FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

babilonTM
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la babilonTM » 03 avg 2011, 13:56

Sarajevo je protiv Orebra imalo vise navijaca na stadionu, nego vi protiv Serifa ili Makabija ... htio ti to priznati ili ne tako je kako je.Uostalom ti svaki dan ali bas svaki gusis ovu temu, jos malo ces imati vise postova ovdje nego na temi Zeljeznicara, ohladi malo ne iskazuj svoje komplekse svakodnevno ne treba nama potparol ovdje pogotovo ne iz plavog tabora. Postedi nas bar jedan dan svojih postova ovdje tema ce nam biti mirnija.
Evo ga opet ja kompleksaš. NE već vi ne znate normalno komunicirati i svaki post navijača drugog kluba je odmah provokacija! Jeste, bilo je više navijača i opet kažem jer je podjeljeno 500 karata i jer je jug bio 3KM.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 avg 2011, 13:59

babilonTM je napisao/la:
Sarajevo je protiv Orebra imalo vise navijaca na stadionu, nego vi protiv Serifa ili Makabija ... htio ti to priznati ili ne tako je kako je.Uostalom ti svaki dan ali bas svaki gusis ovu temu, jos malo ces imati vise postova ovdje nego na temi Zeljeznicara, ohladi malo ne iskazuj svoje komplekse svakodnevno ne treba nama potparol ovdje pogotovo ne iz plavog tabora. Postedi nas bar jedan dan svojih postova ovdje tema ce nam biti mirnija.
Evo ga opet ja kompleksaš. NE već vi ne znate normalno komunicirati i svaki post navijača drugog kluba je odmah provokacija! Jeste, bilo je više navijača i opet kažem jer je podjeljeno 500 karata i jer je jug bio 3KM.
Kakve veze ima sto je jug bio 3 km, kad je istok i sjever bio skuplji od vasih tribina i da su sve karte bile besplatne bilo nas je vise pa ti crkni :D

Molim te postedi nas svojih komentara,fulio si temu brate sto jes jes.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 03 avg 2011, 14:03

Jes vas bilo više, ali ima razlike kad se karte djele i kad su jeftinije.
Ja imam pravo da pišem na kojoj god temi hoću, dok ne provociram, a trenutno ne provociram! ;)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 avg 2011, 14:09

babilonTM je napisao/la:Jes vas bilo više, ali ima razlike kad se karte djele i kad su jeftinije.
Ja imam pravo da pišem na kojoj god temi hoću, dok ne provociram, a trenutno ne provociram! ;)
Pa kod vas su karte bile jeftinije, kod nas od tri jedna tribina jeftinija, kod vas od tri dvije tribine jeftinije 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 03 avg 2011, 14:10

Dirk je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Jes vas bilo više, ali ima razlike kad se karte djele i kad su jeftinije.
Pa kod vas su karte bile jeftinije, kod nas od tri jedna tribina jeftinija, kod vas od tri dvije tribine jeftinije 8-)

Zato i kazem...Isto raje je bilo na jugu kod nas i na sjeveru kod vas, priblizno isto raje na istoku...a tribina koja je napravila razliku je bio vas jug koji je bio 3KM, a jos je i podjeljeno 500 ulaznica! ;)

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 03 avg 2011, 14:13

babilonTM je napisao/la:
Dirk je napisao/la:

Zato i kazem...Isto raje je bilo na jugu kod nas i na sjeveru kod vas, priblizno isto raje na istoku...a tribina koja je napravila razliku je bio vas jug koji je bio 3KM, a jos je i podjeljeno 500 ulaznica! ;)
Realno nas je bilo više ali eto vi uvijek imate svoju verziju :) Iskreno protiv Makabija sam očekivao više navijača, da je Sarajevo kojim slučajem ostvarilo povoljniji rezultat u Pragu bile bi pune tri tribine

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 avg 2011, 14:28

Bilo nas je vise jer je podjeljeno 500 stotina karti a to sto je sjever veci od juga za toliko i toliko je nebitno, vazno je da nas je samo bilo vise za ovo besplatnih ulaznica.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 03 avg 2011, 14:34

Zadnji, posljednji (il kako već) ...put vas upozoravamo da više nema bespotrebne rasprave o kartama.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 03 avg 2011, 14:44

Šteta i za rezultat ali isto tako ( kao sto neko reče) Ramazan je i posjeta će sigurno biti manja. Na sve to dodajte tv prenos i to je to.
Od igrača tražim borbenost i pametnu igru na sredini. Odbrana mora igrati puno puno bolje i pokušati da vokovi ne iapadaju...Comor pogotovo. Pixi i Obica...daj ba odigrajte bez komplikovanja pred njihovom avlijom. Jednostavna igra sa brzim protokom lopte i da ga zabijemo sto prije .Kad ovo kažem ne mislim na prolaz nego samo da dobijemo tekmu i da pisemo novi koeficijent za iduću god ali isto tako i kompletan BH fudbal

Samo HZ
Kontakt:

Post Postao/la Samo HZ » 03 avg 2011, 18:14

ima i drugih foruma, ovaj je svakako prepoznatljiv po .. idi na naslovnicu, trazi premijer ligu i vidi koga su pacenici stavili kao prvog, ne znam samo jeli po rangu od prosle sezone, ili po ABECEDI :lol: :lol: zelje puste !

