FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Plivadon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Plivadon » 03 avg 2011, 12:24

ja sam opet sanjo da smo dali go u Izraelu i imali još šansi u prvom poluvremenu a onda sam se probudio....i da strijelac je bio zolotic!? :P AHAHAH on mi se pricinio...zeba mu ko proturio loptu a on dao go ko dzeko protiv slovacke...moze covjek svasta sanjat :(

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 03 avg 2011, 12:25

Sretno plavi......

Posto znam da i sef Amar cita ovaj forum zelim mu puno srece dole...... ;)
:)

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 03 avg 2011, 12:29

Svašta sam vidio ali da se možete radovati povredi našeg Bosanca koji igra za reprezentaciju koji nam je donio radost protiv Albanije . Psovanje hajd to i ostali bi mu psovali ali radovati se zbog povrede ne bi ni igračima koji nemaju veze s mojim klubom ili reprezentacijom ali sad vidim koliki ste ljudi .

I naravno htio sam vam pozelit srecu ali nakon par postova da izgubite hladno .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 avg 2011, 12:32

Ja opet ništa nisam sanjao... :D

Ne spavam uopče ovih dana otkako je Ramazan... :D

A žiku Medunjaninu pidžame :mrgreen: :lol:

@boccacio, apsolutno se slažem s tobom, dok vrijedi treba ga prodati...
AkBo je napisao/la:
Svaki gol proslavlja tako što poljubi grb Želje, cijenimo ga bar zbog toga
Cijenim ja to, razumijem ja njegovu ljubav prema klubu, ali iskreno ne živi se od ljubavi, on slovi kao naš najveći potencijal trenutno i sam treba da shvati da treba napredovati...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

AkBo
Kontakt:

Post Postao/la AkBo » 03 avg 2011, 12:50

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja opet ništa nisam sanjao... :D Ne spavam uopče ovih dana otkako je Ramazan... :D A žiku Medunjaninu pidžame :mrgreen: :lol: @boccacio, apsolutno se slažem s tobom, dok vrijedi treba ga prodati...
AkBo je napisao/la: Svaki gol proslavlja tako što poljubi grb Želje, cijenimo ga bar zbog toga
Cijenim ja to, razumijem ja njegovu ljubav prema klubu, ali iskreno ne živi se od ljubavi, on slovi kao naš najveći potencijal trenutno i sam treba da shvati da treba napredovati...

i ja se slaže da ga treba prodati ali ako se sjecas Amarove izjave da bi ga prodao za par stotina hiljada eura, e tih par stotina hiljada je cifra od okruglih 800 koje su trazili od jednog Moskovskog kluba koji je bio spreman platiti 600
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 avg 2011, 12:53

Ma Višći je potrebno samo par dobrih nastupa u U21 da njemu naraste cijena, valjda će tamo igrati prvu postavu, ako u Želji ne igra...

slika
Ž '21!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 03 avg 2011, 12:58

CoDe je napisao/la:Svašta sam vidio ali da se možete radovati povredi našeg Bosanca koji igra za reprezentaciju koji nam je donio radost protiv Albanije . Psovanje hajd to i ostali bi mu psovali ali radovati se zbog povrede ne bi ni igračima koji nemaju veze s mojim klubom ili reprezentacijom ali sad vidim koliki ste ljudi .

baš nam je drago zbog tebe, idi uči šta da ne primite više od 5.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 03 avg 2011, 13:02

Prepo se medo i sam sebi slomio nogu,bolje i to nego da da go Želji a mora doc u Srajevo za par dana... :D...Sto je sigurno sigurno je...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 avg 2011, 13:04

CoDe je napisao/la:Svašta sam vidio ali da se možete radovati povredi našeg Bosanca koji igra za reprezentaciju koji nam je donio radost protiv Albanije . Psovanje hajd to i ostali bi mu psovali ali radovati se zbog povrede ne bi ni igračima koji nemaju veze s mojim klubom ili reprezentacijom ali sad vidim koliki ste ljudi .

Ko god igra protiv Želje mase rukama na suce,nesto mlatara sakama kad mu tim protiv Želje zabije gol i gleda prema jugu,ja mu zelim sve najgore,ali i ovo je dobar pocetak...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 03 avg 2011, 13:13

nick je napisao/la:
CoDe je napisao/la:On je čovjek profesionalac i normala je da ce se boriti za svoj klub šta bi on trebao pustiti da Željo prodze haha smijesni ste pa tako samo bi i mogli i nikako drugacije .
A za ovog gore buraz pogledaj vasu utakmicu od slabijeg protivnika prosle godine nedavno je to bilo primili ste 5 Komada u jednom poluvremenu još vam je Tata molio na poluvremenu da ne daju više golova . Niste prilike stvorili ma centra niste presli kako treba a pogledaj šta je Sarajevo uradilo .

