FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Mister No
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Mister No » 03 avg 2011, 16:58

Vicepresidente Sao Paolo: "Per Casemiro almeno 20 milioni"
Puno traže iz Sao Paola za ovog malog ...

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 03 avg 2011, 17:02

Nerazzurri gala evening. After dinner the team left their hotel and headed to Versace's Flagship Store in Sanlitun, the Chinese capital's fashion quarter. It was an opportunity to present F.C. Internazionale's new official suits, stylishly and lovingly designed for Inter by Donatella Versace's Maison. The red carpet was awaiting the players for a special photo shoot.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 avg 2011, 17:03

adointer je napisao/la: evo nova vijest:Maicon u City za 15 miliona + 15 valjda mora City da da Interu za Balotellija=Tevez u Inter.
Sneijder u United za 40 miliona koje ce Inter da ulozi za nekog da igra uz Cambiassa.Ako je to Fabregas,necu da placem 8-) (ako vec mora da ide Sneijder iako bih volio vise da ostane al nije nam prvi put da neko bitan ode:R.Carlos,Seedorf,Ronaldo,Cannavaro,Crespo,Ibrahimovic itd),,sve u svemu:Crespa u Chelsea jos nisam prezalio :oops:
Da. Slavne devedesete. A mene napadoste ovde kad sam tako nesto napisao. ;)

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 avg 2011, 17:08

napadose* :mrgreen:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 03 avg 2011, 17:58

cUJ BERBATOV za Snajdera a nek se porokaju moratti i ostala kompanija ako se to desi .
Samo jedan klub Velež Mostar

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 03 avg 2011, 18:11

Adnel je napisao/la:cUJ BERBATOV za Snajdera a nek se porokaju moratti i ostala kompanija ako se to desi .
Cista glupost, ta nije niko lud da povjeruje u tu spekulaciji...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 avg 2011, 18:35

evo malo sa treninga :D

[youtube][/youtube]
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 03 avg 2011, 18:52

vidim i u kini ljudi sa stavom i m.u.dima i gospoda navija za milan 8-)
a ovi drugi naravno za ove druge :mrgreen:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 avg 2011, 19:22

pa nadje se po gdjekoji :mrgreen:

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 03 avg 2011, 23:41

Sapunica oko Teveza ce biti uskoro zavrsena jer je Sheik Monsur odlucio da pusti Teveza u Inter.Tevez ce doci na pozajmicu sa pravom otkupa,sto znaci da necemo dati ni Eto-a ni Maicona,superiska :D ...Drugo,zainteresovani smo za Hummelsa a vise ce se znati sljedece sedmice dali cemo ga kupiti...Takodje nas je direktor Paolilo izjavio da Snajder ostaje u Interu jos dugo godina...

FORZA INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 04 avg 2011, 10:50

ne mogu pisati na forumu dok ne zavrsi ovaj prelazni rok , jer je toliko dezinformacija i gluposti koje plasiraju novine da bi se citale ali i iz klubova da bi skrenuli paznju sa stvarnih meta , recimo dolazak gaga , teveza , humelsa , bastosa . odlazak snaijdera , maicona , milita , pandeva , chivua , cambiassa itd
jedva cekam da se sve ovo zavrsi i da se pocne razmisljati i pratiti fudbal a ne rad uprave i financijske mogucnosti pojedinih klubova i Intera.
misljenja sam da bi u klub mogao doci neki napadac koji moze igrati i krilno i mozda jedan veznjak , ali samo u slucaju da se rijesimo par igraca iz napada i defanzivne veze. u slucaju da ostane ovakav igracki kadar kakav je trenutno sam siguran da imamo izuzetan tim samo me brine kako ih uklopiti u novu formaciju , ne zelim kritikovati gaspa i formaciju sa 3 stopera jer neke promjene su neminovne u fudbalu mozda bi ta formacija mogla donijeti uspjeh, ali za to trebaju svi najbolji igraci biti na dispoziciji treneru , jer je sa brazilcima i argentincima sasvim druga prica.

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 04 avg 2011, 10:54

Casemiro,Tevez,jos jedan stoper i na konju ste!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 04 avg 2011, 11:26

Ne znam kolko ima istine al pise se da su se nesto zakacili Moratti i Branca.Kao Moratti mu zamjeri sto ne moze da proda ove igrace koje nisu potrebni i jos nesto svasta...

Isto tako jutros se pojavila info da su Gasperini i Eto'o imali neki sukob na treningu...