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 03 avg 2011, 18:44

po abecedi poredali sta ces oni su objektivni i ne guraju nikoga samo istinu

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 avg 2011, 18:56

hordas'87 je napisao/la:po abecedi poredali sta ces oni su objektivni i ne guraju nikoga samo istinu
sta li oni sve nece pronaci, samo da bi bacili neku mrlju na ovaj portal, brate dragi ako ti se ne svidja, slobodno nemoj dolaziti i kraj price
Za zivot cijeli!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 03 avg 2011, 19:22

hordas'87 je napisao/la:po abecedi poredali sta ces oni su objektivni i ne guraju nikoga samo istinu
To nije nista novo. Ne postoji nijedna recenica na ovom portalu gdje je FKS u istoj recenici stavljen ispred gradskog rivala pa da je ne znam koji kontekst. Ali, to je najmanje bitno. ;) Treba imati na umu da je ovaj portal jedan od rijetkih koji konstantno prati nas klub (jedan od rijetkih portala koji je i novinara poslao u Prag), zatim prilicno objektivno izvjestava sve sto se dogadja kod nas, redovno prati sve akcije kluba, udruzenja i to nije mala stvar na danasnjem vaktu vjerujte :!:

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 03 avg 2011, 19:29

UPS je napisao/la:
To nije nista novo. Ne postoji nijedna recenica na ovom portalu gdje je FKS u istoj recenici stavljen ispred gradskog rivala pa da je ne znam koji kontekst. Ali, to je najmanje bitno. ;) Treba imati na umu da je ovaj portal jedan od rijetkih koji konstantno prati nas klub (jedan od rijetkih portala koji je i novinara poslao u Prag), zatim prilicno objektivno izvjestava sve sto se dogadja kod nas, redovno prati sve akcije kluba, udruzenja i to nije mala stvar na danasnjem vaktu vjerujte :!:
prate oni svaka im čast ali na zeljinoj temi dok se nesto pise strano odma se banovi dijele a ovdje se predike vode ima godina i admin doktor se usudio doci nije zasto ?

i naravni pored toga kad su se dodjeljivale nagrade za najbolju navijacku skupinu i BiH Manijaci dobivaju a u prosjek utakmicen na Jugu bio 500 duša daj bolan .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 avg 2011, 19:31

CoDe je napisao/la:
UPS je napisao/la:
prate oni svaka im čast ali na zeljinoj temi dok se nesto pise strano odma se banovi dijele a ovdje se predike vode ima godina i admin doktor se usudio doci nije zasto ?

i naravni pored toga kad su se dodjeljivale nagrade za najbolju navijacku skupinu i BiH Manijaci dobivaju a u prosjek utakmicen na Jugu bio 500 duša daj bolan .
izgleda da ti nisi bas najbolje informisan
Za zivot cijeli!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 avg 2011, 20:49

Mislim da cemo sutra dosta zrelije odigrati,sa ciljem da koliko-toliko ublazimo poraz iz Praga.
Bilo kakva pobijeda bi bila sjajna,dodatni bodovi..rejting..arhiva...
Podrska sa tribina nece izostati to je sigurno,mada,u nesto manjem broju,ali nema veze,MI smo uvijek tu.
Jos nesto..bez pirotehnike!
Nema smisla da placamo kazne,zbog cega,furka?
Zastave i šalovi,grla i dlanovi...

MI SMO DIVOVI
F.K.SARAJEVO

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 03 avg 2011, 21:15

Sutra ce sjever opet da "gori" jer podrska nasem voljenom klubu nikad nije izostala a spartanci ce da vide sta to znaci,svakako da ocekujem bolju igru i pozitivan rezultat.
Ja volim ,volim,volim samo tebe i samo tebi ,tebi dajem sve, sa sjevera ces cuti nasi pjesmu, SARAJEVO VOLIM TE!!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 avg 2011, 21:31

Samo HZ je napisao/la:ima i drugih foruma, ovaj je svakako prepoznatljiv po .. idi na naslovnicu, trazi premijer ligu i vidi koga su pacenici stavili kao prvog, ne znam samo jeli po rangu od prosle sezone, ili po ABECEDI :lol: :lol: zelje puste !
vjerovao ili ne, znak "Ž" je u sistemu ispred znaka "A" obzirom da nije dio engleske abecede. a klubovi se u sistemu pred početak sezone redaju automatski. tako je u istoj tabeli i široki ispao prije čelika... imamo možda i stotinu tabela u sistemu... nije valjda da mislite da se ručno klubovi redaju?

hm... kad smo kod paćenika. zar bi se neko stariji od 12 godina zaista bavio takvim glupostima?

usput, vidi ko je zadnji: http://fcsarajevo.ba/sponzori.php" onclick="window.open(this.href);return false; ;)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 03 avg 2011, 22:07

admin je napisao/la:
Samo HZ je napisao/la:ima i drugih foruma, ovaj je svakako prepoznatljiv po .. idi na naslovnicu, trazi premijer ligu i vidi koga su pacenici stavili kao prvog, ne znam samo jeli po rangu od prosle sezone, ili po ABECEDI :lol: :lol: zelje puste !
vjerovao ili ne, znak "Ž" je u sistemu ispred znaka "A" obzirom da nije dio engleske abecede. a klubovi se u sistemu pred početak sezone redaju automatski. tako je u istoj tabeli i široki ispao prije čelika... imamo možda i stotinu tabela u sistemu... nije valjda da mislite da se ručno klubovi redaju?

hm... kad smo kod paćenika. zar bi se neko stariji od 12 godina zaista bavio takvim glupostima?

usput, vidi ko je zadnji: http://fcsarajevo.ba/sponzori.php" onclick="window.open(this.href);return false; ;)
jer ste naknadno dodani a i normalno je da medijski zastupnici idu zadnju. prvo generalni sponzor pa ostali..po jacini ;)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 avg 2011, 22:12

ma kome smeta... zadnji, prvi, peti... ko da to ima neke veze.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.