FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
uh bravo Fontas...
pa Fontas ce igrati vise od Milita i ja tebi garantujem..heh
al momka treba forsirati u domacem prvenstvu i kupu...mislim nije lose odigro proslu sezonu..
a Milita bi se ja rijesio odma...covjek nije u formi otkako je doso kod nas...
al momka treba forsirati u domacem prvenstvu i kupu...mislim nije lose odigro proslu sezonu..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ma igr`o bih i ja vise od militaZELJO DO GROBA je napisao/la:uh bravo Fontas...
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
Bio je Milito OK one prve dvije sezone kad je došao iz Zaragoze (da ne griješimo dušu
) ali dao je malo za Barcu - sve ukupan dojam...onda se teško ozljedio i tako propao ko kauč i više se nikad nije vratio na neki veci nivo i formu....njega se fakat treba što prije riješiti, cisto da nije na klupskoj sisi kao parazit, a poznavajuci Rosella kojem je svaki euro bitan - onda ce Milito vrlo brzo biti prošlost Barce.
Mislišjasmin256 je napisao/la:ma igr`o bih i ja vise od militaZELJO DO GROBA je napisao/la:uh bravo Fontas...
a Milita bi se ja rijesio odma...covjek nije u formi otkako je doso kod nas...![]()
uvalit ga neki malagi il nekom drugom bogatom klubu. po meni nema potrebe da dovodimo fabregasa, jer imamo i vise nego sjajne igrace na klupi koji mogu zamijeniti xavia, iniestu ili busquetsa.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa dobro nije Gabi toliko los, koliko ga povrede cine takvim 
Don't hate what you don't understand.
Ma gotov igrac, izgubio brzinu skroz, a to je smrt za stopere....sjecam se smijelih prijedloga nekih forumaša pred polufinale sa frankovcima - da zaigra Milito u prvih 11 u tako važnoj utakmicixaviesta je napisao/la:Pa dobro nije Gabi toliko los, koliko ga povrede cine takvim
dobro jest da sam ja napadacLBJ MVP je napisao/la:Mislišjasmin256 je napisao/la:ma igr`o bih i ja vise od militaZELJO DO GROBA je napisao/la:uh bravo Fontas...
a Milita bi se ja rijesio odma...covjek nije u formi otkako je doso kod nas...![]()
uvalit ga neki malagi il nekom drugom bogatom klubu. po meni nema potrebe da dovodimo fabregasa, jer imamo i vise nego sjajne igrace na klupi koji mogu zamijeniti xavia, iniestu ili busquetsa.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
Tacno. Sto se stoprea tice najbolje bi bilo kada bi dosao Sakho, sto je vrlo izgledno ako Fabregas ne dodje. Mada ocekujem da i Fontas dobije vise prilike,podsjeca me De Boera strasno 
Don't hate what you don't understand.
Pošto poznajem (ne)kvalitet Milita primoran sam da se složim s tvojim mišljenjemjasmin256 je napisao/la:dobro jest da sam ja napadacLBJ MVP je napisao/la:
Misliš![]()
al bio bih bolji od njeg, jer tesko mogu gori biti
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Cristiano Ronaldo : "Natjecanje sa Messijem i Xavijem za nagradu najboljeg fudbalera Evrope? To je nešto što me ne zabrinjava."
Zašto da se sekira bezveze kad zna da ju neće osvojiti.
Izvjesno je da će se sada pojaviti neki mangLupi sa pričom o UEFA-i.
Zašto da se sekira bezveze kad zna da ju neće osvojiti.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pa taj **** je davao po 3-4 gola kda je sve rjeseno bilo i kad se trebala Almerija , Getafe i ostali letargiraci demolirati !messilla je napisao/la:Cristiano Ronaldo : "Natjecanje sa Messijem i Xavijem za nagradu najboljeg fudbalera Evrope? To je nešto što me ne zabrinjava."