Protiv Milana sve ispod 3 komada ce biti uspjeh :roll:

P.S. Hocemo M'Villu iz Rennesa...On je alternativa za Casemira jer iz Sao Paola navodno previse traze.Cudno mi M'Villa alternativa a frajer igracina i vec sa 21. godinom igra za Francusku :oops:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 avg 2011, 11:49

Interista di cuore je napisao/la:Ne znam kolko ima istine al pise se da su se nesto zakacili Moratti i Branca.Kao Moratti mu zamjeri sto ne moze da proda ove igrace koje nisu potrebni i jos nesto svasta...

Isto tako jutros se pojavila info da su Gasperini i Eto'o imali neki sukob na treningu...

P.S. Hocemo M'Villu iz Rennesa...On je alternativa za Casemira jer iz Sao Paola navodno previse traze.Cudno mi M'Villa alternativa a frajer igracina i vec sa 21. godinom igra za Francusku :oops:
[youtube][/youtube]

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 04 avg 2011, 12:50

Interista di cuore je napisao/la:Ne znam kolko ima istine al pise se da su se nesto zakacili Moratti i Branca.Kao Moratti mu zamjeri sto ne moze da proda ove igrace koje nisu potrebni i jos nesto svasta...

TI NISI NAVIJAC INTERA ! ! !CUJJJ 3 komada,ehhh ujest ces se za guzicu u subotu kada ih rasturimo...
INTER SIAMO NOI ! ! !

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 04 avg 2011, 12:54

________________Julio Cesar______________________

______Samuel_______Ranocchia__​________Chivu_________

____Santon_________ Stankovic_______Sneijder______​ Zanetti____

_________Pandev (Castaignos)_____Pazzini______​_____Eto'o______

Ovako bi trebalo biti protiv milana,i mislim da cemo ih uzeti,jednostavno imam osjecaj da cemo ih pobjedit.Eto i Snajder ce rijesiti utakmicu...

Ehh ako dodje TEVEZ bit ce svega...

________________Julio Cesar______________________

______Samuel_______Ranocchia__​________Lucio_________

____Maicon_________ Cambiaso_______Sneijder______​ Zanetti____

_________Tevez_____Pazzini______​_____Eto'o______

Ova ekipa je sigurno najjaca u Italiji,moze pricat ko sta hoce...
INTER SIAMO NOI ! ! !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 04 avg 2011, 14:24

Napadač italijanske ekipe Intera iz Milana Samuel Eto'o želi karijeru nastaviti u redovima Manchester Citya.

Engleski mediji tvrde da je kamerunski internacionalac poslao službeni dopis čelnicima Intera, u kojem ih je zamolio da kontaktiraju Manchester City, koji je zainteresovan za Eto'oa, nakon što je došao u sukob sa novim trenerom Gian Pierom Gasperinijem.
Trener Citya Roberto Mancini veliki je poštovalac kamerunskog napadača, a prošlog ljeta je bio zainteresovan za njegovo dovođenje.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 04 avg 2011, 14:54

Interesantno sve špekulacije oko Interovih igrača idu iz eng. medija, a još pred meč sa Milanom...Nekada je to radio Tuttosport, sada su suptilnije metode u pitanju....

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 04 avg 2011, 14:58

Mister No je napisao/la:Interesantno sve špekulacije oko Interovih igrača idu iz eng. medija, a još pred meč sa Milanom...Nekada je to radio Tuttosport, sada su suptilnije metode u pitanju....
Ovo za Eto'oa je najsmjesnije sto sam dosad procito :lol: :lol: :lol:

Cuj Eto'o zeli u City, o moj Boze kako im nije mrsko izmisljat sve te gluposti.

@MaGiCa

Fak of ba :mrgreen:

@Grande

Izvinjavam se uzviseni navijacu Intera,molim te oprosti mi .Jbg ipak ti zivis u Italiji i zbog toga si ti najveci navijac Intera ovdje.

Jos jednom izvinjenje,molim te nemoj da me otjeras odavde :cry:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 04 avg 2011, 15:08

Interista di cuore je napisao/la:Cuj Eto'o zeli u City, o moj Boze kako im nije mrsko izmisljat sve te gluposti.
:
Udaraju na svim poljima po Interu, Palazzio , nagađanja oko Sneijdera i Leonea, tzv.sukob MM i Brance, pa opet sukob Wesa i Leonea sa Gaspom, sutra će biti Wes karao bratovu ženu ili tako nešto ili mu se žena dere sa nekim junošom iz Milana, sve je moguće u cilju destabilizacije kluba...

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []