U 13:45L_blancos je napisao/la:u kolko je tekma
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sta to mene pitas, nisam ja dovoljno kompetentan da ti odgovorim na to pitanje, to je pitanje ili za novinare AS-a ili Joze.Raul_64 je napisao/la: De ti meni reci što ne bi Di MAria igrao u superkupu ako se vec pridružio treninzima?
i da tekma je u 13:45
btw. u koliko je tekma?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
A to nije uigran i u potpunoj kondiciji?I ja bih najviše volio da ga ne gledam no lupaš bezvezePortillo je napisao/la:Sta to mene pitas, nisam ja dovoljno kompetentan da ti odgovorim na to pitanje, to je pitanje ili za novinare AS-a ili Joze.Raul_64 je napisao/la: De ti meni reci što ne bi Di MAria igrao u superkupu ako se vec pridružio treninzima?
i da tekma je u 13:45mozda zato sto treba bit u punoj kondiciji i potpuno uigran sa ostatkom tima?
btw. u koliko je tekma?
Tekma je u 13:45
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa ne znam, zato i lupam, to mi je prvo palo na umLBJ MVP je napisao/la: A to nije uigran i u potpunoj kondiciji?I ja bih najviše volio da ga ne gledam no lupaš bezveze![]()
Tekma je u 13:45
Ma Lessi će sam sebe pojest nije primarno njega zaustavit imaju oni još 9 igrača u poljuPortillo je napisao/la:Pa ne znam, zato i lupam, to mi je prvo palo na umLBJ MVP je napisao/la: A to nije uigran i u potpunoj kondiciji?I ja bih najviše volio da ga ne gledam no lupaš bezveze![]()
Tekma je u 13:45Ali ne brini, Mou je vec zamislio taktiku za cigane i u njoj cini se nema Di Marije (Marca). Mada mi se ni malo ne svidja ovo, Pepe na stoperu (ko ce jest Lessija)
a Khedira i Xabi sami na DMF, pero bueno, Mourinho zna najbolje
I ja kažem Mourinho zna najbolje zato se i ne brinem
Valjda 10LBJ MVP je napisao/la:Ma Lessi će sam sebe pojest nije primarno njega zaustavit imaju oni još 9 igrača u poljuPortillo je napisao/la:Pa ne znam, zato i lupam, to mi je prvo palo na umLBJ MVP je napisao/la: A to nije uigran i u potpunoj kondiciji?I ja bih najviše volio da ga ne gledam no lupaš bezveze![]()
Tekma je u 13:45Ali ne brini, Mou je vec zamislio taktiku za cigane i u njoj cini se nema Di Marije (Marca). Mada mi se ni malo ne svidja ovo, Pepe na stoperu (ko ce jest Lessija)
Khedira je zvijer on će sam pojest Barcelonu kako se sjećam pred zadnje El Clasice on se nešto povrijedi
E saće oni vidjet šta su propustili
![]()

Taj Khedira neki heben lik !LBJ MVP je napisao/la:Ma Lessi će sam sebe pojest nije primarno njega zaustavit imaju oni još 9 igrača u poljuPortillo je napisao/la:Pa ne znam, zato i lupam, to mi je prvo palo na umLBJ MVP je napisao/la: A to nije uigran i u potpunoj kondiciji?I ja bih najviše volio da ga ne gledam no lupaš bezveze![]()
Khedira je zvijer on će sam pojest Barcelonu kako se sjećam pred zadnje El Clasice on se nešto povrijedi
E saće oni vidjet šta su propustili
![]()
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Mourinho zna najbolje.L_blancos je napisao/la:u kolko je tekma
MA vidjećeš sve samZabac je napisao/la: Taj Khedira neki heben lik !
![]()
![]()
@Portillo dodaj još dvojicu tu.Sreća pa nije prošao u EL onaj eksperiment sa još dvojicom
Ako Gago bude igro pobijedit cemo..
Jadni mi kad dodjemo na Camp Nou, morat cemo igrat protiv njih 13 (publika + sudija), ajde ovo na Bernabeuu se i moze istprit 12vs12, al jos ako kako je obicaj Ramos ili neko od nasih dobije crveni, najebali smoLBJ MVP je napisao/la:MA vidjećeš sve samZabac je napisao/la: Taj Khedira neki heben lik !
![]()
![]()
![]()
@Portillo dodaj još dvojicu tu.Sreća pa nije prošao u EL onaj eksperiment sa još dvojicom
popusili ste gaPortillo je napisao/la:Jadni mi kad dodjemo na Camp Nou, morat cemo igrat protiv njih 13 (publika + sudija), ajde ovo na Bernabeuu se i moze istprit 12vs12, al jos ako kako je obicaj Ramos ili neko od nasih dobije crveni, najebali smoLBJ MVP je napisao/la:MA vidjećeš sve samZabac je napisao/la: Taj Khedira neki heben lik !
![]()
![]()
![]()
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Fol romski klub priprema neku taktiku za superkup
a zna se da ce biti pregaženi i poniženi , po ko zna koji put
Ima da igra Arbeloa njemu ne smiju dat crveniPortillo je napisao/la:Jadni mi kad dodjemo na Camp Nou, morat cemo igrat protiv njih 13 (publika + sudija), ajde ovo na Bernabeuu se i moze istprit 12vs12, al jos ako kako je obicaj Ramos ili neko od nasih dobije crveni, najebali smoLBJ MVP je napisao/la:MA vidjećeš sve samZabac je napisao/la: Taj Khedira neki heben lik !
![]()
![]()
![]()
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
To je bio samo početakek0 je napisao/la:Ja ne znam koga ce Khedira pojesti. Pa najbolja stvar sto je on uradio protiv Barcelone je to sto im je sj.ebao onaj grb u travi na Nou Kampu.
Da se ti nisi zayebo, Real je kraljevskiMandrak je napisao/la:Fol romski klub priprema neku taktiku za superkupa zna se da ce biti pregaženi i poniženi , po ko zna koji put
Vidim već se počeli tražiti izgovoriPortillo je napisao/la:Jadni mi kad dodjemo na Camp Nou, morat cemo igrat protiv njih 13 (publika + sudija), ajde ovo na Bernabeuu se i moze istprit 12vs12, al jos ako kako je obicaj Ramos ili neko od nasih dobije crveni, najebali smoLBJ MVP je napisao/la:MA vidjećeš sve samZabac je napisao/la: Taj Khedira neki heben lik !
![]()
![]()
![]()
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.