aa lude ekipe u pm
valjda me srbija nece sad iznevjerit kad sam ovo ovako nafakaski prosao, igraju sa iranom
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja drug koliko sam upratio na nekim forumima taj Iran je jedan od favorita, ni meni nije bilo jasno al izgleda da je tako...Admir_Sa je napisao/la:zijanishe prvi set, a ne mogu da vjerujem majke mi moje da iran u odbojci parira srbiji, pa gdje ovaj sport ide u tri pm![]()
![]()
ajde gdje onaj najbolji junior svijeta, ajde nek se razigraju ebo ga svak vishe. gdje ce ba od irana izgubit u tri lijepe pm
Japan dobije izgubljen mec, srbija dobije izgubljen mec, ja pogodim jos 5 parova i zezne me ebeni urugvaj kome novi zeland jednom predje centar i da gol, a ovi fulaju zicere za 5 metara. nije mi jasno sto kod tih drugorazrednih reprezentacija uvijek najbolji igrac mora biti golman, sto ne moze da kiksa kao igraci koji ne znaju primit loptu, poslat pas i slicnocrvenocrni je napisao/la:Ja drug koliko sam upratio na nekim forumima taj Iran je jedan od favorita, ni meni nije bilo jasno al izgleda da je tako...Admir_Sa je napisao/la:zijanishe prvi set, a ne mogu da vjerujem majke mi moje da iran u odbojci parira srbiji, pa gdje ovaj sport ide u tri pm![]()
![]()
ajde gdje onaj najbolji junior svijeta, ajde nek se razigraju ebo ga svak vishe. gdje ce ba od irana izgubit u tri lijepe pm
vjerovatno uziva na bahamima od zaradjenih para na kladionicihodža je napisao/la:Što ovo nema Begonje![]()
![]()
Admir_Sa je napisao/la:ebo im mamic mater svima!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.