Vi ste još mali , mali previše mali .

Isufravate vi sami sebe ja dodzem da napisem nesto i da vidim neke informacijea ali kad dodze zaprepastim se kad vidim vesele se sto je momak uganuo nogu , bože sacuvaj jos jednom kazem .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 03 avg 2011, 13:21

amertiger je napisao/la:
twisttm87 je napisao/la:ovo za medunjanina odlicna vijest,jos ako moze neko da potvrdi ovog momka gore sto je rekao da je nivaldo se povrijedio?? znaci sutra ako Bog da po pobjedu :D jooj da je dat u prvom poluvremenu pa u drugom ganjat to iznenadjenje ako Bog da :D jedva cekam utakmicu nekako veca me nervoza za sutra obuzima nego za prosli cetvrtak :D ako Bog da pobjeda 0:2 i onda ih ako Bog da na penale izbacit!!! :D :D
I onda se aBd i probuditi, otici u WC umit se i zube oprati :mrgreen:

Ali nikad se ne zna :D
nikad se ne zna,ali znam ja jednu stvar sto se mene tice,uvijek ama bas uvijek cu se nadat da moj voljeni klub moze iznenadit uvijek!!!!srce na teren i sve je moguce!!nisu vanzemaljci da ih ne mogu pobijedit 2:0 ;) ako smo takvoj ekipi uspjeli da napravimo najgore poluvrijeme u proteklih nekoliko godina e brate onda se imam cemu nadat ;) :D ako Bog da i radovat sutra navecer :D

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 03 avg 2011, 13:27

Višća je ekstra igrač za naše prilike i nadam se da će kao i prošle godine uz Zebu i Mirsada Bešliju biti naš najbolji igrač. Ko misli da Edin Višća nazaduje neka samo pogleda statistiku od trenutka kada je došao kod nas. Višćina linija je uzlazna i tako će biti i ove godine.
Višća će produžiti ugovor sa Željom i to ćemu olakšati nastupe za nas i poslije tog novog ugovora ćemo zaraditi na Višći, kao ni na jednom igraču do sada u povijesti Želje.
Sutra protiv Maccabia na pobjedu, pa šta dragi Bog da.
Sretno plava nacijo.

P.S. Možda baš Višća sutra bude junak plave nacije, a što i ne reći države.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 03 avg 2011, 13:31

Sutra hoćemo pobjedu za čitavu BiH koja je bila uz vas čitavo vrijeme. 8-) :)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 03 avg 2011, 13:33

neutralan__ je napisao/la:Sutra hoćemo pobjedu za čitavu BiH koja je bila uz vas čitavo vrijeme. 8-) :)
1-3
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 avg 2011, 13:34

Mi se veselimo što Medunjanin neće igrati protiv nas, a ne što je slomio nogu... to je sasvim normalno...svakom je drago da protivničkom timu ne igra najbolji igrač... :D
Ž '21!

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 03 avg 2011, 13:35

joj euforija me nekakva opalila ovakav osjecaj sam samo imao pred uzvratne meceve sa celikom i sheriffom i hvala Bogu dobro su se oba zavrsila,nadam se i sutra ako Bog da,da cemo slavit svi zajedno :) ako Bog da 0:2 i onda na penale ili dao Allah da pobijedimo 1:3 :)

AzuR SlasH
Kontakt:

Post Postao/la AzuR SlasH » 03 avg 2011, 13:38

oj raja i mene nesto euforija ufatila bilo bi dobro da pobijedimo 0:2 i onda u produzetcima 1 gol jos im uvalit ili 1:3. Mislim da bi nase igrace malo trema ufatila na penalima posto nismo mi toliko iskusni :D .

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 03 avg 2011, 13:40

AzuR SlasH je napisao/la:oj raja i mene nesto euforija ufatila bilo bi dobro da pobijedimo 0:2 i onda u produzetcima 1 gol jos im uvalit ili 1:3. Mislim da bi nase igrace malo trema ufatila na penalima posto nismo mi toliko iskusni :D .
Kakva trema, ako od 0:2 dođemo do penala onda smo na konju, nema sumnje da bismo to dobili...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 03 avg 2011, 13:42

posto ocigledno me prozivaju pojedini sa svih strana radi toga sto sam rekao u vezi povrede medunjanina da vam kazem sad nesto drago mi je sto nece igrat protiv nas i to je to,sto se tice njega i reprezentacije to je druga stvar ali sto se ovog tice DRAGO MI JE STO NECE IGRAT SUTRA!!!!!!!!!!!

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 03 avg 2011, 14:04

Mozda je vec bilo pitanje i odgovor ali da netrazim.Ima li prenosa iz Izraela i ko prenosi???

Edit:Pronasao ima BHT :D
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 23 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []