NK Široki Brijeg

Dabar
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Dabar » 25 jul 2011, 19:30

Ješe potpisao,Baćak :twisted: :twisted: u Čapljinu na posudbu,a raskid ugovora s Renatom...vjerojatno stoperski par Džidić,Ješe....

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 25 jul 2011, 19:31

Dabar je napisao/la:Ješe potpisao,Baćak :twisted: :twisted: u Čapljinu na posudbu,a raskid ugovora s Renatom...vjerojatno stoperski par Džidić,Ješe....
nije vam dzidic neki igrac,u nas igro dok mu je stari bio na celu kluba ;) ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 25 jul 2011, 19:49

Bolji je Renato od Džidića, ne slažem se sa njegovim otpuštanjem, nije da smatram da je on neka klasa od igrača, ali je u našoj slaboj obrani najbolji.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 25 jul 2011, 19:54

Nek Ješe bude dobar,ništa nam više ne treba,dosad smo uvijek igrali sa 2 stopera koji su bili katastrofa,a vi bi sada da oba budu dobra :mrgreen:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 jul 2011, 21:37

Ma, Renato je ok, Dzidic je ok, nisu to dominantni igraci, to su 20 mins igraci, al eto radije bih uvijek gurnuo Renata malo naprijed, da nije na kljucnim mjestima u obrani, pa dajem malu prednost Dzidicu. S Jeseom bi trebao biti rijesen jedan problem, sad, rijesavati ce se i ostali redom valjda.
...Život za Široki...

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 25 jul 2011, 23:25

HareVloger je napisao/la:dabre ajde priznaj koliko imas akaunta na ovom forumu?? :lol:
Što pitaš? :?

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 26 jul 2011, 02:10

Ne mogu vjerovat da su Renata otrali ,covjeku zena dite ovde :o
Evo da on nije mozda najvise se trudio ,nista Dzidic nije bolji od njega ,Renato je najstandardniji bio ,ne znam sokiralo me kad sam ovo cuo ,zao mi je covjeka skroz ,ne sumnjam da ce on brzo nac klub jer je dobar igrac za nase prilike ,sigurno Gosk ili neki drugi premijerligas bi ga volio vidjet u sebe

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 jul 2011, 08:35

felix123 je napisao/la:Ne mogu vjerovat da su Renata otrali ,covjeku zena dite ovde :o
Evo da on nije mozda najvise se trudio ,nista Dzidic nije bolji od njega ,Renato je najstandardniji bio ,ne znam sokiralo me kad sam ovo cuo ,zao mi je covjeka skroz ,ne sumnjam da ce on brzo nac klub jer je dobar igrac za nase prilike ,sigurno Gosk ili neki drugi premijerligas bi ga volio vidjet u sebe
bitno da je Pazman tu..koji vjerojatno nikad neće ni zaigrat :shock:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 26 jul 2011, 22:08

Ajde kakav Renato.. Trebalo ga se rijesiti odavno.. Prosjecan igrač, mozda cak malo manje nego prosjecan.. Dovoljno samo gledali njegovih nestabilnih i nesigurnih dodavanja.. Jedino sto je dobro odigrao je bilo kada je Baka bio trener, ali tada je i cijela momcad igrala odlicno pa se i on uklopio..
E sada je li bilo bolje ostaviti njega ili tog Pazmana to je druga prica.. Nikad cuo za ovoga tako da ne mogu nista reci ali ako je dosao grijati klupu ili cak stolicu na stadionu, onda bi bilo bolje da su ostavili Renata.. A ovaj Pazman, sve mi vuce da ce biti kao i onaj Argentinac sto je se vucao po gradu proslu polusezonu..

Vidim Baćka su dali na posudbu ccc.. Raskid ugovora kakva posudba.. :x
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 26 jul 2011, 22:38

Barney Stinson je napisao/la:Ajde kakav Renato.. Trebalo ga se rijesiti odavno.. Prosjecan igrač, mozda cak malo manje nego prosjecan.. Dovoljno samo gledali njegovih nestabilnih i nesigurnih dodavanja.. Jedino sto je dobro odigrao je bilo kada je Baka bio trener, ali tada je i cijela momcad igrala odlicno pa se i on uklopio..
E sada je li bilo bolje ostaviti njega ili tog Pazmana to je druga prica.. Nikad cuo za ovoga tako da ne mogu nista reci ali ako je dosao grijati klupu ili cak stolicu na stadionu, onda bi bilo bolje da su ostavili Renata.. A ovaj Pazman, sve mi vuce da ce biti kao i onaj Argentinac sto je se vucao po gradu proslu polusezonu..

