Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

neutralan__
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la neutralan__ » 03 avg 2011, 19:54

Megamon je napisao/la:Gledam ovaj klip i ne mogu da vjerujem.Kako su samo paksu ovi nas igaci.Ova djeca sto dohvacaju lopte trce za njima da im daju dres a ovi ih ignorisu. :roll:
Ma i oni gledaju da taj dres daju nekome svome.Jbg,tako ti je kod nas.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 03 avg 2011, 20:08

Sto se tice ovoga spota ,,opet me je vratio tamo gdje sam plako,, realno gledano,, za mene su ove prosle kvalifikacije bile naj sretnije i naj bolje do sada svaka utakmica je bila prica za sebe ,, da nije bilo onih famoznih prijateljskih susreta koje smo gubili mislim da bi bilo najbolje kvalifikacije ikad odigrane od strane nase repke!!!! E sad sto se tice edina ,,nek mu allah na pomoci!! jer lako mu biti nece!!!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 03 avg 2011, 20:27

Džeko ne pije za Ramazan niti uoči Ramazana. :mrgreen:
FEDERER= KLOC

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 avg 2011, 20:31

SamoZeljo je napisao/la:
harishp je napisao/la: Fakat ni tebi nije bas plaho puno jasno.Repka im dodje kao mali odmor a svo znanje upijaju u klubovima.
Prema tome tvoj cilj posrati ostale da bi zastitio Dzeku.Da li je i to u redu ,cisto sumnjam.
Nego @Zeljovac jes'to ti?
Ne, Dzeku mozes kritikovati, ja nikog ne serem da bi ga zastitio ali kad se neko ponavlja i konstantno (vec duze vrijeme) pise iste stvari, onda cu ga sigurno citirati. Sto je previse, previse je.
Repka nam igra lose, to svi znamo. Trebamo li sada ici sa teme na temu i pljuvati reprezentativce?
Brzo smo zaboravili sve te silne golove koje je Edin postigao za nasu reprezentaciju. Ocigledno nas je navikao i razmazio pa sad ocekujemo da mora nastaviti iako nam repka sada igra puno losije!
Kad na klupi budemo imali dobrog trenera i dobrog motivatora, tek onda cu pljuvati reprezentativce.

Da, mnogi za reprezentaciju ne igraju koliko bi mogli, slazem se ali ja ipak mislim da je to vise do trenera. Pljuvati po igracima i tako stititi pravo loseg trenera je po mom misljenju jako lose, da ne kazem samoubilacki.
Ciru ne volim i nisam bio za da ostane ali reprezentacija sa Cirom i sa Papetom je nebo i zemlja.

Vjerujmem da bi nas sad i Estonija dobila. Ova Estonija;
[youtube][/youtube]

EDIT: Ne znam na kakvog Zeljovca mislis? Da, navijam za Zelju ali ako mislis da sam neko ko je ranije bio ovdje sa nickom Zeljovac, onda nisam Zeljovac. Ovo je moj prvi i jedini nick ovdje!
Sto nisi onda postavio klip sa Spanijom u Zenici ili makar sa Iranom i Rjekom ko ih je tad vodio a i ekipa je fakat ista.Potpuno isto i ti cinis sto kazes samoubilacki samo sa druge strane kapije pa od amova ne vidis ni lijevo ni desno.
Ja recimo nedam ni na Dzeku ni na Papeta,jer su moji moje jedine repke koje imam.Sta je s tobom koji klinac,samo svoju avliju jelde a carsiju ko yebe..Nije ni cudo sto se stvara onda inat i aminozitet na pojedine igrace zbog takvih kao ti.Zbog onog Zeljovca sa Cocalicem i Kerlom se raja pocela i sprdati bas iz takvih razloga.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 avg 2011, 20:36

Iker C je napisao/la:Džeko ne pije za Ramazan niti uoči Ramazana. :mrgreen:
Dzeko pije kad god dobije priliku. A najdraze mu je prije odlucujucih utakmica reprezentacija. Tad je najpopularniji kod treba.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 03 avg 2011, 20:46

Cartman je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Džeko ne pije za Ramazan niti uoči Ramazana. :mrgreen:
Dzeko pije kad god dobije priliku. A najdraze mu je prije odlucujucih utakmica reprezentacija. Tad je najpopularniji kod treba.
Hahaha Cartman nastavlja :D

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 avg 2011, 23:13

biskitt je napisao/la:Edo koliko je Dzeko popio piva? Vidm da si pravo informisam pa samo da vidim moze li dzeko popiti vise od mene.
a ako je pio za ramazan, onda mu ona suplja sa ucenjem prije svake tekme ne pije vode vise
Ovo nigdje veze nema :twisted:

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 03 avg 2011, 23:26

Nisam htio da ovo do sada da komentarisem, jer nisam vidio potrebu. Sad kad vidjo na nogometnom magazinu vijest: Dajte im vina, žele lom: Džeko i Balotelli na koncertu Džinovića, gdje pisu da su zbog povreda dobili slobodno vrijeme.. Ne mogu da shvatim, jedva cekaju nesto "crno" i odma da objave. Ne opravdavam ja Dzeku ovdje, naprotiv. Stvarno me negativno iznenadio. Onim glasinama o pijankama u Sarajevu, Dubrovniku.. malo sam i posumnjao, ali ovo sad je sve "upotpunilo"! To se ne smije desavati jednom profesionalcu kao sto je on. A mi se pitamo sto je u padu forme, sto ovako lose igra? Previse se "digo". Iskreno, ovo se od njega nije ocekivalo (bar ja nisam)!
Izdržati, to je temelj vrline!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 03 avg 2011, 23:27

