio bolji i talentovaniji od njega?
FKS❤️1946

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.