Zašto da se sekira bezveze kad zna da ju neće osvojiti.![]()
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Ma dzaba mu sve njemu je najbolje da se vrati odakle je i dosao,ova dominacija ce ga dokrajciti placipicka CristinaZabac je napisao/la:Pa taj **** je davao po 3-4 gola kda je sve rjeseno bilo i kad se trebala Almerija , Getafe i ostali letargiraci demolirati !messilla je napisao/la:Cristiano Ronaldo : "Natjecanje sa Messijem i Xavijem za nagradu najboljeg fudbalera Evrope? To je nešto što me ne zabrinjava."
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
[youtube][/youtube]
Yebo Alexisa , treba ovog delfina dovest ,cjepa Valdeza
Yebo Alexisa , treba ovog delfina dovest ,cjepa Valdeza
[youtube][/youtube]Zabac je napisao/la:Pa taj **** je davao po 3-4 gola kda je sve rjeseno bilo i kad se trebala Almerija , Getafe i ostali letargiraci demolirati !messilla je napisao/la:Cristiano Ronaldo : "Natjecanje sa Messijem i Xavijem za nagradu najboljeg fudbalera Evrope? To je nešto što me ne zabrinjava."
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
puno je donio,polomljen Pehar.Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]Zabac je napisao/la:Pa taj **** je davao po 3-4 gola kda je sve rjeseno bilo i kad se trebala Almerija , Getafe i ostali letargiraci demolirati !messilla je napisao/la:Cristiano Ronaldo : "Natjecanje sa Messijem i Xavijem za nagradu najboljeg fudbalera Evrope? To je nešto što me ne zabrinjava."
Za 100 miliona treba da uz duz i poprijeko preore citav stadion svaki dan
Ma nije stvar u tome sto je on donio polomljen pehar, nego sto je zabio onakav gol nekom timu na razini Getafea i Osasune.Zabac je napisao/la: puno je donio,polomljen Pehar.
Za 100 miliona treba da uz duz i poprijeko preore citav stadion svaki dan
A i ore drug moj (89-86, golovi), al' ne moze protiv sudija.
ma nemamo sta nastavlja , samo cu izvuci zakljucak iz tvoga posta.Portillo je napisao/la:Ma nije stvar u tome sto je on donio polomljen pehar, nego sto je zabio onakav gol nekom timu na razini Getafea i Osasune.Zabac je napisao/la: puno je donio,polomljen Pehar.
Za 100 miliona treba da uz duz i poprijeko preore citav stadion svaki dan![]()
A i ore drug moj (89-86, golovi), al' ne moze protiv sudija.Aj necemo dalje, znas i sam na sta ce ovo izac. Nastavite vi
Real i Ronaldo7 dominiraju !
pa sta si uopste ista i pisao,kad vec znas unaprijed sta ce bitiPortillo je napisao/la:Ma nije stvar u tome sto je on donio polomljen pehar, nego sto je zabio onakav gol nekom timu na razini Getafea i Osasune.Zabac je napisao/la: puno je donio,polomljen Pehar.
A i ore drug moj (89-86, golovi), al' ne moze protiv sudija. :D Aj necemo dalje, znas i sam na sta ce ovo izac. Nastavite vi
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Zato sto je onaj gore spomenuo Ronaldovo ime na ovoj temi.T-MAC je napisao/la:pa sta si uopste ista i pisao,kad vec znas unaprijed sta ce bitiPortillo je napisao/la:Ma nije stvar u tome sto je on donio polomljen pehar, nego sto je zabio onakav gol nekom timu na razini Getafea i Osasune.Zabac je napisao/la: puno je donio,polomljen Pehar.
A i ore drug moj (89-86, golovi), al' ne moze protiv sudija. :D Aj necemo dalje, znas i sam na sta ce ovo izac. Nastavite vi
izvini sto sam sveto ime spomenuo tamo gdje mu nije mjesto.
Da otvorim temu Poslanici, pa da tamo diskutujemo o njemu jer vidim da mu ovdje mjesto nije.
Da otvorim temu Poslanici, pa da tamo diskutujemo o njemu jer vidim da mu ovdje mjesto nije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.