Crnogorci plasirali dezinformaciju... Ljudi su imali slobodno i iskoristili to vrijeme da skoknu do Budve. Imaju para, moze im se... Ha ja... Ne vidim u cemu je problem?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 03 avg 2011, 23:30

_dreamer_ je napisao/la:Crnogorci plasirali dezinformaciju... Ljudi su imali slobodno i iskoristili to vrijeme da skoknu do Budve. Imaju para, moze im se... Ha ja... Ne vidim u cemu je problem?
Pa to i kazem. Znam da su imali slobodno, a ovi pisu neprovjerene informacije. A ovo necu ni da komentarisem.

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 03 avg 2011, 23:41

ja stvarno ne znam sta se lozite toliko pa nije DZEKO,BALOTELI,SAVIC I KOLAROV pobjegli iz mancestera i niko nije znao da su otisli pa ljudi su dosli privatnim avionom mozda je to klupski avion a mozda su iznajmili al sigurno u klubu kao sto je man city koji placa svoje igrace toliko zna gdje oni budu u svako doba dana noci tako da stvarno dalje polemisanje o ovom nema smisla ljudi dobili slobodno otisli do budve i tacka
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 03 avg 2011, 23:54

rogeRF je napisao/la:Nisam htio da ovo do sada da komentarisem, jer nisam vidio potrebu. Sad kad vidjo na nogometnom magazinu vijest: Dajte im vina, žele lom: Džeko i Balotelli na koncertu Džinovića, gdje pisu da su zbog povreda dobili slobodno vrijeme.. Ne mogu da shvatim, jedva cekaju nesto "crno" i odma da objave. Ne opravdavam ja Dzeku ovdje, naprotiv. Stvarno me negativno iznenadio. Onim glasinama o pijankama u Sarajevu, Dubrovniku.. malo sam i posumnjao, ali ovo sad je sve "upotpunilo"! To se ne smije desavati jednom profesionalcu kao sto je on. A mi se pitamo sto je u padu forme, sto ovako lose igra? Previse se "digo". Iskreno, ovo se od njega nije ocekivalo (bar ja nisam)!
svi igraci su dobili dva dana slobodno

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 03 avg 2011, 23:59

oojj kol'ko ce me jos vas ispravit?! Znam ja da su dobili slobodne dane, ali u medijima kruze informacije kako su pusteni zbog povreda. A meni je bilo krivo kako na nogometnom magazinu pisu pogresne informacije, i cekaju mali "propust" da pisu o Dzeki u negativnom kontekstu.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 04 avg 2011, 00:04

Koji ste vi hajvani u Boze sacuvaj. Eno i slike na netu Hart,Johnson,Barry,Silva na brodu Bog samo zna gdje ne zna se koji je od kojeg pijaniji i gori. I vi nasli ovu cetvoricu kritikovati. Samo kod nas to moze-nigdje drugo! Kanite se corava posla. Evo pokusacu i slike naci i postaviti. A debila majko mila...cccccccccc
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 04 avg 2011, 00:05

I tebe sam sit Manchester, dabogda se zapalio... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 avg 2011, 00:07

soccerfan je napisao/la:Koji ste vi hajvani u Boze sacuvaj. Eno i slike na netu Hart,Johnson,Barry,Silva na brodu Bog samo zna gdje ne zna se koji je od kojeg pijaniji i gori. I vi nasli ovu cetvoricu kritikovati. Samo kod nas to moze-nigdje drugo! Kanite se corava posla. Evo pokusacu i slike naci i postaviti. A debila majko mila...cccccccccc
slika

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 avg 2011, 00:08

Goalgetter je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:Koji ste vi hajvani u Boze sacuvaj. Eno i slike na netu Hart,Johnson,Barry,Silva na brodu Bog samo zna gdje ne zna se koji je od kojeg pijaniji i gori. I vi nasli ovu cetvoricu kritikovati. Samo kod nas to moze-nigdje drugo! Kanite se corava posla. Evo pokusacu i slike naci i postaviti. A debila majko mila...cccccccccc
slika
a vidi silve ckapija :lol: :mrgreen: :mrgreen: e moj silva, nes ti nikad tako tarlacit :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 avg 2011, 00:11

Rekose da je bio 4. igrac sa njima, koji nije htio da bude sniman. Neznam ko je ovaj skrojz desno u cosku :lol: :lol: :lol: :lol:

slika
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 04 avg 2011, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 04 avg 2011, 00:13

ne mozes ti nasim ljudima objasniti oni ce pljuvati po DZEKI bilo ili ne bilo razloga
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 04 avg 2011, 00:15

Ljudi nije vam niko krivo sto nemate dublji slajpek.Neko kvasi noge u lavoru a neko prcka dupe po Budvi.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 30 gostiju.