Vidim Baćka su dali na posudbu ccc.. Raskid ugovora kakva posudba.. :x
Barney,nemoj hebat ,iako je prosjecan bio je najbolji obrambeni igrac Širokog,citava ova momcad je sastavljena od prosjecnih igraca 3-4 iznad prosjeka
Ma ovaj Pazaman ce kao i Maxi ,rec ce Mijo pojacanje ,mozda ce na njemu dignut pare sta li vec
Rezultati s priprema su losi
Spuše li od Borca ili Zelje kuci na pocetku prvenstva ,ko sto govore na protalima pocet cemo im samarat po gradu
Nismo mi ovaj klub pravili Miji i comp p..ka im materina :twisted: :twisted:

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 26 jul 2011, 23:17

Felix to je realnost.. Džidić je za dvije klase iznad njega.. Renato je uvijek imao volju, želju al jbga kad nema taj kvalitet.. Meni je isto zao covjeka, ovdje je kao domaći.. Volio bih da je on ostao a ne taj neki Pazman ali ne odlucujem ja.. Rijetka je sezona da nema neki Maxi koji je lutao i vucarao se po gradu a najavljivan je bio kao pojačanje, tako ce ti biti slucaj i sa ovim.. Daj Bože da se varam ali teško..
A to sa Mijom & co. to je vec druga tema.. I dugo bi trebalo pisati o tome kako se dovode igrači, tko mu mora igrati i ostalo..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 27 jul 2011, 01:21

ovi vasi inzinjeri su se najvise zeznuli kad su prekrizili Markica,on je ministar za sve vase u odbrani iako je najmladi...

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 28 jul 2011, 00:45

Koliko je igrao Široki sa Braniteljem?
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 28 jul 2011, 11:04

1:5

Roskam x2, Pinjuh, Varea, Mišić

ŠIROKI BRIJEG: 1. poluvrijeme - Bilobrk, Bertoša, Ješe, Brekalo, Ljubić, Serdarušić, Marciano, Kvesić, Grgić, Roskam, Pinjuh;
2. poluvrijeme - Marić, Ćorić, Džidić, Bertoša, Šilić, Kožul, Wagner, Zakarić, Ivanković, Varea, Mišić.
...Život za Široki...

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 02 avg 2011, 14:09

kontam nešto koju štetu napravi uprava kluba, najblaže rečeno, neozbiljnošću na početku sezone, glede evropskih utakmica - uz malo sreće, široki mogao dogurati do 4. pretkola, znači proći i ovu austriju beč, pogotovo jer im austrijski klubovi leže i ovja put bi im naplatili sa ona dva nes(p)retna ispadanja.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 03 avg 2011, 11:29

Kontam i ja, medjutim ne kontaju oni, jer, pored brojnih pozitivnih stvari i atributa, i dalje ne shvacaju neke stvari niti imaju pravo vodstvo za takvo sto, pa se na kraju i desavaju takve situacije, a Široki bi sa ozbiljnim trenerom, golmanom i stoperom, sto je rijesio tek naknadno, vjerovatno igrao sa Austriom, a Austria se vec zna, s njima se moze igrati, no, nema smisla o tome sada. Treba vidjeti kako ce ekipa reagirati u prvenstvu i koliko je sve to ostavilo traga. Mislim da brojni nerealno podcjenjuju ovu ekipu koja je pod Bakom npr. pokazala da moze igrati najljepse i najofenzivnije u ligi, a to je jedini nacin i da igras kad vec nemas neke obrane, a imas kvalitetne veznjake.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 avg 2011, 11:52

da su pametni u klubu, uradili bi sto i mamic, sad sa zeljom...

jug 5KM, istok 1KM i sjever 3KM.dobro najavit, da se digne euforija i ovako vratiti ljude na tribinu..

da su pametni a ko što nisu :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 03 avg 2011, 12:12

Ne mogu biti pametni kad ne postoji uopce ta marketinska pozicija u klubu. :) Koliko god su sportski radnici i sposobni ljudi, biznismeni, isto toliko nemaju pojma o ovakvim stvarima i samim time nemaju pravi brand jos uvijek.
...Život za Široki...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 03 avg 2011, 12:20

dobit cete vu zelju i bez publike,vi ste izbrusili formu,a oni umorni od el
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

um94
Kontakt:

Post Postao/la um94 » 03 avg 2011, 12:48

dje renato otišo

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bejker, Lecler, samirr i 32 gosta.