10-15 minuta pjeskeBezimeni je napisao/la:Jel' Koševo daleko od Mc'Donaldsa ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
10-15 minuta pjeskeBezimeni je napisao/la:Jel' Koševo daleko od Mc'Donaldsa ?
Joj nisam bio u Rajvosa kako je ta glupost otvorena.Gdje je tačno da to zaobilazim u širokom lukuSarajlijc@ je napisao/la:10-15 minuta pjeskeBezimeni je napisao/la:Jel' Koševo daleko od Mc'Donaldsa ?
kod Imperijala,okvirno kod Vječne vatre.LBJ MVP je napisao/la:Joj nisam bio u Rajvosa kako je ta glupost otvorena.Gdje je tačno da to zaobilazim u širokom lukuSarajlijc@ je napisao/la:10-15 minuta pjeskeBezimeni je napisao/la:Jel' Koševo daleko od Mc'Donaldsa ?
Šteta što je u blizini Vječne vatreZabac je napisao/la: kod Imperijala,okvirno kod Vječne vatre.
Treba ga u Rajlovac zabacit.Ovako ispred redaljka koda se djeli ljek za SIDULBJ MVP je napisao/la:Šteta što je u blizini Vječne vatreZabac je napisao/la: kod Imperijala,okvirno kod Vječne vatre.
Zisko niko te nista nije pitaolegenda reala je napisao/la:Hajde dječice na spavanje nemoj da ja šibam ,mali sarajlijica odma da si lego nemoj da ti zovem mammuuuuuuu da te opere![]()
![]()
PS Žabac jesi ti Mandrakov/izov treći profil ,imate mi nekako puno sličnosti
Ne.legenda reala je napisao/la:Hajde dječice na spavanje nemoj da ja šibam ,mali sarajlijica odma da si lego nemoj da ti zovem mammuuuuuuu da te opere![]()
![]()
Mojne da ti Ziska zovem.Upoznali smo se spominje nekog što ga sramoti po raznim forumima na netu.Rek'o sam mu da znam jednog takvoglegenda reala je napisao/la:Hajde dječice na spavanje nemoj da ja šibam ,mali sarajlijica odma da si lego nemoj da ti zovem mammuuuuuuu da te opere![]()
![]()
Ma nije tada smo se tek upoznali ko zna možda je sada promjenio mišljenjeBianconeri1988 je napisao/la:Možda je mislio na tebe![]()
MS-ExcelFaraon iz Visokog je napisao/la:Treba mi neki program za fudbalske tabele,da mogu pravit sam,![]()
jednostavnije nestaBoateng_27 je napisao/la:MS-ExcelFaraon iz Visokog je napisao/la:Treba mi neki program za fudbalske tabele,da mogu pravit sam,![]()
e ako ti je ovo teško onda se ubijFaraon iz Visokog je napisao/la:jednostavnije nestaBoateng_27 je napisao/la:MS-ExcelFaraon iz Visokog je napisao/la:Treba mi neki program za fudbalske tabele,da mogu pravit sam,![]()
Trenutno korisnika/ca: ASD, bavariapivo, jasmin10 i 16 gostiju.